1 ile 30 arası toplam 349 sonuç

Konu: Bremen Mizikacilari

Hybrid View

Bremen oyunun en iyi kadrolarindan birine sahip. Bence kloseyi satmamaliydin ya da 20 m civari paraya satardin bir**z oynatsan ama senin forvetlerin de cok iyi. Kanatlardaki problemini de Villarealden Cani ya da Osasuna li Ludovic Delporte ile cozebilirsin. Basarilar.

Bide 4-4-2 diamond senin takima tam oturur bence kanatlari ortaya cekersin bir DM bir AM direkt paslarla gobekten atak yapmayi dene bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Schalkeyi çok rahat geçiyoruz ve yolumuza dümdüz ilerliyoruz biraz sonra Lyon maçı ve bugünlük bu kadar yorumlarınızı bekliyorum..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet kibirli Lyona futbol dersi veriyoruz Brosun erken golüne 5 golle karşılık veriyoruz..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Bremen oyunun en iyi kadrolarindan birine sahip. Bence kloseyi satmamaliydin ya da 20 m civari paraya satardin bir**z oynatsan ama senin forvetlerin de cok iyi. Kanatlardaki problemini de Villarealden Cani ya da Osasuna li Ludovic Delporte ile cozebilirsin. Basarilar.

Bide 4-4-2 diamond senin takima tam oturur bence kanatlari ortaya cekersin bir DM bir AM direkt paslarla gobekten atak yapmayi dene bence.

Doğru fakat beleşe gidecekti oyunu açar açmaz ayrılmak istediğini söyledi..ben takımımda böyle oyuncu istemem Klosesizde devam ederiz..önerin için sağol..Fakat yönetim güzel bütçe veriyor ikinci sezon 11 milyon dolarımda var bana kalburüstü oyuncular söyleyin..yorumlarınız için şimdiden teşkkürler..

ooo lyonu napmasin bee ole....arada 1-2 tane maclari kazansan super olcakti ama iyi maclar cikarmisin

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Arkadaşlar sezonu bitirp fikstürü koymayı planlıyorum..lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

şansın bu kadarı rakibimiz barça ama ben umutluyum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

TRANSFER ARA DÖNEMİ BOMBALARI

ROBERTO SOLDADO WERDER BREMENDE

GİL WERDER BREMENDE!..

RETO ZİEGLER DE WERDER BREMENDE

VE SON OLARAK CHELSEADEN BİR DÜNYA YILDIZI ALDIK ANLAŞMAK ÜZEREYİZ SİZCE BU YILDIZ KİM??

NOT:BU TRANSFERLERİN HİÇBİRİSİNE PARA ÖDENMEMİŞTİR..

MANAGER ATİLLA KASAP....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    WERDER BREMEN BOMBAYI PATLATTI..

Paulo Ferreira Bremende!...

Mesaj Yetkileri