1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ya bazı arkadaşlar demiş ki: bizim hava toplarını alan, uzun boylu futbolculara ihtiacımız var. Ya ne kadar ezbere yorum yapılıyor, bu takımda bir tane Saviola var mı, Delgado var mı, sprinter buldunuz da uzun boylu mu istiyorsunuz? Alın size kafa topçusu; Ümit Karan.. Bu yüzden ne Grafite ne de Alfonso gereksiz. Sprinter bir adam alınması gerekli olan...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Bjk Bobo yu aldıgında Bobo brezilya u20 ye falan seçiliyodu..yani böyle kaliteli bi adam olacagı belliydi..keşke biziim yönetimimizde aynı yolu çizseydi..ama yapmadılar...

yinede şunu da belirtmek lazım gündemimizdeki oyuncular gösteriyorki gelecek adam iyi bi kaliteye sahip olacak

amauri,morientes,vs vs vs .....
    Bobo kaliteli mi? Yapma Allah aşkına!!. Kaç tane Avrupa maçında, UEFA'da gol atmış BJK için??? Son Fener maçındaki hüsranın en önemli mimarıdır Bobo.

Ancak dediğin mantaliteyi ben kaç gündür anlatmaya çalışıyorum, nafile... Haklısın ama Türkiye'de böyle bir zihniyet yok...

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ya bazı arkadaşlar demiş ki: bizim hava toplarını alan, uzun boylu futbolculara ihtiacımız var. Ya ne kadar ezbere yorum yapılıyor, bu takımda bir tane Saviola var mı, Delgado var mı, sprinter buldunuz da uzun boylu mu istiyorsunuz? Alın size kafa topçusu; Ümit Karan.. Bu yüzden ne Grafite ne de Alfonso gereksiz. Sprinter bir adam alınması gerekli olan...
    [/B]
    buna katiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]

Bobo kaliteli mi? Yapma Allah aşkına!!. Kaç tane Avrupa maçında, UEFA'da gol atmış BJK için??? Son Fener maçındaki hüsranın en önemli mimarıdır Bobo.

Ancak dediğin mantaliteyi ben kaç gündür anlatmaya çalışıyorum, nafile... Haklısın ama Türkiye'de böyle bir zihniyet yok...

Bobo her geçen gün futboluna birşeyler ekliyor..öyleki peşinde bir çok avrupa takımı var..yani bobo baya yakından takip ediliyor..bence kalitesi olan bir oyuncu..

sen öyle düşünmüyo olabilrsn senin fikrine de saygım var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

B]
    Serkan calık,Sabri,Lincoln,barış bunlar sprinter degilmi..........Nasıl forvet alınsın ben yorum yapmam o açıdan..Grafite ve afonso bılmeden elestiriyorsun ikiside brezilya milli takımında oynadı. afonso hala oynuyor....Dün sen diyordun milli takıma giden kötü degıldır diye..Grafite cok yırtıcı bir forvet her savunmayı acabiliyor hem yerden hem havadan basarılı ayrıca hızlı yani hepsi,...anladın...

Arkadaslar iki forvet gelebilir....bir tanede sag bek gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Serkan calık,Sabri,Lincoln,barış bunlar sprinter degilmi..........Nasıl forvet alınsın ben yorum yapmam o açıdan..Grafite ve afonso bılmeden elestiriyorsun ikiside brezilya milli takımında oynadı. afonso hala oynuyor....Dün sen diyordun milli takıma giden kötü degıldır diye..Grafite cok yırtıcı bir forvet her savunmayı acabiliyor hem yerden hem havadan basarılı ayrıca hızlı yani hepsi,...anladın...

Arkadaslar iki forvet gelebilir....bir tanede sag bek gelir.
    Öncelikle tekrar merhaba, bu aynı zamanda 995. mesaja da cevaptır. Kendimi tutamıyorum artık, sabrım çok taştı..

Kusura bakma ama sende tam bir sabit fikirlilik tutturmuş gidiyor. Geçen gün de aynı şey olmuştu Leandro Lima konusunda. Şimdi o konu için de yine saçma bir şey söylemişsin; "milli takımda oynayan iyi adamdır".. Ya senden rica ediyorum, lütfen bana böyle bir şey yazan mesajımı gösterir misin?? Evvela böyle sabit olma!..

Şimdi yine kötü şeyler söylettireceksin bana, zor tutuyorum kendimi!!..

Ben ne dedim?? Senin takımında bir Saviola bir Delgado var mı dedim, değil mi?? Yani sprinter forvet, İngilizce'de bir nevi Fast Striker.. Sen de gelmişsin Sabri, Serkan diyorsun. Ya Allah aşkına Serkan'ı kim ne kadar tanıyor ya?? Kaç maçını seyrettin?? Hazırlık maçından bahsetmiyorum, hiç Almanya'da seyrettiniz mi onu? Ya da şöyle diyeyim; büyük takımlara karşı hiç seyrettiniz mi? Sabri meselesi.. Yahu Allah aşkına; Sabri kanat oyuncusu değil mi? Yani bu kadar basit bir terimi de söylettiriyorsunuz ya.. Lincoln de aynı şekilde, oyun kurucu ve Lincoln hiç bir zaman sprinter olmadı, Lincoln çok koşan bir adam değil, koşuyor ama..

Biz Alfonso Alves'i, Amauri'yi beğenmiyoruz dedik mi? Grafite'nin yaş konusuna hiç girmiyorum, bunu da söyleyeyim buradan..

Galatasaray'da hava toplarını alabilicek Hakan Şükür var. Ama yanında bir sprinter olmadığı için kullanamıyoruz. Saviola alınsaydı müthiş ikili olurlardı. Ümit Karan da zaten Saviola geldiğinde hava toplarında otomatikman etkili olacaktı.

Biz burada o kötü, şu kötü demiyoruz( o konuya şu an girmiyorum hiç), gereksiz transfer.. Ha, 2 oyuncu alacağım diyorsan Eyvallah.. Bir tane Amauri alırsın bir tane Delgado.. Ama hiç sprinterın yokken gidip de Alfonso Alves'i, Amauri'yi alman saçma olur.

Lütfen yorumları dikkatli okuyalım, geniş düşünelim, ön yargılı olmayalım!...

Mesaj Yetkileri