kanka kariyerini yeni okudum umut bu takımdan en son gidecek kisi super bir golcu ben galatasaraya aldım show yapıo gol kralı oldu bir istikrar yakalalarsa kimse tutamaz
kanka kariyerini yeni okudum umut bu takımdan en son gidecek kisi super bir golcu ben galatasaraya aldım show yapıo gol kralı oldu bir istikrar yakalalarsa kimse tutamaz
umut bal yapmayan ari ne zaman ne yapacagi belli olmuyo onemli maclarda seni kurtarmayan topcuyu takimda tutmiycaksin
BUYUK GOLCULER BUYUK MACLARDA SAHNEYE CIKAR.
Trabzonspor yilin bombasini patlatmaya hazirlaniyor
Son yillarda 3 Istanbul takiminin transfer ettigi Futbolculara bakildiginda Trabzonspor'un bu konuda cok gerilerde oldugunu görüyoruz. Fakat özellikle bu yil Ahmet Agaoglu'nun baskan olmasiyla ve Selim Aydin'in takimin basina getirilmesiyle hem futbol kalitesi olarak hemde transfer politikasi olarak cok büyük mesafeler kat eden Trabzonspor sezon sonu icin cok ünlü bir futbolcuyla anlasmak üzere. Adinin Yönetimde sakli oldugu bu yildizin forvet hattinda görev yaptigi ve su anda Premier League'de oynadigi iddialar arasinda. Gelen haberlere göre bu yil forvette beklenen performansi gösteremeyen Umut, Ömer Riza ve Cem Demir üclüsünden 2'si takima sezon sonu veda edecek.
Kaynak: Fotomac
Not: Gazete haberi yazmak hosuma gitmeye basladi. Okul bitince Fotospor'a falan basvururum belki
fotomaçın haberiyse yalandır![]()
Hasselbaink Trabzonspor'da
Forvette zaman zaman büyük sikintilar yasayan Trabzonspor bu acigini ünlü santrafor Hasselbaink'le kapatti. Sezon sonu sözlesmesi bitecek olan Hollanda'li futbolcu Trabzonspor'a bedelsiz gelecek. 34 yasindaki Hasselbaink bu sezon Charlton'da 21 macta 10 gol atti ve 6 asist yapti.
Kaynak: Fotomac... dermisimKaynak bu sefer cok saglam
sampıyon fenerıkıncı trabzon basarılar
Turkcell Süper Lig 19. Hafta | Trabzonspor v Ankaraspor
Trabzonspor vasat rakibini rahat gecti. Mactan sonra Selim Aydin “Artik bir seri yakalamak zorundayiz ki Sampiyon olabilelim. Hani derler ya her mac final havasinda, iste bizim ki de o hesap. Her maci kazanip ceyrek asirlik hasrete bir son vermek istiyoruz” dedi. Öte yandan macta sakatlanan Serkan'in 3 hafta sahalardan uzak kalmasi bekleniyor.
Turkcell Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor v Ankaragücü
Üst üste 3. kez bir Ankara takimiyla oynayan Trabzonspor Ankaragücü'ndende 3 puan almayi basardi. Zirve yarisinda Fenerbahce'nin yakasini birakmaya niyetli gözükmeyen Kuzey Yildizi Lig'de son 4 macini kazandi.
UEFA Kupasi 1. Tur (KO) | Trabzonspor v Blackburn Rovers
Trabzonspor sahasinda agirladigi Blackburn'u neye ugradigina sasirtti. Harika bir performansla rakibini yerle bir eden Bordo Mavililer ikinci mac icin büyük bir avantaj elde etmeselerde sevincliler. Ikinci macta beraberligin yetecegini hatirlatan Selim Aydin “Ikinci maca beraberlik icin cikmayacagiz. Kazanmak icin cikacagiz. Bugün cok iyi oynadik. Sanssizlik eseri 2 gol yedik. Bunlari yemeseydik tur garantiydi ama kader iste. Futbolcularima bu performanstan dolayi tesekkür ediyorum ve alinlarindan teker teker öpüyorum” diyerek Futbolcularini tebrik etti.
Turkcell Süper Lig 21. Hafta | Caykur Rizespor v Trabzonspor
Karadeniz derbisinde Caykur Rizespor Trabzonspor'u agirladi, gülen taraf konuk takim oldu. Maci bu böyle biter deyipte 85. dakikada terk eden taraftarlar pisman oldu. Cünkü gol perdesini Umut 86'da acti Dia Cire 90+3'te kapatti. Öte yandan Umut Bulut kendisi icin 2 “gönderilsin” diyen samasti'ye cevabini sahada verdi
UEFA Kupasi 1. Tur (KO) | Blackburn Rovers v Trabzonspor
Trabzonspor nefes kesen maci zorda olsa kazandi ve 2. Turda Bolton'un rakibi oldu. Mactan sonra Selim Aydin “Futbolcularima bugünkü performanslari icin tesekkür ediyorum ve bu galibiyeti taraftarlarimiza armagan ediyorum” dedi.
Turkcell Süper Lig 22. Hafta | Trabzonspor v Vestel Manisaspor
Trabzonspor zaman zaman cok zorlandigi macta seriyi bozmadi ve Fenerbahce'ye olan puan farkinin acilmasini önledi.
Subat ayi sonunda...
Turkcell Süper Lig'de görünüm
UEFA Kupasi'nda görünüm
Mart ayi Mac Programi
Yorumunuzu esirgemeyin lütfen!!!
ıyı gıdıyosun maclar guzel ama fenerbahce arayı acmıs ısın zor gıbı gozukuyo.
derbileri kazaırsan şampiyon olabilirsin uefada fırtına gibisin
derbılerı kazanması artı puan getırır.ama fenerı mutlaka yenmen lazım ve puan kaybettıgı haftalarda mutlak galıbıyet alman lazım.
Boltonu elersin.
Trabzonspor Aydin'la nikah tazeledi
Basarili Teknik Direktör Selim Aydin Trabzonspor'la sezon sonu bitecek olan sözlesmesini 2010 yilina kadar uzatti. Selim Aydin sezon basinda Kongre sonrasi takimin basina getirilmisti. Imza töreninde konusan Baskan Ahmet Agaoglu Selim Aydin'la birlikte uzun yillar kulübe hizmet edip Avrupa'nin zirvesine cikmak istedigini söyledi.
Turkcell Süper Lig 23. Hafta | Gaziantepspor v Trabzonspor
Sezonun 23. Haftasinda Gaziantepspor'a konuk olan Karadeniz Firtinasi yine Firtina gibi esti. Üst üste 7 mac kazanan Trabzonspor Fenerbahce'nin bu hafta puan kaybetmesiyle zirveye olan farkini 7'ye indirdi.
UEFA Kupasi 2. Tur (KO)| Trabzonspor v Bolton Wanderers
Trabzonspor sahasinda konuk ettigi Bolton'u Sezer'in son dakika golüyle gecti.
Turkcell Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor v Besiktas
Trabzonspor Besiktas'i Avni Aker'de agirladi. Oldukca cekismeli gecen macin 3 golü 4 dakikaya sigdi.
UEFA Kupasi 2. Tur (KO) | Bolton Wanderers v Trabzonspor
Trabzonspor Ingilizlere darbe vurmaya devam ediyor. Önceki tur Blackburn'u darmadagan eden Kuzey Yildizi Bolton'u da kupa disina göndererek Ceyrek Finale yükseldi.
Yorumlarinizi eksik etmeyin
Asagi yukari 1 saat sonra devami geliyor...
tebrikler
boltonu güzel yendin
Selim Aydin Röportaji
Kasimpasa deplasmani icin Istanbul'a gelen Selim Aydin Four-Four-Two-Türkiye'yle bir röportaj yapti.
Bize bu röportaj icin zaman ayirdiginiz icin tesekkür ederiz. Ne demek böyle büyük bir dergiye röportaj vermek gurur verici. Önce isterseniz Trabzonspor'dan degilde Türk futbolundan bahsedelim. Sizce Türk futbolu Dünya'da nerde? Türk futbolu bence cok kötü bir yerde. Futbol diyince benim aklima gelen ilk sey taraftardir. Ve Türkiye'de ne yazik ki cok az taraftar var. Cok az diyorsunuz ama Fenerbahce'nin 25 milyon taraftari oldugu söyleniyor. Trabzonspor'un da 9 milyon taraftari var. Trabzonspor taraftarina lafim yok ama Fenerbahce son 23 yilda hic sampiyonluk görmemis olsa gene 25 milyon taraftari olurmuydu? Türkiye'de insanlar kim sampiyon oluyorsa o takimi tutuyorlar. Bu taraftarlik degildir. Tabiki gercek Fenerbahceliler gercek Galatasaraylilar da var Peki Türk Futbolunun en büyük kulüpleri 3 Istanbul kulübü degil diyorsunuz. En büyük kim? Bu soruyu bir Trabzonspor taraftarina sorunca tabiki vecap belli oluyor. Her taraftar kendi takimini en büyük görür. Bence dogal olarak en büyük Trabzonspor. Daha sonra Eskisehirspor. Eses'ten sonra diger kulüpler. Örnegin Karsiyaka ve Göztepe, ya da Sakaryaspor ve Bursaspor. Trabzonspor'lular Bursaspor'u pek sevmez halbuki. Bende sevmem ama sampiyonluk görmemelerine ragmen takimlarina destek olmalari ve Sampiyonlara gönül vermemeleri güzel bir sey. Trabzonspor bu yil sampiyon olacak mi? Insallah. Fenerbahce'yle aramizda 7 puan fark var. Insallah bu farki 10 haftada kapatabiliriz. Peki Avrupa? Bu yil cok iyi yerlere geldik. Kupayi kaldirmak cok zor ama imkansiz degil. Hedefimiz en az Finale kadar cikmak. Sizin Teknik Direktör olarak hedefleriniz neler? En Tepeye Cikmak. Önce Trabzonspor'u cikarmak, daha sonra kendimi. Trabzonspor'u istediginiz yere tasiyinca ayrilacakmisiniz? Evet. Hedefim Ingiltere ya da Portekiz Peki favori takimlariniz? Cocuklugumdan beri Liverpool'a sempati duydum. Ingiltere'ye gidersem Liverpool'a yada Chelsea'ye gitmek isterim. Portekiz'e gidersem hedefim Sporting ya da Porto olur. Bu takimlara gidemezseniz baska takimlara mi gideceksiniz? Hayir. Trabzonspor'da kalacagim. Hedeflerime ulastiktan sonra bekleyecegim. Bu 4 kulüpten birinde Hocalik koltugu bosalirsa bende basvurumu yapacagim. Selim Hocam size tekrar cok tesekkür ediyorum bu güzel röportaj icin. Kasimpasa macinda basarilar Asil ben tesekkür ediyorum. Görüsmek üzere
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupasi eslesmeleri belli oldu
Trabzon'da Zorlu Grand Otel'de cekilen UEFA Kupasi Ceyrek Final Eslesmelerine göre Trabzonspor Ispanyol ekibi Osasuna'yla karsi karsiya gelecek. Bu turu gecmesi halinda Bayern - PSV macinin galibiyle eslesecek.
Turkcell Süper Lig 25. Hafta | Kasimpasa v Trabzonspor
Trabzonspor Kasimpasa deplasmanini da kayipsiz atlatti ve üst üste 9. galibiyetini aldi.
Mart ayi sonunda...
