Sayfa 21 / 49 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yeni transferleri bekliyoruz İlhan abi

ILHAN ABI YA SEN BENIM YORUMLARIMA NIYE CEVAP YAMIYON BEN SENI O KADAR TAKIP EDIYOM

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her şeyi takip etmek mümkün değil ki? Kaç tane kariyer var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ilhan abi bi ozel mesajlarina bakar misin bi sikayetim vardi da...

Bu arada maclari ekliyecek misin bu gece?

Yıldız transfer istiyoruz Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geliyor arkadaşlarım, geliyor. Saatlerdir araştırma işi üzerinde yoğunlaştım. Akşama ekliyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Her şeyi takip etmek mümkün değil ki? Kaç tane kariyer var.

ABI KSURA BAKMA BOŞ BULUNDUM ABI BEN BANA SOL KANADA OYUNCU ONERIRMISIN FENERBAHÇE DUZEYINDE BIR DE ORTAYA

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

İlhan abi sabırsızlıkla bekliyoruz yeni transferleri...

1 saat önce konuya girdim girmez olaydım ama sonunda bitirdim 69 sayfayı gerçekten süper bir kariyer... Tebrikler...

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

lig ve şampiyonlar ligi zaferinden sonra birde transferde zafer bekliyoruz en iyisini isteriz.(c.ronaldo olabilir)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bianchi Premiership Yılın Futbolcusu!

Bianchi, İngiltere'den futbolcuların oylamasında ylın futbolcusu seçilerek süper bir başarıya imza attı. Bianchi geçtiğimiz sezon 17 gole imza atıp 10 asist yapmıştı.

Aydoğan Premiership'te Yılın Menajeri Seçildi

Aston Villa'ya uzun yıllar aradan sonra bu başarıyı yaşatan Aydoğan bu ödülü aldığından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence haketmistin bu odulu sonucta hem CL hem Premier Lig'i almak zor is Tebrikler!

Tebrikler tekrar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aydoğan'dan sezon içinde beğendiği oyuncuların performansları hakkında bilgilendirme

Rolando Bianchi:

Yorum: 17 gol attı, 10 asist yaptı ligde. 11 maçta maçın adamı oldu. Şampiyonlar Ligi'nde 6 gol attı, aynı sezonda 4 kez İtalya milli takım forması giydi. Gerçekten harika.

Luke Moore:

Yorum: Sezonun ik bölümünde Sosa forvet oynarken yedeği oldu. Ancak bir maçta oynatılıp hat-trick yapınca talihi değişti. 19 maçta 17 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde 10 gol atıp gol kralı oldu:

Değeri 20 milyon avroya yaklaştı. Takımın en değerli oyuncusu konumunda. Ayrıca İngitere Milli takımının as forveti oldu.

Luka Modric:

Yorum: Milli takımının ve benim değişimezi oldu. Attığı kritik gollerle takımına hayat verdi, değerini katladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Kariyerini okudum ilhan gerçekten çok güzel başarılar , tebrik ediyorum.

Bianchi sezonun ortasına geldik ilk maçına çıktı yine sakatlandı ama sakatlanmadan da golünü atmıştı.

Sende 32 maç ta forma giymiş sakatlanmamış herhalde şans demek ki..

Dikkatimi çeken başka birşeyde özellikleri müyhiş artmış bitiriciliği mesela 3 sayı artmış sadece 2 sezonda gerçekten çok iyi sana da tekrar başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    Kariyerini okudum ilhan gerçekten çok güzel başarılar , tebrik ediyorum.

Bianchi sezonun ortasına geldik ilk maçına çıktı yine sakatlandı ama sakatlanmadan da golünü atmıştı.

Sende 32 maç ta forma giymiş sakatlanmamış herhalde şans demek ki..

Dikkatimi çeken başka birşeyde özellikleri müyhiş artmış bitiriciliği mesela 3 sayı artmış sadece 2 sezonda gerçekten çok iyi sana da tekrar başarılar..
    Bitiriciliği 1 arttı. Ben 7.0.2 kullanıyorum. Acceleration, pace ve jumping gibi özelliklerinin artmasını sağladım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bianchi'nin kafa ve ziplama ozelligi gayet iyi... Moore'unsa fiziksel ozellikleri muthis... Umarim yeni sezonunda bu basariyi FA Cup veya Carling Cup'la suslersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bitiriciliği 1 arttı. Ben 7.0.2 kullanıyorum. Acceleration, pace ve jumping gibi özelliklerinin artmasını sağladım.
    Bende de 7.0.2 var bende bitiricilik su an 12 sanırım uzun sakatlık dönemi geçirdiği için 2 sayı düştü özelliği zamanla toparlar işallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gyan Asamoah Aston Villa'da

Aston Villa, Udinese'nin süperstarı ile anlaştı. Pivot forvet veya hızlı forvet olarak oynayabilen Asamoah kontratı bittiği için bedelsiz olarak transfer edildi. Özellikle müthiş hızı ve süper tekniği ile dikkat çeken Asamoah Villans taraftarının yeni sevgilisi olacak gibi.

İşte FM'de Asamoah:

Nesil
    2006
    Yer

Asamoah süper transfer gerçekten İlhan Abi tebrik ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yeni sezonda başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bedelsiz olarak transfer etmen cok iyi olmus... Iyi bi oyuncu zaten... Takima katki saglayacaktir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eugen Polanski Aston Villa'da

Aston Villa Gladbach'tan Polanski ile anlaştı. Polanski kontratı bittiği için bedelsiz olarak transfer edildi. Total manada süper bir oyuncu olan Polanski defansif orta saha mevkisinde dünyanın en iyi 10 oyuncusundan biri olarak gösteriliyor. Polasnki ile 4 yıllık kontrat yapan Aydoğan, oyuncuya yıllık 3.6 milyon avro verecek.

İşte FM'de Polanski:

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Asamoah doğru tercih ama birşey sorucam ilhan Asamoah ı hızlı pivot olarak mı düşünüyosun yoksa pivot yanı mı , veya yedek mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    Asamoah doğru tercih ama birşey sorucam ilhan Asamoah ı hızlı pivot olarak mı düşünüyosun yoksa pivot yanı mı , veya yedek mi ?
    Asamoah pivot yani hedef olarak süper seçenek olacak. Onu ilk 5 maç yedek soyundurup sonradan oyuna alacağım, iyi oynarsa Bianchi ile değişmeli oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer

Bence Moore'un yerine oynat Asamoah'ı.. Bianchi ile çok iyi anlaşırlar, hem Gyan Luke'den daha teknik bir oyuncu...

Özellikle bitiriciliği de iyi,çok güzel bir transfer gerçekten.

Hangi mevki için transfer düşünüyorsun(para harcayıp)? Birde Schmoller tam kral olmuştur şimdi 18-19 yaşındadır, onu kaçırma derim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Thiago Aston Villa'da

Aston Villa Barcelona'nın umut vaat eden orta saha oyuncusu ile 3.3 milyon avro karşılığında anlaştı. 17 yaşındaki oyuncu süper pasları, tekniği ve frikikleri ile tanınıyor.

FM'da Thiago:

Süper transferler devam ediyor

Sayfa 21 / 49 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri