1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Hedef en tepeye çıkmak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar gruptan cıkmıssın.. rispi keşke fesh etmeseydin talibi tıkabilirdi öne geçmene ragmen skoru koruyamıyorsun bindirmeler v3 taktigini kullan derim (taktikler ve antremanlar bölümünde ) başarılariyi transfer dönemi geçireceginden şüphem yok

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    başarılar gruptan cıkmıssın.. rispi keşke fesh etmeseydin talibi tıkabilirdi öne geçmene ragmen skoru koruyamıyorsun bindirmeler v3 taktigini kullan derim (taktikler ve antremanlar bölümünde ) başarılariyi transfer dönemi geçireceginden şüphem yok
    Yildiz bir yabanciyla anlasmak üzereydim. O yüzden kontenjani bosaltmak icin sözlesmeyi fesh ettim. Sonra ettigimle kaldim. Son anda Manchester City araya girip adami aldi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Yildiz bir yabanciyla anlasmak üzereydim. O yüzden kontenjani bosaltmak icin sözlesmeyi fesh ettim. Sonra ettigimle kaldim. Son anda Manchester City araya girip adami aldi.
    italya ii pazar orada yaşlı oyuncular var onlardan bi tane kopartabilirsin defans için

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    italya ii pazar orada yaşlı oyuncular var onlardan bi tane kopartabilirsin defans için
    Allah'a sükür defansta sorun yok. Iyi bir AMC ariyorum su anda. Transfer bütcemin tam tamina 0 YTL olmasi isimi pek kolaylastirmiyor. Sezon sonu sözlesmeleri sona erecek olan bir kac Futbolcuyla görüsüyorum.

Ufukhan Kayserispor'la anlasti
    Kulübümüzün futbolcularindan Ufukhan Bayraktar Kayserispor'la anlasmaya vardi. Bu transferden kulübümüz 2 milyon YTL kazanacak. Kendisine bundan sonraki futbol hayatinda basarilar dileriz.
    Trabzonspor Kulübü

Fortis Türkiye Kupasi C Grubu | Mersin Idman Yurdu v Trabzonspor

Trabzonspor zayif rakibi karsisinda konsantre olmakta zorlandi. Mehmet Cogum'un erken dakikalarda takimi 10 kisi birakmasi da takima olumsuz etkiledi ve maglubiyet kacinilmaz oldu.

Fortis Türkiye Kupasi C Grubu | Trabzonspor v Ankaraspor

Mersin Sokunu üzerinden atmaya calisan Trabzonspor Ankaraspor'la karsi karsiya geldi. Cekismeli gecen macta Mehmet Yilmaz takimini öne gecirdi, ardindan yeni transfer Caner esitligi sagladi. Macin ardindan Selim Aydin Ersen Martin'in attigi golü faul gerekcesiyle iptal eden Vedat Tan'a tepkiliydi.

Sezer Öztürk Trabzonspor'da
    Trabzonspor transferde 2. bombasini patlatti. Caner Erkin'den sonra bu seferde 21 yasindaki genc yildiz Sezer Öztürk'le anlasan Trabzonspor'lu yöneticiler bu futbolcu icin Vestel Manisaspor'a 2 milyon YTL bonservis ödeyecek.

Fortis Türkiye Kupasi C Grubu | Malatyaspor v Trabzonspor

Trabzonspor Malatyaspor deplasmaninda cok zorlandi ve maglup oldu. Bu maglubiyetle Fortis Türkiye Kupasi'na veda eden Kuzey Yildizi 4 mactir galibiyete hasret.

Turkcell Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor v Genclerbirligi

Ocak ayi sonunda...
    Turkcell Süper Lig'de görünüm

Fortis Türkiye Kupasi'nda görünüm

Subat ayi Mac Programi

Okuyanlar yorumunu eksik etmesin lütfen!!!

Mesaj Yetkileri