Şimdi bakayım dedim de tam 75.000 üyemiz olmuş. 75.000'inci üyeye sürpriz bişeyler mi yapsak ne![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bende lise 2 ye geçtim tm bölümü seçtim rahat rahat bitiririm liseyi artık![]()
Ne gibi bir süpriz![]()
ben bazı modlar dedim hepsi demedim
geçti artık baktım da 2-3 artıyor...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Görevini iyi yapmadığını düşündüğünüz modları üst yönetici veya adminlere şikayet edebilirsiniz. Zaten iyi yapmıyorsa görevden alınır, görevdeyse demek ki görevini iyi yapıyordur.
Modlardan bıkmak banlanma sebebi değildir, banlanacak hareket yapmadıktan sonra niye banlanasın ki?
Abiler var Alican, sen merak etme, onlar sana rehberlik ederler.
Matemetiğe yeteneğin varsa çok rahat edersin. Geometri ve Matemetik çalış en çok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ürktüm birden yahuAbiler var Alican, sen merak etme, onlar sana rehberlik ederler.![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Arkadaşlar bu benim son guşluğum,sanırım epeyce bi zaman giremeyeceğim,bu gece beni yalnız bırakmayın,konuşalım,neşemizi bulalım,bidaha beni zor bulursunuz..
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=75000
al ya sana 75000. üye sen ne süpriz düşünüyon ondan haber ver
Aaaaaa Gökçe nasıl bu senin son guşluğun.Seni hiç bir yere bırakırmıyızOriginally Posted by physicist87
Hayırdır bu neden son guşluk oluyo?
Bende dün gittim meslek için kayıt yaptırdım , kısmetse bu sene Muhasebe Finansman okuyacağım..![]()
Alıntı
Sekopej isimli üyeden alıntı(bütün mesajı almamak için böyle yaptım)
Matemetiğe yeteneğin varsa çok rahat edersin. Geometri ve Matemetik çalış en çok.[/quote]
Matematiğe yeteneğim çok az var oks sınavında 9 net yapmıştım.Ama sözeli gözüm kapalı çözerim.Aslında ingilizcem de süper ama yabancı dil seçmedim
Bi arkadaş 75 mesaj atsın düşünürüz...
Ne o Gökçe neden son guşluğun?
"YÜCE ATATÜRK"
Alican korkma o abiler yeni gelenleri öper okşarlar.![]()
So what?
Saike
Bu sene bir takdir, teşekkür bekliyoruz artık.
Matematiğe yeteneğim çok az var oks sınavında 9 net yapmıştım.Ama sözeli gözüm kapalı çözerim.Aslında ingilizcem de süper ama yabancı dil seçmedim[/QUOTE]
Sözeli rahat yapıyorsun, matematiği de geliştirirsen büyük avantaj yakalamış olursun. TM öğrencileri genelde zorlanırlar geometri ve matemetikte. Ama sen onları yapabilirsen avantaj yakalamış olursun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben matematik ve Geometriden dolayı tm bölümünü seçmemiştim.Yabancı dili seçtim.Mf'den hiç bahsetmeyelim.![]()
So what?
Saike
Evet orası öyle de beni matematik çözerken görsen gülmekten ölürsün o derece düşün artıkbu sene ilk dönem 0 geliyodu hoca sözlüme 40 verince 1 geldi
![]()
Temiz kalplisin Alican sen, olur dilediğin senin.
Ferdi sanırım ismin, o zaman sözel derslerde çok iyi olmaya bakacaksın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Guşluk yine sessizliğe büründü...
-----------------------------------------------------------------
Ah ah hiç kiimse olmasa bile hamza vardı onunla konuşurduk.bu gece oda yok
Tek başıma guşlukta kaldım
O zaman FRD yanlış yoldasın derim ben.Yabancı dile geç okul başlayınca.
So what?
Saike