UEFA Kupasi'nda görünüm
Nisan ayi Mac Programi
kariyerinde basarilar bende trabzonsporu calistiriyorum senin taktigini merak ettim paylasabilirmisin benimle ..
http://rapidshare.com/files/48151969/4-4-2.tac.html
Buyur. Taktik benim eserim degildir. Kanatlarda ve Beklerde hizli futbolcular kullanmani tavsiye ederim.
senden şampiyonluk bekliyoruz ona göre![]()
Üzülerek bildirmek zorundayim ki Sampiyonluk (eger bir mucize gerceklesmezse) seneye kaldi.
Turkcell Süper Lig 26. Hafta | Konyaspor v Trabzonspor
Ilk yariyi geride kapatan Trabzonspor ikinci yarida Sezer'le hayat buldu. 61. dakikada Yattara'yla gelen gol 3 puanin sahibini belirledi.
UEFA Kupasi Ceyrek Final | Trabzonspor v Osasuna
Trabzonspor Osasuna'yi konuk etti, yerden yere vurdu ve 3:0'lik bir skorla Ispanyollarin bütün tur umutlarini yedi bitirdi.
Turkcell Süper Lig 27. Hafta | Trabzonspor v Istanbul Büyüksehir Belediye Spor
Trabzonspor eline gecen müthis firsati tepti. Fenerbahce'nin puan kaybetmesiyle aradaki farki 5'e indirebilecek olan Trabzonspor yedigi son dakika golüyle berabere kaldi ve 2 cok degerli puan kaybetti.
UEFA Kupasi Ceyrek Final | Osasuna v Trabzonspor
Vasat bir performans sergileyen Simal Yildizi 2:0 maglup olmasina ragmen turu gecti. Yari Finalde Trabzonspor'un rakibi Bayern Münih.
Turkcell Süper Lig 28. Hafta | Trabzonspor v Sivasspor
Uzun süredir forma sansi bulamayan Ceyhun formayi gecen hafta yedigi kirmizi kart nedeniyle Selim Aydin tarafindan cezalandirilan ve yedek birakilan Sezer'den aldi. 2 gol atarak takimini sirtladi ve Sampiyonluk yarisindan kopmamasini sagladi.
Turkcell Süper 29. Hafta | Fenerbahce v Trabzonspor
Sezonun maci 29. Hafta oynandi. Fenerbahce Trabzonspor'u Kadiköy'de konuk etti. Trabzonspor Fenerbahce'yi yenip aradaki puan farkini 4'e indirebilirdi ama basaramadi. Sampiyonluk git gide hayal olmaya basliyor Karadeniz Firtinasi icin.
UEFA Kupasi Yari Final | Trabzonspor v FC Bayern München
Trabzonspor güclü rakibi karsisinda sahaya hükmeden taraf olmasina ragmen golü bir türlü bulamadi ve maglup oldu.
Turkcell Süper Lig 30. Hafta | Trabzonspor v Bursaspor
Trabzonspor Sampiyonluktan uzaklasiyor. Fenerbahce beraberligin'nden sonra Bursaspor karsisinda da puan kaybeden Simal Yildizi'yla Lider arasindaki fark 9'a cikti.
Nisan ayi sonunda...
UEFA Kupasi'nda görünüm
Mayis ayi Mac Programi
Lütfen Yorumsuz Birakmayin...
uefada elenicen gibi ama cok ilerlemişşin elensende bişe olmazuefada iyi başarı elde ettin.. tebrikler ligde bitime 4hafta kalmıs şmpiyon olman cok zor
fb nin 3 mac kaybetmesi lazım
UEFA Kupasi Yari Final | FC Bayern München v Trabzonspor
Trabzonspor Bayern deplasmaninda tahmin edilenden cok daha üstün bir performans sergiledi. Final biletini alamayan Simal Yildizi son 5 dakikada kacirdigi 3 net gol pozisyonuna yaniyor. Cünkü 1'i gol olsa Finale Trabzonspor cikacak. Mactan sonra Selim Aydin taraftarlarina herzaman kendilerine destek olduklari icin tesekkür etti ve seneye cok daha iyi yerlere geleceklerini iddia etti.
