İyi geceler ahali...
İyi geceler ahali...
İbo yeni avatarın dikkatimi çekmedi değil![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benimde benimde, sözde avatar yapacaktın abican bana. zaten şuan Alişan'dan Yalan oldu şarkısını dinliyorum.
Murat abi Ö.M kutuna bak![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bende SEZEN AKSU - KINALI KUZUM dinliorm
Bu arada ahali dikkat ettimi forumda turuncu kalmadı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ÖM kutum baya güzel olmuş.![]()
Finlandiyadan selamlar
Giresun'dan aleyküm selam![]()
Mehmet sen beni engelledin mi?([email protected])
20alex20...
Necip Fazıl Kısakurek
Hallet artık benim işi İbo abi.
bu arada sayın Murat Özdemir, siz kendinize başka avatar yaptıracak birisini bulunuz. İbrahim abim beni avatarım ile uğraşıyor şuan da emesenden konuşupta kafasını bulandırma lütfen.![]()
Murat abi Giresun güzelmi?
Giresun güzel olmazmı çok güzel
Yeşil ile Mavi'nin birleştiği yer
MehmeTopçu sen o msn'den çıktınya.
Kendini bakalım bana nasıl affettircen...
Sayın Murat Özdemir Ben emesendeyim görmüyormusunuz![]()
bu sezon Giresunsporun macina gitdinmi
Hadi Mehmet başka kapıya.Gözümden düştün bu gece...
Giresunspor'a sans dilerim. Alex nasil ?
Vallaha 4 hafta geride kaldı hala ALEX'i izleyemedik.
Oynatmıyor hoca bir türlü.
Neden oynatmıyor anlamıyorum.Antrenmanlarda izliyorum.Çocuğun ayağıından top dahi alamıyorlar çok yetenekli...
Saolasın şans dilekleri için
Maçı D-SPOR canlı olarak verecek.İlk yarıyı şifresiz olarak herkes izleyebilir![]()
Murat abi, gittiğin hiç bir maçı yenememişiniz yahu.bir bursaya geldiğin maçta galibiyet yüzü gördün galiba.
![]()
Yusuf az önce sinek mi vızıldıyordu burada ya ???
öyle olsun bakalım.
evet büyük bir sinek. Alexi cok övmüstü kuzen
Alex'i tüm gazetelerde övmüştü ama hoca inat...
Yarın kısmet olursa maça gideceğim, Bursaspor - FenerbahçePankart açıcam Bir tanesin İbo abican diye görürsün İbrahim abi
![]()
Kendinize iyi bakın, ben yatıyorum iyi geceler..
20alex20...
Necip Fazıl Kısakurek