Sakaryaspor son maç Konya ile berabere kaldı ve grutan çıkan takım olduk. Çeyrek Final'de rakibimiz Galatasaray.
Sakaryaspor son maç Konya ile berabere kaldı ve grutan çıkan takım olduk. Çeyrek Final'de rakibimiz Galatasaray.
"YÜCE ATATÜRK"
Gruptan çıktığın için tebrikler![]()
Umarim Galatasaray'i gecersin... Basarilar kupada yari final iyi bir basari olur![]()
Sakarya da başına bela oldu abi![]()
Kötü gidişat hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Özışık, açıklamasında şunları söyledi;
“Ligde uzun süredir kötü durumdayız. Sezona şampiyonluk hedefiyle başladık ama korkarım ki ilerleyen dönemde kümede kalmak için mücadele edeceğiz. UEFA Kupası’nda aldığımız başarılı sonuçlar bize kötü yansıdı, bir anda kendimize aşırı güven geldi. Zaten her kazanılan avruma maçı sonrasında ligde mağlup olduk.
Şimdi UEFA’a gruplardan çıktık, rakibimiz PSG. Elenmemiz halinde görevimiz bırakacağım. Ben dardanelspor’a geldiğimde Lig A’ya yeni çıkmış bir takımdı. Biz o günlerden bu günlere geldik. 3,5 sezonda büyük işler başardık. Dardanelspor’u avrupaya taşıdık ve kimsenin beklemeyeceği bir konuma getirdik şu an. Ben verebileceğim her şeyi verdiğimi düşünüyorum. Kan değişikliği daha da iyi gelecektir.
Kupa’da da çeyrak finale çıktık. O da Dardanelspor için büyük bir başarıdır. Casanova’nın uzun süreli sakatlığı takımı çok etkiledi. Onun yokluğunu kesinlikle hissediyoruz.
Sezon sonu takımdan ayrılmayı düşünüyorum ama dediğim gibi avrupadan elendiğimizde de görevi bırakabilir. Burada çalıştığım süre boyunca kimseye kırgınlığım olmadı, hep Çanakkale Dardanelspor’un başarısı için çalıştım. Görevimi yerine getirdiğimi düşünüyorum, buradan ayrılırken içim çok rahat olacak.”
Galatasaray’a 2 maçta yenildik 1 maçta berabere kaldık. Kupa’dan elendik. Ligdeki mağlubiyet de çok kötü oldu. Ruiz kırmızı kart gördüğü için 3 maç cezalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Kupada gruptan çıkmışsın Abi ama Ligde hafiften kara bulutlar üstünde...
Peki baska takima gidicek misin yoksa kariyeri bitirecek misin?![]()
Turkcell Süper Lig 18. Hafta
PSG maçını düşündüğüm için bazı oyuncuları yedeğe çektim. Maç 1-1 sona erdi. 1 puana sevinecek duruma geldik.
Şimdi PSG maçları var, turu geçmek için pek ümitli değiliz ama elensek de ezilerek elenmek istemiyoruz. Biz elimizden gelen mücadeleye yapacağız.
Evet düşme potasının hemen üzerindeyiz.
İlk defa bu kadar uzun oynuyorum. 2012 yılındayım, başka takımla devam edeceğim.
UEFA Kupası 1. Tur İlk Maçı
Kendi sahamızda oynadığımız ilk maçın ilk yarısında rakibi yormadık ve kendi kalemize onların yerine gollerini attık. 2. yarı etkisiz olan 2 forveti değiştirdim. Oyuna gşren Mehmet beraberlik golünü attı. Ve maç 1-1 sona erdi. İçeride bu sezon hiçbir avrupa kupası maçını kaybetmemiş durumdayız şu anda.
Deplasmanda mutlaka gol atmamız lazım. Zor maç bizi bekliyor.
"YÜCE ATATÜRK"
UEFA Kupası 2. Tur İlk Maçı
Skor sizi yanıltmasın, golü yiyene kadar başabaş mücadele ediyorduk. 2. yarı baskımızı artıırdık, bu esnada kontradan bir gol yiyerek durum 2-0 oldu. Aydın 1 dakika sonra hemen cevabı verdi. Artık hücüm zamanı diyerek 3 forvete döndüm ve bunun cezasını da yediğimiz gollerle ödedik.
Ama maç zevkli geçti. Çanakkale Dardanelspor’la buralara gelmek de büyük bir başarı bizim için. Bu yolda bize destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Dardanelspor'u bu oyuncularla getirdiğin yer bir başarıdır. Ancak kalıp daha uzun süreli politikaları da düşünebilirdin. Yeni takımını merakla bekliyoruz Serkancığım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ve Özışık İstifa Etti
UEFA'da elenmeliri halinde istifa edeceğini belirten Özışık'ın istifasının bu sabah başkana ulaştığı bildirildi. Fransa'dan dönüşte direk İzmir'e geçen Özışık'ın bu sezon yeni takım çalıştırıp çalıştırmayacağı, çalıştırırsa bu takımın yurt içinden mi yoksa yurt dışından mı olacağı merak konusu...
"YÜCE ATATÜRK"
yurt dışından çalıştır abi....
