Sayfa 16 / 41 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan Bırak o yönetimi, her yönetimin bir hocası vardır seni istemezler

Bence Farklı bir takıma git.

Premier Lig olsunda taştan olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Serkan abi , Başka takımlara yelken açmalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası 2. Tur İlk Maçı

Deplasmanda Yunan temsilcisini Elano’nun 2 ve Rodallega’nın golleriyle 3-0’la geçtik. İkinci maç öncesi büyük bir avantaj yakaladık.

UEFA Kupası 2. Tur İkinci Maçı

18. dakikada Olimpiyakos 2-0 öne geçince adeta şok olduk. 21. dakikada Rodallega’nın golü bizi biraz rahatlattı. İlk yarının son dakikalarında da Kaka sahneye çıktı ve durumu 2-2 yaptı. İkinci yarı rakip ataklarını engelledik, maçta başka gol olmadı ve ilk maçın sağladığı avantajla çeyrek finale kaldık.

Çeyrek Final’deki rakibimiz bir başka Türk temsilcisi Beşiktaş oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serkan abi sendne Uefa bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premiership 30. Hafta

Ligde de haftalar ilerliyor. Evimizde City’e karşı zorlansak da 3 puanı getiren golü Kaka 76. dakikada atıyor ve zirveden uzaklaşmamamızı sağlıyor.

Premiership 31. Hafta

Bu maçı kazanabilsek çok iyi olacaktı. Ama 2 kalecimizin de sakat olması basit goller yememizi sağladı. Paf takımdan bir kaleci şu anda kalemizi koruyor.

UEFA Kupası Çeyrek Final İlk Maçı

3. kalecimle çıktığımız maçta da basit goller yedik. 4 şutun 3’ü gol oldu. Deplasmanda 3-0 kaybettik, tur için pek ümidim kalmadı maalesef.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premiership 32. Hafta

2 Beşiktaş maçı arasında oynadığımız Sheff maçında aklımız Beşiktaş maçında olduğu için rahat bir maç olmadı. Tek golle de olsa 3 puanı almak sevindirici. Kötü geçen BJK maçı öncesi moral depoladık.

Kalecimizin 2. Beşiktaş maçında oynayacak olması da sevindirici bir haber bizim için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Teberikler Abi galibiyetler hız kesmiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası Çeyrek Final 2. Maç

Öncelikle gol yemeden 3 gol atmamız gerekiyordu. Oyuna atak ve baskılı başladık. İlk yarı gol bulamadık. İkinci devre daha da risk alarak saldırdık, 85. dakikada durum 2-0 oldu. Kalan dakikalarda 1 gol daha atmak için tüm oyuncuları ileri gönderdik, çok fazla risk aldık ama olmadı.

1 gol daha atamadık. İlk maçtaki kötü skor nedeniyle elendik. Kupayı almak istiyorduk ama olmadı. Yarı finale 1 Türk takımının çıkması az da olsa teselli etti beni.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu galibiyet hiç olmamış Abi

Yinede son durum dramatik olmuş elenmişsin..

2-0 bitseymiş ilk maç iyi olurmuş ama

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

super gidiyorsun bırak kariyeri de iki sey sorcam bu kadar transfer yapıp emek verdigin takımı nasıl bırakabiliyorsun ben hiç bırakamıyorum
    ikincisi de hindistan sampiyonlarının ss sini koysana genc mohunlular olarak merak ediyoruz mohunun ne halde oldugunu artık dunya klubu olmustur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

lig maçları iyi de bjk ya elenmişsin senin adına üzüldüm ama bjk lı olduğum için sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni takımda da yeni oyuncular gelir, onlarla oynarız. Bir takımdan ayrılırken yaptığım transferleri hiç düşünmem.

Mohun sanırm hiç şampiyon olamadı, bir ara bakmıştım. Ama ben bir gün dönüp onları şampiyon yapacağım.

Roma'dan da teklif aldım, sezon sonuna erteledim. Şimdi 4 takım var seçeceğim. Şimdiki takımım West Ham, Bolton, Newcastle ve Roma...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yeni takımda da yeni oyuncular gelir, onlarla oynarız. Bir takımdan ayrılırken yaptığım transferleri hiç düşünmem.

Mohun sanırm hiç şampiyon olamadı, bir ara bakmıştım. Ama ben bir gün dönüp onları şampiyon yapacağım.

