İyi bayramlar...
İyi bayramlar...
Selamlar gusluk.Sabaha kadar Pcnin basindayim.Eger muhabbet varsa buradayim,yok olmazsa kimse burada mecburen 101(Okey)de olacagim.
selam millet
Günaydın...
Günaydın iyi bayramlar...
slm arkadaşlar nasılsınız
hehe parfüm sıkarım sen merak etmeOriginally Posted by nekop
![]()
Yahu yeter bayramlaşak...S.a.
Günaydın, beyler bayram bitti. İst'de gök yere indi.
150 Euro mu?![]()
So what?
Saike
vantıletor de olurOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
yaw neyle olursa olsunhem nerden çıkardınız gaz çıkışını yaw
![]()
neyse geçsin bu muhabbet
bursa _mc niye hakan sukuruyu kınıyosun ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
benı taraflı olmak ile suçluyor.
bi konuda felan tartışmamı çıktı
eğer evet se konunun linkini atsana
çok meraklıyım demi
hee gördüm moldava konusu
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dün gece 2'ye kadar gezdik. Süperdi valla. Selamlar bu arada..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bende dün akşama kadar evdeydim.Çok kötüydü.Selamlar bu arada..![]()
So what?
Saike
anaaa vantilatoru acik birakip gitmisler sumu yakiyor leynn bu![]()
sen kapa işte beaw
evet hakan sukuru benimlede tartışmaya giriyo bazen durduk yere
abi butun gun is yerinde canim sikildi adamlar espiridende cakmiyor yaa simdi anlatayim butun isler bitti saat 5:30 civari kolilerin ustune oturdum bi tanesi demezmi serhatin pestili cikmis diye hepsi gulmeye basladi amannn ne komik bende hemen ardindan ciddi bir sekilde yakinda tum seckin marketlerde dedim cit cikmadi bide demezlermi espiriden anlamiyor diye icim yaniyor yaa gidin bi beyaz show falan izleyin kardesim espiri yapamayan calisan istemiyoruz![]()
abi ben makıne ressamıyım tasarımda olmam lazım ama benı tornaya verdilerOriginally Posted by nekop
her tarafım yağ içinde,ulan bi zaman geçmiyoo kıl oldum yaw.vallahı stajda okulu ozluyom
![]()
bende gülmedimOriginally Posted by nekop
![]()
![]()
valla o arkadaş kusura baksın veya bakmasın ama ben o adamın hiç sewmedimmOriginally Posted by Nedvedmania
anlamak icin birinci olarak pestilin anlamini bilmek gerekiyor ikinci olarakta biraz yuksek seviyede espiri kalitesi...Originally Posted by Nedvedmania
4 hangi 4 oluyor.![]()