Originally Posted by
Hugo
Güzel kariyer. Ama bazı linkler kötü duruyor. IMG'leri kaymış herhalde

Evet maalesef, oynanmış bir sezon olduğu için fazla üstünde durmadım...
Şimdi aldığım bir habere göre, Başkan, Nikola Drincic için benden habersiz pazarlık masasına oturmuş bile...

Bu futbolcumu da Mokoena gibi kaybetmek istemiyorum, yeni sözleşme imzalatmıştım ve Başkanın gelen teklifi kabul ettiği söyleniyor.
Herhangi bir önerisi olan var mı arkadaşlar?...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2009/10 sezon hazırlıkları...
Artık çıtayı yükseltme zamanı gelmişti... Fakat, izlettiğim biçok kaliteli futbolcu için gözlemcilerim, takıma katılmayı istemeyeceğini rapor ediyordu. Artık Avrupa arenasına da çıkacağımız için yönetim transfer bütçesinde cimrilik yapmadı:
11.000.000 €
Bu parayı dengeli kullanmak zorundaydım. Savunmada çok genç ve tecrübesiz isimler vardı, ilk takviyeleri bu mevkiye yaptık...
MEHMET SEDEF GAZİANTEPSPOR'DA....
Gençlerbirliği'nden oyuncuyu almak için tam 2.8M euroyu gözden çıkardık....
VE ÖNDER TURACI !...
Tecrübeli savunma oyuncusu 2M euroya Gaziantepspor'a imza attı... Hep Fener bizden alacak değil ya!...
Ve Şampiyonlar Ligi Kuraları....
Şampiyonlar Ligine 2.Ön Eleme Turundan başlayacağız. İlk maç sahamızda ve muhtemel rakiplerimiz :
Dinamo Minsk & Dinamo Tiflis
Şimdilik transfer çalışmalarımızı, sadece kadrodaki oyuncuları tutmaya çalışmaya odakladık. Çünkü çoğuna teklif yağıyor ve takımda huzursuzluklar başlaması muhtemel...
Devam edecek....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar yorum yazan olmuyor ama, yine de devam edicem...
sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor...
Nasıl olduğunu anlamadım ama, Nikola Drincic'i takımda tutmayı başardık, en azından şimdilik... Zorlu bir hazırlık kampıyla beraber, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarını da oynadık....

Bu sonuç gayet ümit vericiydi... Daha şimdiden 3.turdaki rakibimizi düşünmeye başlamıştım....

Özellikle Tomas Jun'un etkili oyunuyla rövanşı da rahat bir şekilde geçtik...
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Kuraları Bugün !...
Rakibimiz kim olursa olsun, çok güçlü ve zorlu olacağı kesindi. Ama kesin olan birşey daha vardı; elensek bile UEFA'da devam edecektik. Yani artık Avrupa kapıları açılmıştı....
Ve kura sonuçları:

Evet, Almanya'nın güçlü ekiplerinden HSV ile eşleştik... Bu maçta kaybedecek birşeyimiz olmayacak ama yine de takımın en iyi oyununu oynamasını bekliyorum...
Bu arada, eleme maçları yanında hazırlık maçları da devam etti. 20A ve 18A'dan potansiyel gördüğüm oyuncuları A takıma adapte etmeye çalıştım. Özellikle 1-2 oyuncum, başka kulüplerin ilgisini çekmeyi bile başardı...
Sezonun başlamasıyla beraber yeniden devam edeceğim....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mesaj birleşmekten usandı yaw... burayı kitleyin abi, bakan bile yokh... ben seyircisiz de oynarım...