Toparlamaya çalışıyoruz işte.![]()
Toparlamaya çalışıyoruz işte.![]()
Bence bir yanlışlık yok. Birinciliği 2 kişi paylaşıyor, aynı puandalar birisine 1 birisine 2 yazamam.
Ligde puan durumu olsa yazılabilir, averaj, attığı gol vs bakarsın ama burda olmaz. Örneğin aynı puanı alan 10 kişiden 10. sırada bulunana 10 yazıp 19. sırada bulunana 19 yazarsa hoş olmaz. Araya 9 kişi girer ama puanları aynı.
O nedenle aynı puanlı olanlara aynı sırayı veriyorum. 3. sıradakine 2 yazabilirsin derseniz o da olmaz. Çünkü üzerinde 2 takım var, onların aynı puanda olması diğerinin 3. olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İlk 2'nin puanları ne olursa olsun o hep 3.dür.
3. hafta maçlarını da birazdan ekleyeceğim...
"YÜCE ATATÜRK"
Ben Avrupa'dan tahmin oyununun puanlarını hesaplerken Murat abinin dediği gibi yapıyorum.
Valla 2 gündür nete giremedim daha yeni görüyorum vaybe 9 macın 8 sini bilmişim......Helal olsun bana acaba iddaamı oynasam![]()
Serkan kesinlikle sana katılmıyorum , mesela PES vs. oynarken LİG yaparsan dikkat et benim dediğim gibi yapıyorlar.
Ama neyse bu konunun yöneticisi sen old. ,için fazla bişey diyemiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat ilk mesajımda da yazdım, durum liglerin puan durumu olsa tamam, öyle yapacağım. Ama lig sıralaması değil bu.
Sizin de görüşlerinize açığım ama 2 kişinin puanı aynıysa onlara aynı sırayı veririm, 3. gelen de zaten 3.dür o nedenle onu 2. yazamam.
Haftalar ilerledikçe aynı puanda olanların sayısı azalacaktır, bu sorun da ortadab otomatikman kalkar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ah rize Ah sadece rize macını bilemedim..
3. hafta sonunda oluşan puan durumu aşağıdadır;
Üçüncü haftanın lideri 20 puanla The Champion oldu. Maçların tamamını doğru tahmin etti. Kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca bu haftaki performansıyla liderlik koltuğuna da oturdu.
Ard arda 3 toplamda 8 hafta tahmin yapmayanlar oyundan çıkartılacaktır.
Bu kuralara göre 3 haftadır tahmin yapmayan tottiyılmaz, esos07 ve emrah44 oyundan çıkarılmıştır.
Bu hafta bjkxxx ve ultraslanerdem tahminlerini yapmazlarsa oyundan çıkarılacaklardır.
Puanlamada, puanı yanlış hesaplanan, hiç hesaplanmayan üyeler varsa bana ulaşsınlar hatayı düzeltelim.
Puanların hesaplanmasında yardımcı olan comandante(Yücel)'e de çok teşekkür ederim.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu hafta en yakın rakiplerimden daha az puan alınca 3.lüğe düştüm.
So what?
Saike
Yine orta sıralardayım.
Benim puanım yanlış hesaplanmış
9. sıradayım. Süper!![]()
6.lık kötü sonuç değil![]()
31 puanla 29.sıradayım.Güzel başladım lige.![]()
Liderle aramda 15 puan fark var kapanmayacak bir fark değil ancak yinede temkinli olmalıyız
15. sıradayım. Güzel bir yer. Yukarıları zorlayabileceğime inanıyorum![]()
46.Yım...
Ama ilk hafta oyunda yoktum...
41 puanla 4.yüm iyi sonuç... Denizli gol atsın diye dua ediyodum 2 tane attılar![]()
I'm back...
33.yüm... Bilmiyorum bu işi.![]()
Bu hafta iyiydi![]()
7.yiz kötü yahu daha yukarıya tırmanırız inş...
Serkan sorunu gördün umarım
Bu hesaba göre misal, 5.,8. yok![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vay be.İnsan 1. olunca ne diyebilir ki.Tabi şimdi üzerimde daha çok baskı var.Hep böyle gitmem gerekli...
Kardeşim sorun falan yok ortada. Çizgileri anlamayanlar olduğu için herkese yazdım kaçıncı sırada olduğunu.
Mesela 30. sırada olan kişi puan eşitliğinden 20. sırada gösterilmez. Çünkü önünde 29 takım var ve 30. Umarım anlamışsındır.
Eşit puanlılar aynı sırada, sıralamada da kişinin kaçıncı olduğuna, önünde kaç kişi olduğuna bakıyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ilk iki hafta da yoktum ama 57.yim
Her hafta iyiye gidiyorum inşallah hep böyle devam eder9'da 6 yaptım joker'i bilip 14 puan aldım
![]()