Turkcell Süper Lig 31. Hafta | Galatasaray v Trabzonspor
Trabzonspor belkide sezonun en agir darbesini aldi. Galatasaray'in üstün oynadigi karsilasmada Jefferson rakip forvetlere yardimci olunca Fenerbahce Sezon Sonuna 3 hafta kala Sampiyonlugunu ilan etti.
Turkcell Süper Lig 32. Hafta | Trabzonspor v Denizlispor
Trabzonspor son günlerdeki basarisizligi geride birakti. Denizlispor karsisinda olaganüstü bir performans gösteren Simal Yildizi artik bir anlami kalmasada 3 puan aldi. Fenerbahce'nin Sampiyonlugundan sonra Trabzonspor ikinciligi de garantilesti.
Turkcell Süper Lig 33. Hafta
Ligde hic bir iddiasi kalmayan Trabzonspor Kayseri'de sahaya cikti. Yedek agirlikli kadroyla Kayserispor'a 1:0 maglup olan Simal Yildizi önümüzdeki hafta sezonu Ankara'da Genclerbirligi karsisinda kapatacak.
Turkcell Süper Lig 34. Hafta
Trabzonspor sezonun son haftasinda Genclerbirligi'ni 1:0 maglup ederek sezonu 73 puanla bitirdi.
Sezon Degerlendirmesi
Basin 4. olacagimizi tahmin ederken biz 2. olduk. Aslinda Ligi iyi bir yerde bitirdik ama hedefimiz Sampiyonluktu. Bu hedefimize ulasamadik. Bunun suclusu kendimiziz. Fenerbahce'nin puan kaybettigi haftalarda elimize gecen firsatlari degerlendirseydik belki simdi Sampiyon bizdik. Ama kismet iste olmadi. Insallah önümüzdeki sezon bu hedefimize ulasacagiz. Hayal kirikligina ugrattigimiz taraftarlarimizdan özür diliyorum.
Mayis ayi sonunda...
güzelbir sezon geçirdinseneye kesinnnnn şampiyonsun
derbileri kazansaydın şampiyondun
şimdi olması gereken iyi bir transfer dönemi
![]()
Trabzonspor Hazirlik Kampi belli oldu
Trabzonspor Kafilesi 26 Haziran günü THY'ina ait ucakla Trabzon'dan Istanbul'a ve ordan da Londra'ya gidecek. Dönüs ise 24 Temmuz'da olacak. Bu tarihler arasinda transfer edilen futbolcular Ingiltere'ye gidip kampa katilacak.
Avrupa Kulüp Siralamalari aciklandi
Barcelona'nin 1. sirada yer aldigi listede Trabzonspor sezonun en büyük cikisini yaparak 119 sira birden yükselerek 69. sirada yer buldu. En iyi Türk takimi ünvani ise Besiktas'a ait.
Sampiyonlar Ligi Kuralari Cekildi
UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu icin kuralar dün Ispanya'nin baskenti Madrid'de cekildi. Temsilcimiz Trabzonspor Slovakya'nin en güclü ekibi olarak bilinen Zilina'yla karsilasacak.
En Zengin Kulüpler Siralamasi aciklandi
Dünya'nin en zengin kulüpleri siralamasi dün FIFA tarafindan aciklandi. Trabzonspor bu yil listeye 4. Türk takimi olarak 77. siradan giris yapti. Trabzonspor degeri ise yaklasik 31 milyon Sterlin. Dünyanin en zengin kulübü ise 548 milyon Sterlin degerle Barcelona.
Eduardo Ratinho Trabzonspor'da
Trabzonspor Hasselbaink'ten sonra 2. Transferinide gerceklesti.Brezilya'nin Corinthian takiminda forma giyen 19 yasindaki sagbek yeni bir Cicinho olarak gösteriliyor. Ofansif özellikleri de bulunan genc yetenek Trabzonspor 6,5 milyon YTL'ye mal oldu. Teknik Direktör Selim Aydin “Cok iyi bir transfer yaptik. Umarim tüm camiamiza hayirli olur” dedi. Kaptan Hüseyin'inde katildigi imza töreninde Ratinho 3 yillik mukaveleye imza atti. Hüseyin “Brezilya Ligini yakindan takip ediyorum. Ratinho cok iyi bir futbolcu. Cok yakinda Brezilya Milli Takimina da secileceginden hic süphem yok” dedi. Daha transfer yapilacak mi sorusuna Teknik Direktör Selim Aydin “Kadromuzun iskeletini bozmadan 1-2 kaliteli takviye daha düsünülebilir” cevabini verdi.
Serkan Balci'yla yollarimizi ayirdik
Kulübümüzün futbolcularindan Serkan Balci eski kulübü Fenerbahce'yle 2,5 milyon Sterlin karsiliginda anlasti. Kendisine bundan sonraki Futbol Hayatinda basarilar dileriz.
Trabzonspor Kulübü
yeni transfer cok yetenekli
başarılar dilerim
Serkan'in gecen sezonki vasat performansini göz önünde bulundurdum ve ayni sorunu yasamamak icin para kiydim sagbekin kralini getirdim
Tesekkürler
--
Trabzonspor Yurda döndü
Trabzonspor Ingiltere'de gecirdigi Hazirlik Kampindan döndü. Trabzon Havaalaninda Gazetecilerin sorularini yanitlayan Selim Aydin cogu maci yenilmelerine ragmen cok iyi bir kamp dönemi gecirdiklerini belirtti ve bu Hazirlik Kampinda en cok göze batan Futbolcunun Mustafa Keceli oldugunu söyledi.
Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu | Trabzonspor v Zilina
Trabzonspor sezonu Zilina maciyla acti. Kendisinden bekleneni yapan Simal Yildizi rakibini 4 golle maglup etti ve rövans maci icin cok büyük avantaj yakaladi. Öte yandan maci sedyeyle terk eden Serkan Aykut'un yaklasik 3 ay sahalardan uzak kalacagi bildirildi.
Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu | Zilina v Trabzonspor
Trabzonspor ilk macini 4:0 kazandigi 2. Ön Eleme Turunda rövans macinida zorlanmadan kazandi. Trabzonspor'un 3. Ön Eleme Turunda rakibi Iskocya'nin güclü ekibi Glasgow Rangers.
Trabzonspor 40 yasinda
2 Agustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor bugün 40. Kurulus Yil Dönümünü kutluyor. 40 yilia sayisiz kupa ve 6 Lig Sampiyonlugu sigdiran Simal Yildizi Teknik Direktör Selim Aydin'a göre bu sezon müzeye 2 kupa daha girecek. Öte yandan 40. Yil icin yapilan Kutlamaya Hülya Polat, Rafet El Roman, Volkan Konak, Fuat Saka, Ismail Türüt gibi ünlü sanatcilarin yani sira yer alti dünyasinin ünlü isimlerinde Polat Alemdar ve Kadir Inanir'da katildi.
![]()
yeni sezonda maçları bekliyorum...![]()
maşallah cok hızlısın![]()
2007/2008 Sezonu Basliyor...
Turkcell Süper Lig 1. Hafta | Istanbulspor v Trabzonspor
Trabzonspor Sezonun ilk macinda Istanbulspor'u rahat gecti. Trabzonspor'un gollerini ise Ergin ve Umut kaydetti.
Sampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | Trabzonspor v Glasgow Rangers
Trabzonspor Rangers'i konuk ettigi macin büyük bir bölümünü kontrol etti. Simal Yildizi maci 4:2 kazandi, Mustafa Keceli Boyd'a yaptigi 2 asistle yenilen 2 golün mimari oldu. Öte yandan sakatliklarla bogusan Trabznspor'da Umut'un yaklasik 4 ay sahalardan uzak kalacak olmasi Teknik Heyeti düsündürüyor.
Turkcell Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor v Besiktas
Kadrosunda 8 Futbolcunun sakat olmasindan dolayi yedek agirlikli ciktigi macta Trabzonspor Besiktas'i darmadagan etti. Ilk yarida Besiktas kontrolü elinde tuttu fakat Trabzonspor kalesine fazla yaklasamadi. Ikinci yarida oyuna Sezer'in girmesiyle daha atak bir futbol oynayan Trabzonspor ilk golü yeni transfer Hasselbaink'in ayagindan buldu. Ardindan sahneye Yattara cikti ve isi bitirdi.
Turkcell Süper Lig 3. Hafta | Malatyaspor v Trabzonspor
Trabzonspor Malatyaspor deplasmaninda 3'te 3 yapti. Hasselbaink'in actigi gol perdesini Sezer kapatti.
Fatih Tekke Yuvaya Döndü
Trabzonspor eski kaptani Fatih Tekke'yle anlasti. Bonservis bedeli 4,5 milyon Sterlin olan Yildiz Futbolcu yuvasina döndügü icin cok mutlu oldugunu belirtti. Fatih Tekke Zenit'te ciktigi 38 macta 16 gol atti. Fatih Tekke Trabzonspor'dan ayrildigindan beri kimseye verilmeyen 9 numarali formayi giyecek.
Sampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | Rangers v Trabzonspor
Trabzonspor güclü rakibine deplasmanda 2:1 maglup olmasina ragmen turu gecerek Sampiyonlar Ligi gruplarina kaldi.
Sampiyonlar Ligi Gruplari belli oldu.
Sampiyonlar Ligi Grup Kuralari Isvicre'nin kazasi Basel'de cekildi. Temsilcimiz Trabzonspor C Grubuna düstü.
“6 Puanimiz garanti” diyen Selim Aydin Panathinaikos'u icerde ve disarda yenemedikleri takdirde istifa edecegini acikladi.
Turkcell Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor v Ankaraspor
Trabzonspor Ankaraspor'u farkli yendi. Fatih Tekke Trabzon'a bomba gibi döndü. 1 gol atip 2 asist yapan Fatih Tekke önümüzdeki günlerde Hüseyin'den Kaptanligi devr almasi bekleniyor.
Transfer Sezonu Kapandi
Oldukca yogun bir transfer dönemi geride kaldi. En cok ses getiren transferleri ise Trabzonspor ve Fenerbahce yapti. Trabzonspor Corinthian'dan Eduardo Ratinho'yu 6,5 milyona renklerine baglarken Fenerbahce ise Trabzonspor'dan eski Futbolcusu Serkan Balci'yi 2,5 milyona transfer etti. En yogun Transfer sezonunu ise 13 Futbolcuyla anlasan Kayseri Erciyesspor gecirdi.
Bonservisiyle aldigimiz Futbolcular:
Bonservisiyle gönderdigimiz Futbolcular:
Kiralik gönderdigimiz Futbolcular:
Kadro disi kalan Futbolcular
Ihtiyac duyuldugunda bu Futbolculari tekrar kadroya alabilirim.
Transfer Sezonu sonu kadromuz
Agustos ayi sonunda...
Eylül ayi Mac Programi
![]()
Kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn şampiyonsun fatihinyuvaya döndügü cooook iyi oldu transfer dönemin cok iyi geçti jun başa bela feshettigin iyi olmus lige bomba gibi başladın en az 10 puan farkla şampiyonsun.. sampiyonlar liginnde panatlarıyenersinsüpersün süper
tebrikler başarılarının devamınbı diliyorum
![]()