1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Tatil Haberleri!.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hortlamayla ne alakası var, daha 15 gün olmamış son mesaj atılalı ve tatil de devam ediyor. Konu gayet güncel!
    abi sende üstüme gel hepiniz üstüme geliyosunuz insan uyarı alınca daha dikkat edio ne yapıım ki ben

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İnsan evdeyim yazmaya utanır evdede olsan sonuçta İzmir'desin tatil cennetinde...
    Niye utanacağım be, evdeyim işte. Şöyle bir karadeniz turu yapacaktık, Artvin'de yaylalara çıkacaktık ama kısmet olmadı.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    abi sende üstüme gel hepiniz üstüme geliyosunuz insan uyarı alınca daha dikkat edio ne yapıım ki ben
    Yahu tek uyarı alan sen misin, alıngan insanları hiç sevmem ona göre. 3 yıl öncesi konuların yanında 3 hafta öncesinin konuları hortlatılmış sayılmıyor. Senle alakalı bir durum yok yani, alınganlık yapmana da gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Niye utanacağım be, evdeyim işte. Şöyle bir karadeniz turu yapacaktık, Artvin'de yaylalara çıkacaktık ama kısmet olmadı.
    Yahu ne yapacan Artvin Yaylasında gel birlikte gidek Giresun Yaylalarına bak geçen sefer gittigimde bikaç resim çekmiştim göstereyim canın çeksin.

Mesaj Yetkileri