Sayfa 30 / 367 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Livorno gibi mütevazi bir kulübün hakemleri satın alma gibi bir gücü olamaz diye düşünüyorum. Bir yanlışlık olması lazım veya yalan bir haberdir diye düşünüyorum.

KAYNAK NEREDE?
    http://www.channel4.com/sport/footba...ia/sep25p.html

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İngilizcem iyi değil . Bişey anlamadım.

Del Piero_10 Misafir

İngilizcem iyi değil . Bişey anlamadım.
    Sizin için çevirdim ya yukarda

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyide bunun bir şike olduğunu iddia edemeyiz . Sadece 1 gün önce açıklanmış ve bunun bir kural hatası olduğunu bilen livorno sitesi erkenden niye açıklasınki hakemi . Herhangi bir şike olduğunu sanmıyorum ortada.

Del Piero_10 Misafir

İyide bunun bir şike olduğunu iddia edemeyiz . Sadece 1 gün önce açıklanmış ve bunun bir kural hatası olduğunu bilen livorno sitesi erkenden niye açıklasınki hakemi . Herhangi bir şike olduğunu sanmıyorum ortada.
    Bende zaten şike var demedim haberi aynen alıp buraya koydum.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bende zaten şike var demedim haberi aynen alıp buraya koydum.
    Bende şike olduğunu iddia ettiğini söylemedim . Yazılan habere göre görüş bildirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Milan ve Inter'e soruşturma

Milan ve Inter'e soruşturma
    İtalya'nın dev kulüpleri AC Milan ve FC Inter hakkında, Milano Savcılığı tarafından bütçede usulsüzlük soruşturması açıldı.
    Milano Savcılığı, İtalya Birinci Ligi takımlarından AC Milan ve FC Inter hakkında bütçede usulsüzlük iddiasıyla soruşturma başlattı. Savcılık, Milano'nun ünlü iki kulübünün, 2003 ve 2004 yıllarında bütçe açıklarını giderme amacıyla karşılıklı oyuncu alışverişi sırasında fatura şişirme yoluna başvurmuş olduklarını ileri sürüyor.

İddiaların doğrulanması durumunda, her iki kulüp de para cezasının yanı sıra usulsüzlük neticesinde sağlanan gelirlerine el konulması riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Savcı Carlo Nocerino'nun, soruşturmaya konu olan iddialarla ilgili ifade vermek üzere, AC Milan'dan asbaşkan Adriano Galliani, FC İnter'den ise başkan yardımcısı Rinaldo Gelfi ve selefi Mauro Gambaro hakkında celp belgesi hazırladığı öğrenildi. Bu yetkililer, bütçelerin altında imzası bulunan kişiler olarak ifade verecekler.

Zanlıların yargıya sevk edilmelerine gerek olup olmadığına ise ifadelerin alınması ve belgelerin incelenmesi neticesinde, Milano Önsoruşturma Hakimliği tarafından karar verilecek.

Gelişme üzerine İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu da iki kulüp hakkındaki iddiaları mercek altına aldı. Federasyonun, Milano Savcılığı'na başvuruda bulunarak, iddialara dayanak oluşturan belgelerin kopyalarının kendilerine de gönderilmesini istediği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Collina doğru olanı yapmış.Eğer öyle bir kural varsa uymak gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede cok dogru yapmis acaba nerden biliyor yonetici o hakemin kendi maclarina atandigini
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Bugünün Sonuçları
    FT Catania 1 - 0 Empoli

FT Fiorentina 2 - 2 AS Roma

FT Genoa 3 - 2 Udinese

FT Inter Milan 3 - 0 Sampdoria

FT Juventus 4 - 0 Reggina

FT Lazio 3 - 1 Cagliari

FT Napoli 1 - 0 Livorno

FT Palermo 2 - 1 AC Milan

FT Parma 2 - 0 Torino

FT Siena 1 - 1 Atalanta

Milan kaybetmiş bu seferde gol yine seedorf'tan gelmiş Artık Milan adını değiştirsin seedorf koysun bence...Çünkü başka oynayan yok..

11. Default

Alin Dida'nin yedegi. Alin yedeksiz oyuncularin laubalilikleri ve sonucunda kacan goller. Alin senede 2 frikik golu zar zor atan frikik ustasi, 10 numaradan bozma onlibero Pirlo'nun klasik top kayiplari sonunda gelen gol. Alin 6 net pozisyon/1 gole karsilik 1 pozisyon/2 gol. Alin haftalardir ilk yari one gecip 60'tan sonra illa ki gol yiyen yasli takim. Yonetimin "Milan her zaman en iyisidir, elimizdekiler yeter" mantigiyla gelinen nokta budur ; ligte kaza bela ilk 4'e girmeye cabalayip turnuva maclarinda basari kovalamak. Sonra da "Campioni D'Europa" masallariyla insanlari uyutmak.

Su macta milyonlarca gol kaciran futbolcular yerine Ancelotti sucluysa ben de Mustafa Sandal'im.

