bend e 10 asır and mısır yusufbaba
hacı kafir geçti
![]()
bend e 10 asır and mısır yusufbaba
hacı kafir geçti
![]()
Bende oldu walla song - tomas - Daniel bierofca
3 sezon geçtikten sonra Türk Vatandaşlıgına Geçiyorlar.
bnde youla 5 sene gençlerde oynadıktan sonra bnde de 2 sene oynadı bjkde ama
türk olmadı,bnde sinirlendim sattım![]()
ya aslında ne güzel olur oyuncu türk biriyle evlense de süre kısalsa yada ne biliim devlet memuruna para yedirip vatandas olsa
2010 yılı sonunda nobre alex lucıano ve anelka turk oldu bı anda 4 yabancı kontenjanı acıldı,,yasasın![]()
bende 6. sezonun başında olmuşlardı...dostum 2010 da luciano yu naapçan yaaaOriginally Posted by gunners
![]()
bende Fred 5 sene doldu kaptan dı ama türk olmadı
ben fb yim alex in 6.yılı türk olmadı ama ankaralı jaba oldu ben alex i nası türk yapçam lütfen söyleyinde zevkini çıkarayım oyunun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biladerler bilen var mı nasıl yapılacağını şunları türk yapalım
Bende Marcio Nobre Türk vatandaşlığına geçti.5 yılda...
Şu ana kadar aldığım youcuların hepsi 5 Sene sonunda Türk vatandaşlığına geçti tabii bir de FM 2005'te deneme olayı var o yolla birçok oyuncuyu Türk yaptım.Mesela Anelka...
abiciğim hileli yolunu bi detaylı anlatsan
Riccardo Salvo yu aldım FM 2005'de hemen türk oldu 1 günde sonra Lincoln senede türk oldu..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
normalde 5 sene ama sen oyuna basladında mesela galatasarayı aldın 2007 de iliç 1 yıllık oyuncu oluyor ve 4 sene sora türk lur 4+1=5 kolay gelsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ara trasferde olur 6 senesini bitirsin belki o zaman olur belli olmuyorrr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
türkiye liglerinde toplam 5 sene oynadımı türk olurrrrrrrrrr
bana gelen bütün ispanyollar türk oluyo .torres hariç tabii
toplam 5 senede geciyolar