oldum olası zevk vermezdi bana italya ligi hala da vermiyo...juventusu pek sevmem ama onsuz seria a yı neyleyeyim diyenlerdenim...
oldum olası zevk vermezdi bana italya ligi hala da vermiyo...juventusu pek sevmem ama onsuz seria a yı neyleyeyim diyenlerdenim...
Roma – İnter: 1 – 4
Livorno – Fiorentina: 0 – 3
Milan – Catania: 1 – 1
Cagliari – Siena: 1 – 0
Empoli – Palermo: 3 – 1
Napoli – Genoa: 1 – 2
Reggina – Lazio: 1 – 1
Sampdoria – Atalanta: 3 – 0
Udinese – Parma: 2 – 1
Torino – Juventus: 0 – 1
Haftanın karması
Buffon(Juventus)
Legorttaglie(Juventus)-Cordoba(İnter)-Kroldrup(Fiorentina)-Cesar(İnter)
Santana(fiorentina)-Cambiasso(inter)-Vannucchi(Empoli)-Osvaldo(Fiorentina
Montella(sampdoria)-Trezeguet(Juventus)
Juve galip
.
İnter'in deplasmanda Roma'yı yenmesi hele hele 4 gol atarak...Şaşırdım doğrusu
Klavyesi olan konuşmuş.Herkesin kendine göre değişik fikri var.Sezon sonunda bize en güzel cevabı vereceklerdir![]()
Bir futbolcu ezikliğin verdiği acıyı bu kadar belli edemez..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Milan tam gaz..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Inter kulübüne, içinde 2 boş mermi kovanı olan tehdit mektubu gönderildi.
Serie A'nın son şampiyonu Inter, kulübe gelen tehdit mektubunun şokunu yaşıyor. Bugün bir zarf içinde iki boş kovan ve bir haçla birlikte 3 sayfalık bir tehdit mektubunun Inter Kulübü'nün ana merkezi olan Milano'daki Via Torino'ya ulaştırıldığı bildirildi. Kimliği belli olmayan şahıs veya şahısların yolladığı iki boş mermi kovanı ve yazıyla ilgili uzman emniyet yetkilileri olan "Digos" ekibinin harekete geçtiği ve konuyla ilgili soruşturma başlattığı açıklandı.
02.10.2007
Kaynak : İHA
arkadaşlar herkesin futbol zewki ayrıdır futbol bence bi akıl oyunudur.bu akıl oyununu da dünyada en ii oynayan ülke italya dır.Bana da bu zewk veriyo.Juventus'a gelince şu gözlüklerinizi çıkarın başta yazılanları bi daha okuyun![]()
1 tane vardı bir tane daha eklendi galiba Juvemania ları.
interin hali perisan bi turlu istikrar saglayamadilar...
bu forumda 5 taneOriginally Posted by TaşkınMahmut
Dünyada 200.000.000![]()
o 5 kişiden biri de benim..Originally Posted by Del Piero_10
![]()
klasik, derbi konuşması![]()
Celtic´ten Milan´a Soğuk Duş: 2-1 (Video)
04.10.2007 - 08:15:36 |
Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
Ligde kötü günler geçiren Milan, Şampiyonlar Ligi D grubundaki ikinci maçında Celtic’e 2-1 yenildi ve 3 puanda kaldı. Son dakika golü Milan´da soğuk duş etkisi yarattı.
CELTIC (4-4-2): Boruc; Doumbé, Caldwell, Mc Manus, Naylor; Brown, Hartley, Donati, Mc Geady; Killen, Mc Donald.
MILAN (4-3-2-1): Dida; Oddo, Bonera, Nesta, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Inzaghi.
İlk yarısı sıkıcı ve golsüz geçen karşılaşmada ev sahibi ekip daha çok Milan’ı durdurmak için sahaya çıkmış gibiydi. Milan da bu sert futbol karşısında atak yapmakta epeyce zorlandı.
