Quote Originally Posted by PESkolik View Post
Evet katılıyorum daha çok üstünde durulması gereken bi oyuncu.Bu sene forvet oyuncumuzun azlığından faydalanarak kadroya girip kendini daha da fazla gösterebilir ama 'mantalite'nin buna izin vereceğini sanmıyorum..
katılıyorum trabzon biraz iyi oynasa ligin ilk yarısını ilk üçte bitirse hemen bir santrafor alırlar fatih tekkeyi yada yabancı bir forvet alırlar şimdilik tek forvet oyanayn bir sistemde iki kaliteli forvetiniz var bunlar umut ve ersen ve bunların arasına bu futbolcu girmek istiyor kaletelide bir adam erseninde sakatlığında forma giydi başarılıda oldu ama bizim yabancı hastalığımız onu bitirecektir

Bakın çok yakın bir örnek Bobo Nobre gibi iki klas santrafor tek forvetli bir sistemde oynarken batuhan gibi bir genç yetenek ortaya çıktı peki futboldan anlamayan gerizekalılılar ne yaptı (pardon ama gerizekalı diyeceğiz artık içimde küfür ediyorum bu bile az kalır o beyinsizlerin yaptıklarına) tek forvet oynayan bobo ve nobre gibi birinci sınıf bide batuhan gibi özel bir genç varken 1,70 lik bir yabancı daha aldılar yahu NEDEN

Bir örnek daha İbrahim kaş geliyor dedik çok yetenekli baki var dedik solak stoper oyunu geriden kurabilir mehmet sedef var dedik çok yetenekli bir sol bel bek buna keza mustafa doganı saymıyorum bile yahu diatta yı neden aldınız GERİZEKALILAR ibrahim kaşa nolacak banane diattadan

ibrahim kaş batuhan mahmut hanefi kemal selçuk cafercan aksu özgürcan özcan mehmet topal mehmet güven bu adamlar yedekte oyturmayıda mı haketmiyorda +1 yabancı kuralı çıklarıyorsun

yabancı kuralı vatan hainliğinden başka birşey değil

gördünüzmü denizi appiah 10 milyon euro civarı deniz 100 bin dolar
denizin bir appiah olmasına biz izin vermedik
emrenin üzerine gitti newcastle da tuncayın üzerine gittik midlessbourgda (yanlış yazdım biliyorum)
böyle bir çok genç çıkardı biz ve bazı kendi çıkarlarından başka birşey düşünmeyen kulüp başkanları buna izin vermedi serdar önder (belçika vatandaşıydı) lugano edu roberto carlos wederson appiah aurelıo ali bilgin colin kazım (alman ingiliz vatandaşı) kezman deivid le ile şampiynlar ligi çeyrekfinaline çıkacağıma serdar gökhan gönül can arat mahmut hanefi deniz selçuk mehmet yozgatlı semih le grubta 4. olurum daha iyidir