Roma'dan da teklif aldım, sezon sonuna erteledim. Şimdi 4 takım var seçeceğim. Şimdiki takımım West Ham, Bolton, Newcastle ve Roma...
    Bolton a git severim Bolton u bence Roma ya gitme premier ligden ayrılmak için erken West Ham da artık durmamalısın geriye kalan 2 tercihten Bolton u seç bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada oyunu upload ettim, indirip oynamak isteyenler varsa buyrun;

http://rapidshare.com/files/54023058/hint.rar.html

2015 nisanında oyun. Hindistan, Türkiye(2 lig), İngiltere(2 lig), İtalya(2 lig) açık durumda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yukleyip mohun a mı gitsem acaba

bu arada kesinlikle kariyeri mohun sampiyonluguyla bitirmelisin

sağolasın Serkan Abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premiership 33. Hafta

Liverpool’un berabere kaldığı hafta galip gelsek çok büyük bir avantaj yakalayacaktık. Kötü oynadık belki ama 3 puanı duraklama dakikalarında yediğimiz golle kaybettik. Belki bu gol şampiyonluğu da kaybetmemize neden olacak?

Premiership 34. Hafta

Evimizde ilk yarı sıkıntı yaşadığımız anlar olsa da maçın sonunda kazanmasını bildik. Arsenal’in Liverpool’u yenmesiyle farkı 1’e indirme şansını elde ettik.

1 maç eksiğimizle oluşan puan durumu;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Liverpool un ve senin maç fikstürünü koyarmısın ona göre yorum yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim fikstürü koymuştum, az gerilerde var, tekrar koymayayım şimdi.

Önümüzdeki hafta deplasmanda Bolton ile oynayacağız, sonra Liverpool ile içerde, Arsenal ile erteleme maçı oynayacağız içerde ve son maçımız Newcastle deplasmanı.

Liverpool ise; içerde Sheff Utd., deplasmanda bizle ve son maçlarını evlerinde Aston Villa ile oynayacaklar. Onların fikstür daha kolay bakalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Bütün maçları kazan işte

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premiership 35. Hafta

Liverpool evinde 2-0 galip geldi. Biz ise deplasmanda berabere kalarak farkın tekrar 6 olmasını sağladık. Bu maçta galibiyet alsak çok avantajlı olacaktık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Ah bea Serkan Abi.Şampiyonluk gitti galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premiership 36. Hafta

Ve büyük maç. 20. dakikada Torres’in golüyle geriye düşüyoruz. Bu sonuçla Liverpool şampiyonluğunu ilan edebilirdi. 30. dakikada sahneye Kaka çıktı ve durumu 1-1’e getirdi. Maç ortada karşılıklı ataklarla devam ediyordu. Liverpool’a bu skor da yaradığı için fazla saldırmıyorlardı. Biz artık son dakikalarda tüm riskleri aldık ve 88. dakikada yıldızımız Elano sahneye çıktı ve ligdeki 18. golünü attı. Maçı Elano’nun golüyle 2-1 kazandık ve 1 maç eksiğimizle lider Liverpool’un 3 puan gerisindeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Genç WestHamlılar olarak Şampiyonluk umudumuzu yitirmedik,takımımızın sonuna kadar yanındayız

Abi şampiyon olursun güveniyoruz biz sana..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Görelim seni Serkan abiWest Ham a şampiyonluğu getirirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premiership 37. Hafta

Arsenal ile oynuyoruz ve kazanırsak lider olma şansımız var. Ama bir türlü gol atamıyoruz. 54. dakikada yediğimiz gol ise bizi bitiriyor. Üstün oynayan, net gol pozisyonlarına giren taraf da olsak gol atamıyoruz ve liderliği alamıyoruz.

Son haftaya girilirken 3 puan gerideyiz. Liverpool içerde Aston Villa’ya kaybetmesi bizim de deplasmanda Newcastle’ı yenmemiz gerekiyor. Şampiyonluk gitti sayılır…
    "YÜCE ATATÜRK"

Zor ama imkansız değil..

Haydi West Ham...

Haydi Aston Villa..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Çok zor ama umutlarımızı yitirmedik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve Son Hafta

Mutlak galip gelip Liverpool’un kaybetmesini bekleyecektik. Maça hızlı başladık, ilk yarı Elano ve Rodallega’nın golleriyle 2-0 tamamlandı. 44. dakikada Liverpool’un gol attığını öğrenince umutlarımız tükendi. 2. yarı Liverpool 2-0’a ulaşınca oyundan da düştük. Pozisyonlar verdik, sonuçta maçı 4-2 kazandık ama Liverpool da kazanınca 2. sırada kaldık.

Ve 38 maç sonunda Premiership;

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 16 / 41 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri