Güle güle kardeş yarın bekleriz iyi geceler sana.Originally Posted by nart_susruko
Güle güle kardeş yarın bekleriz iyi geceler sana.Originally Posted by nart_susruko
iyi geceler hamza gözün arkada kalmasın ben buralardayımOriginally Posted by nart_susruko
![]()
hitmanın bir patch'i var kurdunmu oyun bir iki yerde aptallaşıyor alman gereken objeler var alamıyorsun.Originally Posted by şampiyon
ŞAka yapıyorum yahu![]()
-
Originally Posted by nart_susruko
sen bu saatte gidiyon ha...bu geceyi kayıtlara geçmek lazım
Yahu sabahtan millete kandil mesajı gönderdim çoğuna anca gidiyo. telefon titreşimde masanın üzerinde duruyor her durum raporu geldiğinde korkudan havaya fırlıyom ya ne biçim titriyo nasıl ses yapıyo öle o![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyiyim Tansel abi... Sen nasılsın...
http://forum.turksportal.net/vb/show...385#post788385 hehe bakmayan üzülür...![]()
abi dün gece uyumadım topicin bugünkü ik mesajına bakarsanız görürsünüz gerçi o da mazi oldu ya..Originally Posted by sekopej
hadi ben kaçtım.. size iyi muhabbetler
:gözlerkançanağısmile:
gececilerin sayısı gittikçe azalıyor
banada yolladınmı mesaj,hala gelmedi bekliyorumOriginally Posted by sekopej
dostlar ben kaçar sabah var iş,güç,ben çalışmak.
nasıl diyor siz ben var zıbarmak
herkese hayırlı geceler.
Sanada hayırlı geceler şampiyon millet bir bir tüyüyor.Originally Posted by şampiyon
![]()
Originally Posted by nart_susruko
:birdahaolmasınbusonolsunbudansonraerkenyatmakyoks mile:
Originally Posted by şampiyon
hattın avea ise yollamışımdıraveadan gelen bir sürü beleş mesajım vardı da ne kadar avea numarası varsa hafızamda herkese yolladım. diğer şebekelerden de özel olanlara yolladım. sana geldiğinde hemen uyar ben hazırlıklı olayım.
Buradan ayrılan veya ayrılmayı düşünen tüm kuşlara iyi geceler diyorum.
İyi geceler.
dedim![]()
"YÜCE ATATÜRK"
elleme tüysünlerOriginally Posted by r_a_z_o_r
bu arada patch kurmadım hiç.az önce unuttum yazmayı.yarın görüşürüz o konuyu artık.tekrardan ve son kez bir dahaaaaa
hayırlı gecelerrr.
bu istanbul nasıl bir şehir ya.. elektrikler gidiyor yatıyorum 5 dk sonra elektirkler geliyor.. hay allahım!
daha daha nasılsınız.
Aygün'ün sevmediği cümle.
![]()
burada şu an işler yolunda elektir kesintisi falan yok
Ersin o avatar ne öyle.![]()
dünde bizde oldu...Originally Posted by ermoon
izmir çok iyi hiç kesilmiyor elektriğimiz
bir tek geçen hafta gitmişti saat 5 gibi sabah o da bana zararı olmadı
sizi buraya beklerizyaşanmaz o şehirde
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
izmir izmir bence 3 büyük şehir içinde yaşanabilirliği en iyi olan şehir
hehe herkeze selam![]()
dünkü gece kuşumuz damladı
sanada selam
Originally Posted by sherryy
evet ya diğerlerinde yaşamadım ama İzmir'in kalabalıklığına rağmen bi o kadar da sadeliği tam yaşanmalık bir şehir çıkarıyor ortaya.
Ben İzmir'de yaşamaktan çok memnunum ve çok mutluyum. Okuduğum okul gereği de mesleğimi %90 burada devam ettireceğim. Kısacası burada mutluyum ve kolay kolay ayrılmayı düşünmüyorum....
"YÜCE ATATÜRK"
ehe damlarım tabi![]()
hep burdaydm aslanda ama konuyu yeni gördm![]()
Selam, naberOriginally Posted by Pirate 1.1
![]()
iilik ..herkes nasıl :=? umarım iiidir![]()
bende okul bittikten sonra izmişre yerleşmeyi düşünüyorum
Biz iyiyiz iyiOriginally Posted by Pirate 1.1
Evet Eray, bende buna çok gıcık oluyorum. Kaç gündür beri bazı yerlerde elektrik kesintileri sürüyor. Bizim buraya uğramadı, yakında uğrarsa şaşmayayımOriginally Posted by ermoon
Sen hangi semttesin ?
Originally Posted by sherryy
okul nerde ne okuyosun diyecektim ama profilini gördüm.Gerçekten çok doğru bir karar İzmir'e yerleşmek
![]()
"YÜCE ATATÜRK"