ben bugün maça gittim stadda canlı gözlerle gördüm fakat barış'ı beğenmedim sağ bekte çıkçası. bi kaç pozisyon oldu zaten istanbulspor'un. onda da hep galatasaray'ın sağ kanadından geldiler ve barş her pozisyonda hata yaptı. bence gerçekten iyi bir sağ bek almamız lazım. zaten bana göre cesar prates'ten sonra galatasaray'ın gerçek bi sağ beki olamadı gibime geliyor.

Originally Posted by erdemzorer10
 Originally Posted by erdemzorer10

Yeni sezonda büyük hedefler koyan Sarı-Kırmızılılar, Vogel için adeta seferberlik ilan etti.
 Yeni sezonda büyük hedefler koyan Sarı-Kırmızılılar, Vogel için adeta seferberlik ilan etti. adrianonun gelmesine ben artık pek ihtimal vermiyorum
 adrianonun gelmesine ben artık pek ihtimal vermiyorum  belki ronaldo gelebilir ama o da zor
 belki ronaldo gelebilir ama o da zor  

açığını kapatması içinde kiralık gönderilmeli o zaman gelecek sezon için oynayabilecek kıvama gelir
 açığını kapatması içinde kiralık gönderilmeli o zaman gelecek sezon için oynayabilecek kıvama gelir
				 gol yollarında etkisiziz bunu hazırlık maçlarında gördük... bunun dışında avrupada yeterli bir kadroya sahibiz -en azından uefa için-
 gol yollarında etkisiziz bunu hazırlık maçlarında gördük... bunun dışında avrupada yeterli bir kadroya sahibiz -en azından uefa için-