Samet kardeş sen gene de bir oyuncu geçmişlerini koyTatmin olmadık daha...
Samet kardeş sen gene de bir oyuncu geçmişlerini koyTatmin olmadık daha...
tamam koycam geçmişleri
ehehehehee moralım yerine geldi
bak serbest almışsın oyuncuları (torres hariç ) yaw ayıp denilen bişe var
ne aıyıp war bunda
bes belli serbestttt
bunları gördük şimdi gördük ve tatmin olmadık ötekilerini de görelimYahu tatmin olmadık kabul etsene hile yaptım de bu kadar üzerine gelmeyelim
Bu arada yabancı sayısına birşey demiyorum çünkü fm2005'te deneme'ye alınca diğer uyruğu Türk oluyodu..
I'm back...
Samet kardeş iyi getirmişsin de,bu bütçe de neyin nesi39 milyon £ saymışın Torres'e Cimbom da bu para ne gezeeer
![]()
Kac yılındasın kardesde bu oyuncular beles gelıyor.......
beyler birde bnim kariyerimi dinleyin fm 2007 de 2013-2014 sezonundayım ve 2011-2012 yılında şampiyomlar liginde gruplardan üçüncü çıkıp uefa ya gittim ve uefa yı kazandım süper kupada interi eleyip süper kupayı kazandım 2012-2013 sezonunda şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve süper kupada lyon u eleyip tekrar süper kupayı kazandım ve bunları galatasaray kadrosuyla yaptım kadomda bir sürü yabancı oyuncum war cunkü coğu 5 yılı geçti ve türk oldu galatasaray kadrosun da ise iki futbolcum war diğerlerini başka kulüplerden satın aldım o iki futbolcu ise carrusca ve uğur uçar kadrom ise kale: ustari savunma: van den borre, uğur uçar, gaston villarrea, ergün teber, orta saha: jose luis silva, sarkies, diego stuart, uğur yıldırım, forwet: palladino, mauro zarate bütcem ise 117 MN
Kulubun itibarı dünya çapında yapıldıysa gelmiştir. Yoksa başka türlü bu oyuncuların hiç birinin kontratı ilk sene bitmiyordu ve gelmez.
Yok kardeşim kızma ama hile...![]()
bi şekilde klübün reputation ını fullemişsin ve oyuna girip sözleşmeleri feshetmişsin.
Süpersin dostum idolümsün
Konuyu okudum baştan sona gülmekten öldüm![]()
Bu konu hala kilitlenmedi mi ?
**** Sattigin Oyunculari Toplasan Zate Bi C. Ronaldoyu Alamazsin Bizimi Yiyon Sen
ayıp ya sahtekarlığın ne lüzumu var. utanmadan anlatıyo bi de hala.
Efsane Bİr Konu...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
hadi diyelim raul puyol casillas kovuldu petreyi mondragonu astronomik bir ücrete kakaladın gene de bu oyuncuların gelceği ilk yer gs mı olur