Fenerbahçe'ye Serkan Abi![]()
Çanakkale Dardanelspor 17 Gençlik taraftar derneğinin basın açıklaması;
Sayın Serkan Özışık'ın takımdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz.Bize çok güzel günler yaşattı,birlikte iyi ve kötü günlerimiz oldu.Keşke takımı ligde tutup sezon sonunda görevi bıraksaydı.Yine de takıma verdikleri ve yaşattığı güzellikler için teşekküler,ilerleyen kariyerinde başarılar,çok iyi işler yapacağından biz 17 Gençlik olarak eminiz...
Serkan abi yeni bir takımla anlaştı
İlhan ben 2 sezon aynı takımı çalıştırmayan biri olarak 3,5 sene çok uzun benim için. Anlık başarı şu anda gelmeyecek, uzun dönem planlama da dediğim gibi bana uymuyor.
Büyük bir ihtimalle öyle olacak
Zico farkı açtı gidiyor, kovulması imkansız.
Ben de taraftarlara çok teşekkür ederim. Onlarla birçok sevinci paylaştık. Yerime gelen Raşit Çetiner'e takım hakkında tüm bilgileri verdim. Şu anda da düşme potasından uzaklaşmış durumda takım. Yurt dışında çalışacak olsam da Dardanel'i hep takip edeceğim. Hayat bu belli olmaz, belki birgün yollarımız tekrar kesişir.
"YÜCE ATATÜRK"
Merakla hangi takımı alacağını bekliyorum Serkan Abi....
Serkan Özışık Lazio'da be söyleeyim.
Beşiktaş a gel SeRkaN Abi...![]()
Tatil için İtalya’ya giden Özışık’ın burada birkaç takım yetkilisiyle görüştüğü biliniyor. Bu takımların arasında Serie B’de mücadele eden Sampdoria, Piecenza gibi takımlar mevcut. Fakat ÖzışıkIn tercihi Napoli oluyor.
Özışık: “Yeni Takımım Napoli”
Dün sabah Napoli Başkanı Lourentiis ile kısa bir görüşme yapan Özışık, bugün resmi sözleşmeyi imzaladı.
Serie B’de 7. sırada bulunan Napoli, ligin bitmesine 7 hafta kala Serie A’ya çıkmak için mücadele ediyor.
Özışık’ın basın toplantısında gözleri parlıyordu. Teknik Direktörlük kariyerine Hindistan’da başlayan Özışık, 3,5 sene de ülkesinde çalışarak Dardanel’i tarihinin en başarılı dönemlerini yaşattıktan sonra yeni heyecanlar aramak için görevini bırakmıştı.
“Öncelikli hedefimiz Serie A” diyen Özışık, Serie A’ya yükselmeleri halinde, başkandan gelecek sınırsız destekle başarılı bir kadro kurup Serie A’da üst sıraları hedeflediklerini söyledi. Dardanelspor’u da 2. ligden alıp avrupaya taşıyan Özışık, Napoli’de de aynı hedefi kendisine koymuş görünüyor.
El Turko, uno momento diye kendinceİtalyanca konuşmaya çalışan Özışık, bu kelimeleri Fatih Terim’den öğrendiğini sözlerine ekledi.
Burada uyum sorunu çekmeyeceğini belirten Özışık, en kısa sürede İtalyanca da öğrenmek istediğini sözlerine ekleyerek basın toplantısını tamamladı.
İmza töreninden sonra Türkiye’ye dönen Özışık, Salı günü İtalya’ya gelerek takımının başına geçecek. Napoli'yle Özışık'ı bekleyen maçlar;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maradona lı günlere dönmek için Napoli SeRkaN Işık dedi..
Gzl manşet oldu...![]()
Tam Serkanlık takım. Tüm maçlarını kazanıp Serie A'ya çıkmanı istiyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Başarılar Serkan transfer bütçesi gözüme iliştide güzel para.Planların vardır.![]()
Serkan abi para için Fenerbahçe'nin teklifini geri mi çevirdin![]()
Yeni bir Maradona da getireceğiz Arjantin'den. Hep beraber eski günlere döneceğiz.
Teşekkürler İlhan. Puanlar çok yakın, 2. olup direk çıkmak hedefimiz.
Teşekkürler, sezor içersinde Cristian Portilla ve Kent Ipsent toplam 25 milyon dolara satılınca bu kadar bütçe olmuş. Tabi ki bunu son kuruşuna kadar değerlendireceğiz.
Dedim ya Fenerbahçe 15 puan fark atmış ama bir gün Zico kovulursa Fenerbehçe'ye gitmek isterim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Napoli'yle basarilar bakalim Serie A'ya cikabilecek misin? Umarim cikarsin... Transfer yapacak misin?
Bence daha transfer yapmasın. Serie A'ya çıktıktan sonra reputation'u bayağı bir artar. Genç yeteneklere yönelip 2 senelik bir planla Serie A'da zirveyi zorlayabilirsin.
zaten bu sene icinde transfer yapamaz lig bitince ama bence serie a ya hemen cikmasi zor baya puan farki var. Maclari da zor modena ve empoli deplasmanlarini kazanirsa nacak cikar diye dusunuyom
Pardon ya ucuncu de cikiyo de mi sansin var ama fikstur zor insallah hemen cikarsin kariyer daha zevkli olur.