1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Gazete Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Volkan Abi ile konuştuk biz bu meseleyi. Arkadaşlar bazı kullanıcılarımız siyasi tartışma için can atıyorlar. Mesela Batuhan su sıkıntısı demiş. Bunun için konu açılsa hükümetin su politikasına gelir mesele.Enflasyon desen hükümetler arası kıyaslamalar olur vs. vs. yani arkadaşlar öyle bir kategorinin olması çok zor.
    Ona bakarsan bizim konuşamalarımız bile siyasete bağlanabilir. Ama bütün insanların etkileyecek haberlerden bahsediyorum. Mesela;

"Taksi'ye zamn geldi", "ATV'ye el kondu", "Bodrum'da orman yangını çıktı" bu tip konuların açılması için söyledim. Sonuçta bunları siyasete bağlanmayacak bir olgu.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Ona bakarsan bizim konuşamalarımız bile siyasete bağlanabilir. Ama bütün insanların etkileyecek haberlerden bahsediyorum. Mesela;

"Taksi'ye zamn geldi", "ATV'ye el kondu", "Bodrum'da orman yangını çıktı" bu tip konuların açılması için söyledim. Sonuçta bunları siyasete bağlanmayacak bir olgu.
    Batuhan gündemden haberdar olmak isteyen arkadaşlarımız zaten internette ki haber sitelerinden haber okuyabilir. Haberlerin altından yorum alanalrı da mevcut artık sitelerde oralara yorumunu da yapabilir.

Turksportal'da "Güncel Haberler" bölümüne zamanında hakettiğinden daha fazla sabır gösterildi. Hakettiğinden daha fazla şans verildi. Ama bakıldı olmuyor en sonunda kaldırıldı. Forumda "Güncel Haberler" bölümü sadece bazı arkadaşların BANLANMASINA ve arkadaşlıkların bozulmasına neden Oldu bundan sonra da daha farklı olmaz. Son sözü adminlerimiz söyleyecek yine ama bu bölümün açılması şu an ki huzur ortamı üzerinden kumar oynamak olur...

Mesaj Yetkileri