Seedorf ise her yil ilk 5-6 mac oynar sonra Mart'a kadar yatar. Mart'ta tekrar baslar iyi oynamaya, bakti yedegi daha cok sans aliyor, tepki goruyor kendisi. Uyandirayim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan dakika 93'te süper bir gol yedi.
    Miccoli sağ çaprazdan mükemmel bir frikik golü attı. Kaleci Kalac dokundu ama sert şutu engelleyemedi.

Maç boyu çok tutuktu Milan yaşlı kadro ile olacak iş değil bu. Seedorf, Kaka, Gattuso kosup duruyor ama diğerleri bekleyince hiç bi anlamı kalmıyo. Pirlo'yu bu maç hiç beğenmedim Kaka'dan sonra takımdaki en genç o ama maldini'den yaşlı bir görüntü çizdi.

Milan acilen devrim yapmali.Artik genc futbolculari takima monte etmeliler.Yasli futbolculardan kurtulmalilar,cünkü en son buraya kadar geliyor.Milan daha fazla ilerlemez,bilakis geriler.Bu da onlar icin iyi sonuclar dogurmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

dünyanın en iyi futbolcularından kaka ligin ilk haftasından beri oynamıyormu.hiç tık yokta.seedorf da olmasa...

Del Piero_10 Misafir

Default Bu HABER DEDİKODU DEĞİLDİR KANITLANMIŞTIR

interin şike yaptığı kanıtlandı.interli yöneticilerin ellerinde bulunan telecom şirketinin,Juventus menajeri Moggi'nin telefonlarını yasal olmayan yolla dinlemelerinden sonra,interli yöneticilerin gerçek şikeyi yaptığı ve bu görüşmelerin telecom şirketi ve interli üylere tarafından yok edildiği ortaya çıktı.

ama hakem De Sanctis heşeyi itiraf etti.

''inter bana şike teklif etti,herşeyin başlangıcı,Juventus'un ceza almasının baş sorumlusu inter sahibi moratti''

görüldüğü gibi şampiyonluğun hırsızı,şampiyonluğu kağıt üstünde kazanan,tarihinde boyunca ezilmiş,gerçek şikeciler şampiyonlar liginde oynuyor

Eden BULUR

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

aslında oynayamıyolar..çünkü ilahi adalet kendini gösteriyor..inter kimi alırsa alsın...weya istediği şikeyi yapsın...yine de küçük bir klup olmaya dewam edecektir

Del Piero_10 Misafir

Maçtan önce kutlandı

Biraz sonra 101 oldu

Del Piero_10 Misafir

Oyuncu Takım Gol Penaltı
    D. Trezeguet Juventus 6 0
    Z. Ibrahimovic Inter 6 1
    F. Totti AS Roma 4 0
    A. Mutu Fiorentina 4 1
    M. Borriello Genoa 4 1
    Kakà AC Milan 3 2
    V. I a qu i n t a Juventus 3 1
    T. Rocchi Lazio 3 0
    A. Di Natale Udinese 3 0
    P. Foggia Cagliari 3 3
    F. Miccoli Palermo 3 0
    C. Doni Atalanta 3 2
    R. Zampagna Atalanta 3 1
    M. Zalayeta Napoli 3 0
    A. Pisanu Parma 2 0
    B. Corradi Parma 2 0
    L. Giuly AS Roma 2 0
    C. Seedorf AC Milan 2 0
    A. **uilani AS Roma 2 0
    G. Pandev Lazio 2 0
    N. Amoruso Reggina 2 0
    M. Maccarone Siena 2 0
    A. Matri Cagliari 2 0
    M. Loviso Livorno 2 1
    R. Sosa Napoli 2 0

Tüm goller

http://www.youtube.com/watch?v=vW-oH2WEo-w

Serie A'da oynanan hafta içi maçlarında, İnter ve Juventus farklı kazanırken; Milan, Palermo deplasmanında kaybetti, Fiorentina'yla Roma ise 2-2 berabere kaldı.

Serie A'da bu akşam oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı.

Juventus 4 - 0 Reggina

Serie A'nın Kralı Juventus ise kendi seyircisi önünde farklı kazandı. Bir ara adı Beşiktaş'la da anılan Legrottaglie'nin 48. dakikadaki golüyle öne geçen Juve, Salihamidzic (50'), Trezeguet (76') ve Palladino'nun (90') golleriyle Reggina engelini rahat geçti.

İnter 3 - 0 Sampdoria

Fenerbahçe ve Livorno maçlarında hayal kırıklığı yaratan İnter, yine İbrahimovic'in nefis oyunuyla güldü. İsveçli golcü, 23 ve 49. dakikalarda attığı iki golle Sampdoria'yı yıkarken, İnter'in son golü 57. dakikada Luis Figo'dan geldi.

