dostum iyi maçlar çıkarmışsın,kutlarımavrupaya fazla takılma,uefada daha başarılı olursun
![]()
dostum iyi maçlar çıkarmışsın,kutlarımavrupaya fazla takılma,uefada daha başarılı olursun
![]()
aman erdem hız kesme sakınbu turu atladın say
darısı sonraki maçlarının başına
![]()
başarılar![]()
Ligde çok iyisin.Şampiyonlar Ligi için üzülme UEFA'da daha iyi yerlere gelirsin.Başarılar...
basarilar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bence çeyrek finalide rahatlıkla geçersin..
hakan sükür ıyı tutturmus serıyı boyle devam eder..
BAŞARILAR
feyenoorda biraz zorlansanda tur senin olur feyenoordu hafife alma sakin kendimden bilirim
CL de süper gidyorsun. Başarılar
Turu büyük oranda garantilemişsin..
kendi evimdeki maçı 2-1 kaybetmeme ragmen turu geçen ekip oldum...şimdi yarı finaldeyim ve rakip Newcastle
aman erdem kontrölü elden bırakmaçok dikkatli ol!
![]()
Newcastle maçı 2-1 ve 1-1 senin![]()
Ada'yi da sallarsin sen hadi basarilar...
A.S.Y'de elersin onlari deplasmanda attigin gol guzel...
umarm kardesm![]()
cok guzel gıdıosun feyenoor macı hosuma gıttı.ıyı ıs cıkarmıssın.tbrkler![]()
üzülme,deplasman golünü atmışsın yabu işine yarar
evde 1-0 alırsın bu işte biter
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
trabzon maçı iyi moral olur takıma![]()
arkadaslar malesef tüm desteklerinize ragmen newcastle a elendim..gerçekten bu skordan ve bu maçtan dolayı utanç duyuyorum..kariyerimi takip eden bütün arkadaslardan özür diliyorum....
dakika 11 de 10 kişi kaldım ve 3 futbolcum sakatlandı..sonuç kaçınılmaz oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gerçekten çok kötü bi skor ama gördügüm çok erken kırmızı kart ve 3 oyuncumun sakatlanması oyun düzenimi büyük oranda bozdu![]()
Olsun üzülme.10 kişi kalman çok kötü olmuş![]()
ligdeki en yakın rakibimi deplasmanda yenmeyi başardım..buruk bir galibiyet olsa da mutlu oldum bi nebze
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt kardesm çok erken bir kırmızı kart oldu ama ne olursa olsun bu skor gerçekten çok kötü oldu benm içn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada Türkiye Kupası maçlarım devam ediyordu rakip yarı finalde Gençlerbirligi oldu..8 kişi kalan rakibimi yenmek zor olmadı![]()
![]()
uefada yarın final bence süperrdurmak yok yola dewam tsl senin diyebilirz türkiye kupası nası gidiyo
Fenerbahçe'den çıkarmışsın acısını![]()