Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Türk vatandaşlığı

Default Türk vatandaşlığı

Arkadaslar sizin oyununuzda yabancı bir oyuncu hiç türk vatandaşlıgına gecti mi???

Geçtiyse kaç sene sonra oluyor bu iş???

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bende 3 sene sonra Pedersen geçmişti...

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

bende 6 sene sonra tevez geçti

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

normali 5 senedir bundan önce gecmesi normal degildir.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Valla pedersen hemen ısınmıştı takıma, bi deli top oynuyodu, ben de pohpohladım falan...

anlıyacağın aşırı keyifliydi.... Dedi bari Türk oluyum, burda çok mutluyum...

2 sene sonra sattım İtalya'ya...

valla bende onu bekliyorum...bakalım ne zaman gececekler

bn soliim mi ama iş hileye mi girer bilmiormm..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

5-6 sezon beklersiniz yüzde 70'lik oranı vatandaşlık alıyor. Özellikle de Afrika ve Amerika kökenliler. Bu hilesiz yolu.

Hileli yolu ise en son çıkar data editörden bir yöntemle Milli Takımlarına giden yabancı futbolcularınıza Türk pasaportu verebiliyorsunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bende su ana kadar hic olmadi

bugüne kadar edindiğim izlenim oyuncuların 5 sene sonunda 6.sene başlarında(6.seneye girer girmez değil) türk olduğudur.evet özellikle afrika ve amerika kökenlilerde du durumla daha sık karşılaşılmakta.yada ben pek avrupalı genç oyuncu almıyorum bu yüzden.

benm hileli dediim olayı bn cm 01-02 de yapıodum we acıkcası fm 2006 da yapmak aklıma gelmedi fm 200da olup olmadıını bilmiorm ama bi denein biraz paranız gidio ama 1 sene içinde 3-4 belki de 5 kontrat imzalıın futbolcuıyla olur...
    -

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

denemeye aldığınız futbolcular 1-2 hafta içerisinde türk olabiliyorlar... zidane,r.carlos,puyol,gerard, gibi bir çok yıldız oyuncu türk olmuştu bende..bunlar genelde yaşlı oyuncular fakat türk olan torres,bojinov,falan da türk olmuştu..(denenmiştir)

hileli yöntem nasıl oluyor ayıbtır sorması

ya arkadaslar anlattığınız deneme olayından yapılan hile fm 2005 te oluyor.ben fm 2006 da bunu denedim fakat bir değişiklik olmadı.anlayacağınız denemeye gelenler fos cıktııı....

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by samco25
    ya arkadaslar anlattığınız deneme olayından yapılan hile fm 2005 te oluyor.ben fm 2006 da bunu denedim fakat bir değişiklik olmadı.anlayacağınız denemeye gelenler fos cıktııı....
    Oluyor

Beyler nasıl oıluyor anlatın hele yaa kendiliğindenmi geçiyorlar yoksa teklif ediliyormu?teklif varsa nereden teklif ediyoruz

Quote Originally Posted by invisible
    Beyler nasıl oıluyor anlatın hele yaa kendiliğindenmi geçiyorlar yoksa teklif ediliyormu?teklif varsa nereden teklif ediyoruz
    kendiliğinden geçiyorlar. herhangi bir teklif olayı yok. klüpte ve ülkede memnunlarsa geçiyorlar vatandaşlığa.

tek yolu editörden national'a girip orda türk vatandaşlına geçiş zamanı diye bir kutu var.kutuda 5 yazıyo onu silip 1-2 yapabilirsiniz....ama hile sonuçta

Millet
    Denemeye 15-20 oyuncu aldım ama 1 tanesi bile Türk olmadı!!!
    İşe yaradığını söyleyenler oyun versiyonunu (6.01, 6.02 vb.) ve yaptığı updateleri (Makaay vb.)bir zahmet söylesin!!!
    Tabi birde Türk yapabildiği oyuncuları

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

RAM'iniz yeterliyse FM data editöre girin, Ülkeler seçeneğinden Türkiye'yi seçin ve oradan yabancıların vatandaşlık alma süresini 1-2-3 istediğiniz yıla getirin.

Yeni açtığınız oyununuzda belirlediğiniz sürede yabancı oyuncularınız vatandaşlık alacaktır

abi benşm aldığım oyuncuları fenere ronaldinho henry gibi bunları övüyorum adam uülkeye ısınıyosonra vatandaşlığı alıyo hemen

ya beler ne hilesi ya hileyle oyunun tadı tuzu kalırmı hiç bende vitti ile d'alessandro geçti olsun sonuçta geçti hala hala ya şu hileyle yapınca nasıl zevk alıyosunuz anlamıom

akrepveumut, umut abi hileyle tat çıkmıo sana katılıorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Smile

5-6 yıl türk takımlarında oynıyınca türk oluyo

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bende cm 1/2 de gecmisti ama fm 2006 ben gormedim mesela fm 2005 te ribery turk milli takimda harika oynuyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cool

Quote Originally Posted by semih5
    bende cm 1/2 de gecmisti ama fm 2006 ben gormedim mesela fm 2005 te ribery turk milli takimda harika oynuyordu

ohaa ribery türkiye milli takımındamı oynuyooooo

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya sene fm 2005 te sene 2008 olunca bende milli takimin basindaydim baktim adami milli takima cagiriyon bende cagirdim geldi ve oynadi ve golleriyle ortaligi susledi

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Arkadaşlar ikinci yöntemde forumlarımıza bugün eklenen MCFM06 yı indirin, bir milli takımında maç yapmadan önce uyruğunu o program ile Türk yapın, eğer milli takımda oynarsa ikinci vatandaşlığı Türk olacaktır.

Ancak unutmayın; Milli Takıma seçilmesi şart oyuncunun ve seçilirsede oynaması şart.

Bu tarz şeylerden haz alan arkadaşlar için bu konuyu okudukdan 15 dakika içerisinde uygulayabileceğiniz bir çözüm işte =)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by semih5
    Evet ben de çağırmıştım FM 2005'te ama yeterli gelmiyordu oyunu.Yasin Karaça'yı Arsenal'de geliştirdim ve Lazio'ya sattım (her yıl transferlerden 100 Milyon $ net gelir elde ediyordum ) ve orada da yıldız bir oyuncu olarak görülmeye başlandı.Ciddi bir yüksek grafik sergilemeye başlamıştı ve Milli Takım'ın sol açığında müthiş oynuyordu.Milli Takım'daki sağ açıklarımdan biri Real Madrid'de, diğeri Betis'te oynuyordu (Takımı gençleştirince bir süre sonra büyük takımlara transfer oldular).Betis'teki oyuncumun özellikleri Figo gibiydi

Bu yüzden Ribery sadece zaman zaman rotasyonda güvenilir bir isim oldu ki çoğu zaman geniş kadroya bile çağıramadım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

bende v.borre f.santos aldığım sezon tsigalko holm 3 sezon sonra vatandaşlığa geçti adu 4 sezon sonra kadromda şuan 11 yabancı var 5 i yabancı statüsünde

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri