1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: [TSL]Ankaraspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ankaraspor sol bek almassa düşecek ayrıca izledim muhamet hanefi gibi bir adamı sol bek oynatmışar murat akyüz firat akkoyun bide bide muhammed var ya insan hiç mi bi tane sol bek almaz arkadaş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3sağ bek 0 sol bek acayip yani bu adamlar nasıl teknik direktör oluyor anlamıyorum gerçi kardeşide belli ediyor hepsini

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by extensor View Post
    ankaraspor sol bek almassa düşecek ayrıca izledim muhamet hanefi gibi bir adamı sol bek oynatmışar murat akyüz firat akkoyun bide bide muhammed var ya insan hiç mi bi tane sol bek almaz arkadaş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3sağ bek 0 sol bek acayip yani bu adamlar nasıl teknik direktör oluyor anlamıyorum gerçi kardeşide belli ediyor hepsini
    Gaziosmanpaşaspordan Serhat Gülşen' i alsınlar. Bu sezon başında Ankaragücü ve Konyaspor istedi kulüp bırakmadı. Belki ankaraya bırakır
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ankaraspor Sol beke Çaykur Rizespor'dan Erhan Albayrak'ı aldı ,Radoslav Batak'ı da sol bek oynatabiliyor Aykut Hoca,Uğur Demirkol da sol bek kendisi U17 milli takımda oynuyor.

Mesaj Yetkileri