1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: oyunu kuramiyorum

Hybrid View

yeni bir konu açmayım yer kaplamasın diye ..

benimde sorunum dil ayarını yapıyorum yeni bir oturum açtım oradan kurdum önceden milan ı aldım yani oynadım 702 yi kurdum kuruldu gözüküyor ama oyun v1 yazıyor eski şekilde açılıyor ama yeni oyun açamıyorum yeni kurulum yapamıyorum ille kayıttan oynuyorum kurmaya başladığımda bir süre geçiyor yanıt vermiyor ve ardından pc kapanıyor ram desem 704 olarak çalışıyor önceden bir kez kurdum yeniden yükledim sildim yine yükledim olmuyor kimlere nereye sordum yazdımsa kimse yardımcı olmadı yardımcı olabilecek fikir verebilecek varsa yardımcı olursa sevinirim ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by silbastan View Post
    yeni bir konu açmayım yer kaplamasın diye ..

benimde sorunum dil ayarını yapıyorum yeni bir oturum açtım oradan kurdum önceden milan ı aldım yani oynadım 702 yi kurdum kuruldu gözüküyor ama oyun v1 yazıyor eski şekilde açılıyor ama yeni oyun açamıyorum yeni kurulum yapamıyorum ille kayıttan oynuyorum kurmaya başladığımda bir süre geçiyor yanıt vermiyor ve ardından pc kapanıyor ram desem 704 olarak çalışıyor önceden bir kez kurdum yeniden yükledim sildim yine yükledim olmuyor kimlere nereye sordum yazdımsa kimse yardımcı olmadı yardımcı olabilecek fikir verebilecek varsa yardımcı olursa sevinirim ..
    Kardeş senin sorunun türkçe yama ile ilgili.Update v7.0.2 uyumlu türkçe yama yükleyince düzelir işte linki http://rapidshare.com/files/38804463...3.net.rar.html

Nesil
    2005
    Yer
    Eski Açıktan

benim sorunumun bi çözümü yok mu ? valla araştırıyorumda ben bulamadım bi yardım etseniz. hazır hevesim gelmişken ^^

Mesaj Yetkileri