1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hergün birisi geliyo.

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hergün birisi geliyo.
    yarında bizim üst komşu transfer listesine alıncak zaten

Quote Originally Posted by KAYNAK View Post
    Alves isi hazir. Adam bekliyor. Birakin Boro'yu falan. Boro Kone'yi alacak. Alves'ten daha genc daha iyi. Work Permit kesinlikle Alves'e verilemez. Adam Ingiltere'ye giderim diyor cunku problem teminat mektubudur. Bizimkiler alamiyor. Neden? Ulker pahali buldu adami.

Hollanda'lilar fiyat yukseltiyor. Alves'e kizdilar. Alves adam 300 bin euro'ya oynar mi 18 milyon euro koymuslar adamin bonservisini. Iste Heerenveen'in gercekleri bu. Adam hazir Ulker hazir is bitmis bugun bile gelecek adam. Kafasindan silmis kulubunu. Kulubu de zaten golcu almis.

Cuma'ya kadar gelecek. Veya Grafite ile o tank gelecek.

Benim kaynagim hala 100% diyor. Ben adamla iddiaya girdim gelmeyecek diye. Avrupa seyahatine. Adam gene girdi iddiaya. Bu kadar emin yani. Daha ne diyelim. Adam her turlu iddiaya girdi benle.

Heerenveen bekliyor bir alici cikip fiyat arttirabilir miyiz diye. Bulamayinca verecekler 10 milyon euroya. O zaman ulker de teminat mektubunu verecek. Futbol artik ticaret oldu. Adnan Sezgin'in tranfer halkalari demek iste bu demek bir gunde alamiyorsunuz.
    Son bilgiler boyle.

Mesaj Yetkileri