Evet Serhat hariç herkesi davet edebilirsin. Bu arada isim neydi ivan? Serhat gelirse mükemmel ingilizcesiyle size konuşma fırsatı vermez, çağırdığınıza pişman olursunuz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Canlarım beni çok rençide eden mesajlar atıyorsunuz ama...![]()
İvan msn listeni kaydedip bir ara bana yollarsan sevinirim geceleri boş boş durmaktansa...![]()
Selam millet ne var ne yok, Serhat dedi gel kuşluk da muhabbet süper diye![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat senin de Serhatla aynı ilgi alnların olduğunu bilmiyordum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan ilgil alanım neymiş bakiim benim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
birazdan Nekop ( serhat ) çıldıracak Herkes üstünee gidio![]()
Yok canım çıldırmam ben bişey olmaz bana böyle kızların gözdesi bir kişilik olunca insanın baskı altından kalkmayı bilmesi gerekiyor bende biliyorum yani sorun yok...![]()
Aslında bir almanca gecesi daha düzenlesek süper olur. tabi yine kızı kaçırmazsak.![]()
Yaa ben ne kadar çok canım diyorum sevgilime diye diye alıştım herkese canım diyorum.![]()
İnsan alçak gönüllü olurdaa bu kdarmı olurrr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.milliyet.com.tr/2007/08/09/son/songal105.asp bu ne bee bu uğultu bendede oluoo valla tırstım hhee gece gecebir andaa rüzgar esmeye başladı ne oluo beee
Selam.Arkadaşlar biraz nabız yoklıyım.Acaba Pes 08'de Kariyer açsam Fm 08 gibi ilgi görürmü?
Bkz:http://forum.turksportal.net/vb/show...24#post1215324
Böyle olucak ama 1 maç değil 1 sezon İspanya Ligi Valencia.38 Maç
Türkiye ligi varsa yap ama çok ss alman lazım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SS'ler mühim değil ama Türkiye Ligi yaması yok bende.Ayrıca yüklemeyide düşünmüyorum.Oynanabilirlik gider diye korkuyorum.
Guşluk bende kaçar artık uzun süre burda olamıcam..Bugün gerçekten muhabbet güzeldi.
Oğuz nereye gidiosn yaav uzun zaman yokm fln![]()