Fiorentina 2 - 2 Roma

Gecenin heyecanla beklenen maçı beklentileri boşa çıkarmadı ve Fiorentina'yla Roma 2-2 berabere kaldılar. 19. dakikada Brezilyalı Mancini'nin golüyle deplasmanda üstünlüğü yakalayan Roma, 24'de Gamberini'ye engel olamayınca skor eşitlendi. Ancak Roma 37. dakikada yeni transfer Giuly'le bir gol daha buldu ve ilk yarıyı önde kapattı. Mor Menekşeler'e beraerliği getiren gol ise 80. dakikada Mutu'nun penaltısıyla geldi. Fiorentina'da Donadel 85. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Palermo 2 - 1 Milan

Son Avrupa şampiyonu Milan ise kan kaybetmeye devam ediyor. Palermo deplasmanında Seedorf'un erken gelen golüyle öne geçen Rossoneri, 73'de Diana ve 90. dakikada eski bir Juventus'lu Miccoli'nin gollerine engel olamayınca deplasmandan başı önde dönmek zorunda kaldı.

Lazio 3 -1 Cagliari

Napoli 1 - 0 Livorno

Parma 2 - 0 Torino

Siena 1 - 1 Atalanta

Catania 1 - 0 Empoli

Genoa 3 - 2 Udinese

büyük golcü Trezeguet tebrikler..

Seri A gibi zor bir ligde kolay değil 100golü geçebilmek...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Milan 19'luk Yildizin PeŞİnde

İtalya Serie A ekibi AC Milan'ın, Boca Juniors'da forma giyen Arjantin U-20 Milli takım oyuncusu Ever Banega'yı transfer edebilmek için yaptığı 14 Milyon Dolar'lık teklifin kabul edilmediği açıklandı.
    Haziran ayında Kanada'da düzenlenen Dünya U-20 Şampiyonası'nda kupayı kaldıran Arjantin Milli takımının en önemli oyuncularından biri olan ve futbol stiliyle Gennaro Gattuso'ya benzetilen 19 yaşındaki futbolcu, Şubat ayında Fernando Gago'nun Real Madrid'e transfer olmasından sonra Boca Juniors A takımında oynamaya başlamıştı.
    Avrupa'nın önde gelen birçok kulübünün takibi altında olan genç yıldızla ilgili La Red radyosuna konuşan Boca Juniors başkanı Mauricio Macri, "AC Milan kulübü geçtiğimiz saatlerde Banega'nın transferi için 14 Milyon Dolar teklifte bulundu. Ancak biz 19 yaşında olmasına rağmen Gennaro Gatusso stilinde oynayan ve hatta ondan daha yetenekli olan bir futbolcu için bu rakamı az bularak teklifi kabul etmedik. Juan Roman Riquelme'nin transferini görüştüğümüz zamanlarda Villarreal kulübü de bize Banega için teklifte bulunmuş ve biz yine kabul etmemiştik" dedi.
    Sarı lacivertli forma altındaki ilk maçını 10 Şubat tarihinde Banfield'a karşı oynayan ortasaha futbolcusu, kıaa bir süre sonra 2 Nisan tarihinde oynanan bir maçta teknik direktörü tarafından oyundan çıkarılırken Boca Juniors seyircisi tarafından uzun süre ayakta alkışlanmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok iyi oyuncu.Boca 30 milyon'u duyana kadar naz yapar ama Milan ne olursa olsun parayı verir alır gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamı Fm den tanıyorum Fm'de iyi bir oyuncu gercekte de iyidir.Milan akıllı hamleler yapma başladı takımı yavaşça gencleştiriyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Milan'da gençleşme akıllı hamlelerle devam ediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gagodan daha da yetenkli bu.bu sene fm 2008 in en iyi birkaç oyuncusundan biri olacak.çok yakında transferini görebliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arjantinin geLecekte ki Redondo su ..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

böyle bi kaç oyuncu her sene çıkıyor Arjantin'den..geçen sene Gago ve Higuain gibi..Fakat bekleneni veremiyorlar bi türlü...Banega'yı hiç izlemedim o yüzden iyi ya da kötü oldugu hakkında yorumda bulunmayacagım..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Arjantinin geLecekte ki Redondo su ..
    Ayagini kaldir üstüne bastin
    Banega müthis transfer olur, Gattuso'da artik yasalanmaya baslamisti.

Zaten Milan Martin Fenin'inde pesindeydi, ama onu Werder Bremen kapti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gençleştirmenin zamanı geldi de geçiyor.Bu adamı duydum ama hiç izlemedim...

29. Default

Milan Arjantinli zor alir biraz.

Not : Gattuso henuz 29 yasindadir ve eger bu adam Redondo tarzinda bir adamsa Rino'yu degil Pirlo'yu keser, ki o da 28 yasinda. Milan'in transfere ihtiyaci olmayan tek bolgesi olan orta sahasina boyle bir servet harcamasi manyaklik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

milan avrupa'da en mantıklı transferleri yapan takımların başında geliyor bence.. bunun en son örnekleri alexandre pato,johann gourcuff ve olursa bu oyuncu.. demek ki neymiş 150 milyon euro harcayıp takım kurmak bir işe yaramıyormuş..

Mesaj Yetkileri