Topa daha çok basan Celtic ilk şutunu 8.dakikada attı ancak Dida pozisyonda başarılıydı. Milan ise ilk şutunu 20.dakikada Kaka ile attı ancak bu pozisyonda da Boruc gole izin vermedi.
Milan ikinci yarıya daha iyi başladı ve arka arkaya ataklar geliştirdi. Ne var ki Milan gol ararken, kalesinde golü gördü.
63.dakikada korner kullanan ev sahibi ekip McManus’un kafa golüyle 1-0 öne geçti.
Gol sonrası morali bozulmayan Milan saldırmaya devam etti. 68.dakikada hakem Merk Ambrosini’ye ceza alanı içinde yapılan harekete penaltı çaldı. Topun başına Kaka geldi ve skora denge getirdi.
İki takım da eşitliği bozabilmek için daha da hareketlendiler ancak bir türlü gol sesi çıkmadı. Maç berabere bitecek derken Dida sahneye çıktı ve son dakikada elinden topu kaçırınca McDonald golü attı.
Golün hemen ardından bir Celtic taraftarı sahaya atladı ve Dida’ya yumruk attı. Son dakikalarda kaleyi Kalac korudu. Maç ise ev sahibinin 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rezillik ya...
Su testisi su yolunda kırılır.
İtaLyanLar biLior işi güzeL şekiL yapmışLarİki boş kovan
![]()
Bence Bİşey çıkmaz..
Bence Özgür bu![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İnter'in morali baya bi bozulmuştur bu olaya..
neden içi boş kovan ve neden 2 tane
Mektubun üstünde falan göndericinin adresi yazmıyomu.![]()
sicilya dan gelmiştir..kesin palermo nun kanına dokunan bişeyler yapmıstır inter![]()
Mutu’dan Juve ve Ranieri’ye Övgü
Fiorentinalı forvet oyuncusu Adrian Mutu, eski kulübü Juventus’a futbol kariyerini kurtardığı için teşekkür etti ve teknik direktör Claudio Ranieri hakkında övgü dolu sözler söyledi.
Mutu’nun futbol kariyeri 2004 yılında Chelsea’nin oyuncuyu uyuşturucu kullandığının ortaya çıkması üzerine kulüpten göndermesi nedeniyle sıkıntıya girmişti. Olayın sonrasında Juventus, oyuncuya güvenip beş senelik kontrat yapmıştı. 18 ay boyunca Torino’da kalan Mutu, Serie A’da 2005/06 sezonunda yedi gol atmıştı.
Calciopoli skandalından sonra Mutu, Fiorentina’ya transfer olmuş ve burada futbol kariyerini sürdürmeye başlamıştı.
Eski takımı Juve ile ilk kez Artemio Franchi’de Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Rumen futbolcu, maç öncesi şu açıklamaları yaptı:
“Juventus’a karşı tek bir şey hissediyorum o da minnettarlık. Chelsea’de yaşadığım problemden sonra bana güvendiler ve beni futbola geri döndürdüler. Ranieri inanılmaz bir hocadır. Onunla her zaman iyi geçinmişimdir. Chelsea’de, en zor zamanlarımda bile beni her zaman oynatırdı ve bana güvenirdi. Bana yaptığı şakayı asla unutamam: Futbolcu olarak Ferrari olabileceğimi ancak ortaya koyduğum oyunu sadece Fiat 500 olarak gördüğünü söylerdi.”
Ranieri, Chelsea’nin teknik direktörlüğünü yaptığı 2004 yılında Mutu'nun hocasıydı. Daha sonra Ranieri’nin yerine Jose Mourinho göreve getirilmiş ve Portekizli teknik adamla yıldızı barışmayan Rumen oyuncu, Mourinho'yu ‘kibirli’ olmakla suçlamıştı.
Eferim Mutu takdir ettim.
Xhelsea'deki olaydan sonra Juventus'ta ona sahip çıktılar.