Firtina gibi esiyorsun kanka senden butun kupalari isteriz CHELSEA TARAFTARI OLARAK
Firtina gibi esiyorsun kanka senden butun kupalari isteriz CHELSEA TARAFTARI OLARAK
Kadromuz çok geniş alacağız kanka.
Sağol.ooo mıddlesbrough galıbıyetı guzel olmus ıyı gıdıyorsun.devamını beklıyorum takıpcınım
Berk insan bi kere de farklı bişey yazar bee.bütün kupalar senin olacak bööle gidersen devamını bekliyoruz
Bu arada arkadaşlar Geremi'yi sezon başında 3.7 milyon $'a Schalke'ye satmıştım.Ocak transfer döneminde de Paulo Ferreira'yı Inter'e 17.5 milyon $'a sattım.Ferreira'nın yerine takıma genç takımdan Sam Hutchinson'ı kattım.
şu chelseanın başı9na jose mourinho yerine seni almak lazım ya süper gidion.başarılarının devamını diliyorum bütün cupalar senin olur bu formun devam etsin
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi 1st Knockout Rnd Leg 1
Werder Bremen vs Chelsea
Yeni transferlerim golleri attı.Aslında formumuza göre beklemediğim bir sonuçtu ama rövanşta %99 maçı alıp çeyrek finale kalacaz.
____________________ Carling Cup Final ____________________
Chelsea vs Arsenal
Wembley, London
Hakem:Roger Miller
2'de 2 yaptık.Daha önce de Liverpool'u Community Shield Kupası'nda 2-0 yenmiştik.Carling Cup finalinde de Arsenal'i dağıttık.Geriye kaldı 3 kupa.[Premier League şampiyonluğu, FA Cup ve Şampiyonlar Ligi Kupası]
2006-2007 sezonu Carling Cup şampiyonu CHELSEA
Az sonra Reading vs Chelsea[Barclays Premiership 28.Hafta]