Quote Originally Posted by perpetua View Post
Zaten Ugur'un PA dusmuyor. Buyuk ihtimalle ayni seviyede, yani -7 olarak kalacak.

Ben Hasan Sas'i gecen sene 138'e dusurmustum ama arastirma sefi benim bu gorusume katilmadigi icin degistirdi (benzer bir durum Orhan Ak'da da yasandi). Stat ile ilgili konular da arastirma sefi'nin gorev alanina giriyor ve biz her ne kadar bu konuda bastirsak da karari verecek kisi kendisi.

Galarasaray'i taninmaz yapmiyoruz zaten. Hatta kitasal taninirlik seviyesinde olmasi gerekli. Yine sonucta karar arastirma sefinin bu konuda. Benim tahminim 7750 seviyesinde olmasi.

Oyunda kuluplere iki adet takma isim eklenebiliyor. Su anda birisi Aslanlar digeri de Cim Bom. Amac eger oyunu Turklere gore yapmaksa, Gala takma adi pek de mantikli degil. Yabancilarin yarari icin de Cim Bom ve Aslanlar pek dogru degil. Bu konuda hangisinin tercih edilmesi gerektigi konusunda ikileme dustugumu belirtmek isterim.
cevaplar için teşekkürler.son dediğinizle ilgili bir öneri yapayım,birini Türkiye'ye göre birini yabancılara göre yapın.örneğin cimbom ve gala olsun.yinede karar sizin.

bende rep konusunda kıtasal olmasının normal olacağını düşünüyorum,daha fazlasıda abartı olur zaten.benim bundan önceki itirazım ne zaman oyun açsam 1-2 ay içinde gs national oluyordu,ve Fb de kıtasal oluyordu..bunu merak etmiştim.bunun nedeni benden mi kaynaklanıyor yoksa oyunun ayarları mı böyle?eğer benden dolayı böyleyse önceki sert yorumlarım için özür dilerim.ama oyunun ayarları böyleyse Gs bunu haketmiyor.