Yeniden selamlar.Elim boş döndüm.Çevredeki D&R ve Megavizyonları dolaştım.23'ünde gelecekmiş oyun![]()
Biz FM oynarken senin oynamaman seni daha fazla üzer.![]()
slm millet
ya fb maçının skoru kaç kaç????????????
ya valla bi değişikti ama o mesajı attıkdan sonra servis geldi okula gittim okuldanda iftar pdogramına gittim eve yeni geldim ve düzelmişOriginally Posted by WishbonE
maç malesef 0-0 gerçi daha 15.dk
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
senden beklenmedik bi derecede sacma bi cumleOriginally Posted by senderson
![]()
guslugun daimi uyesi hamza online ama bisey yazmiyor ilginc![]()
Bugün dersanede sınav vardı.Acil bi işimde vardı aynı saatlerde.Girdim bütün soruları salladım.Bisoruya bile kafa yormadım.Yarım saatte çıktım.
Demin mesaj geldi 146 kişiden 74.Olmuşum![]()
Valla sorulara çözsem olamazdım
![]()
sen bundan sonra hep salla![]()
Hoşlandığım kızda az evel dedi 31.Olmuş.
Tüh Tüh Tüh Farklı sınıflardayız.
Çalışkan kız bize Yenge olamaz AHMET.
Merak etme ben onu bozarım bikaç zaman sora![]()
Ahmet yenge çalışkan
ben geçen sene dersanede G sınıfındaydım sınıflar çalışkanlara göre A dan aşağı gidio eğer bizim sınıftan bir erkek A sınıfından birine aşık olursa biz hava atıoduk vaaay yenge A sınıfından die![]()
peh![]()
Bu bide bizim okuldan kız![]()
Selamun Aleykum TSİ ahalisi. Uzun zaman sonra tekrar TSİ'deyim. Özledim buraları.![]()
hoşgeldin
özledik seni
Vay silik insan gelmiş.
Nasılsın Ömer
Merhabalar, hayırlı akşamlar keyifler gıcırdır umarım.![]()
Sorunsuz giriyorsun sanırım. Beni daha önceden bulsaydın bu kadar beklemezdin.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
iyi akşamlar herkese
burası yönetici bölümüne döndü ben gidiyim isterseniz![]()
Ben Serkan abimi önceden buldum ama hala bekliyorum.(Anladın onu abi.) Emre abi sen ne yapıyorsun iş güç nasıl gidiyor ?
![]()
İş güç gitmiyor vallahi tıkandım kaldım paralar suyunu çekti cuma günleri yeni cami önünde mendil açıyorum.![]()