Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

evet De Nigris, Gökdeniz'le beraber 6 golle zirvede...

tüm TSL datasında olduğu gibi Gaziantepspor'da da hatalar var ve burda bu hataların düzelmesi için çalışıyoruz... özellikle kadroda ciddi sorunlar var, bunlar eğer SI'nin çıkaracağı yamada düzelmezse emin ol Turksportal'ın çıkaracağı bir yamada düzelecektir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FM2008'de Gaziantepspor'da gördüğüm hatalar, ana hatlarıyla:

* Kulübün favori personellerinde Hüseyin Kalpar yine var, olmayabilir... onun yerine, taraftarın hala unutamadığı Tarik Et-Tayeb eklenmeli...

* Kamil Ocak stadının kapasitesi 17000 değil, 14500... TFF sitesinde 14325 gözüküyor...

* Önemsiz belki ama, ev forması çubuklu olmalı...

* Kulübün personelleri tamamen farklı, başantrenör olarak Bünyamin Süral gözüküyor, kendisi altyapı sorumlusudur. oyuna işlenebilecek personel listesini bu başlıktaki ilk mesajımda yazdım.

* Mesut Bakkal'ın oyun anlayışı "ofansif", favori dizilişi "3-5-2" gözüküyor... tam tersine, oyun anlayışı "defansif" olmalı. takım dizilişi ise 4-2-3-1 (dm-dm-amr-aml-amc-fc) veya 4-4-1-1 olabilir...

* Oyunda Mesut Bakkal, maç içerisinde hemen hemen hiç oyuncu değiştirmiyor... aksine her maç 3 değişikliği de gerçekte yapıyor, bu ayarlanmalı...

* Diawara ve Afanou hala kadroda gözüküyor, bu oyuncular sezon başında takımdan ayrıldılar...

* Aynı şekilde Mahmut Bezgin, GASKİ'ye verildi, yani orda kiralık değil...

* GASKİspor ile oyuncu alışverişi anlaşmasına son verildi, yani artık "pilot kulüb" değil...

* İbrahim Ferdi Coşkun, kirada değil, as takım kadrosunda olmalı...

* Muhammet Kaya, sezon öncesi takımdan gönderildi, oyunda hala kadroda...

* Gerçekte PAF takımda oynayan birçok oyuncu, oyunda kadroda veya kirada gözüküyor (Hurşit Yaldız, Zafer Kargoğlu, Erdal Fırtına vs.)...

* Muhammet Şentürk oyunda MC görünüyor, halbuki gerçekte GK...

* Bekir İrtegün için DL 12 çok düşük, en az 15 olmalı, ama gerçek mevkisi DC, doğru...

* Barış Durmaz'ın CA'sı oldukça düşük ve yapay zeka hemen "satılık listesine" koyuyor, biraz artırılmalı...

* Uğur Yıldırım'ın "dribbling" değeri çok düşük , bu artmalı... ayrıca ST değil, olacaksa FC 12 veya 15 olmalı...

* Murat Ceylan'ın mevkisi DC 10, DM 20, MC 12 olmalı... ayrıca CA'sı biraz artırılmalı...

* Ali Bayraktar ve Erdal Kılıçaslan'ın CA'sı, yapay zekanın ilk 11'de oynatabileceği bir değere getirilmeli, PA'ları ise biraz daha artabilir...

* Zurita gerçek halinden daha iyi durumda, CA'sı düşürülmeli...

* Fatih Şen, her geçen gün kötüye giden bir oyuncu, CA ve PA'sı düşürülmeli...

Ayrıca, sadece Gaziantepspor değil birçok Anadolu kulübü, gerçekte borç batağında yüzüyorlar, ama oyunda finansları gayet sağlıklı durumda, bu düzenlenmeli...

şimdilik aklıma gelenler bu kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

Diawara gerçekte gitti dimi, oyunda hala Antep'te... ayrıca o ne olmuş öyle bee?.. benim bildiğim Diawara koca bi kalasdı, oyunda uçuyo mübarek!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

diawara gitti gitmeden öncede abartıydı katılıyorum sana verder veremem li arkadaşım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ugur Yildirim yine kalitesini gösterdi ve bügün 2 tane gol attirdi. Dribblingi en az 9 seviyesine getirilebilir.

Ali Bayraktar: CA'si 118-125 olursa yapay zeka bu oyuncuyu oynatir

Erdal Kilicaslan: Ali bayraktar'daki gibi ayni sey

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ugur Yildirim yine kalitesini gösterdi ve bügün 2 tane gol attirdi. Dribblingi en az 9 seviyesine getirilebilir.

Ali Bayraktar: CA'si 118-125 olursa yapay zeka bu oyuncuyu oynatir

Erdal Kilicaslan: Ali bayraktar'daki gibi ayni sey
    Gençlerbirliği maçında 2 golü de Ali Cansun attı, ama asistleri Uğur Yıldırım yaptı...
    özellikle 2.golde Uğur'un "dribbling" özelliği net bir şekilde görülebilir...

ayrıca, Gaziantepspor'da düzeltilmesi gereken bir çok şeyi burda defalarca yazdık, ama 801 çıktığında gördük ki, yapılan ufak tefek düzenlemeler dalga geçmek gibi olmuş...

ben yine de tekrar tekrar yazıcam ama hepsi bir tarafa Gaziantepspor'un 3. kalecisi Muhammet Şentürk hala MC olarak duruyor, bu bile düzeltilmezken diğerlerinin düzelmesi mucize olur ancak...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    Gençlerbirliği maçında 2 golü de Ali Cansun attı, ama asistleri Uğur Yıldırım yaptı...
    özellikle 2.golde Uğur'un "dribbling" özelliği net bir şekilde görülebilir...

ayrıca, Gaziantepspor'da düzeltilmesi gereken bir çok şeyi burda defalarca yazdık, ama 801 çıktığında gördük ki, yapılan ufak tefek düzenlemeler dalga geçmek gibi olmuş...

ben yine de tekrar tekrar yazıcam ama hepsi bir tarafa Gaziantepspor'un 3. kalecisi Muhammet Şentürk hala MC olarak duruyor, bu bile düzeltilmezken diğerlerinin düzelmesi mucize olur ancak...
    Vay be 3. kaleci MC'mi olarak gözüküyor?

Ugur Yildirim lige alismaya basladi, süper oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Trabzon maçından sonra bi kaç not daha düşmek istiyorum...

Bekir, M.Polat'ın yerine oyuna girdikten sonra nerdeyse hatasız oynadı... Bu adam nerdeyse 8-10 aydır sakattı ve ameliyat olmuştu, kolay bişey değil... Profesyonellik üst düzey olmalı, bunun dışında CA'sı iyi duruyor...

Zurita konusunda diyecek bişey bulamıyorum... Oyunda habire sarı kart görüyor ve sürekli cezalı duruma düşüyor ki, gerçekte de aynen böyle... Trabzon maçında da zaten Ahmet'e yaptığı fauldü, ama bunu Ahmet'e de söylemesi beni şaşırttı...

Ve Mesut Bakkal... daha önce de yazdım, bu adamın oyundaki hali kesinlikle elden geçmeli... taktik dizilişi, oyun anlayışı vs. nelerin olması gerektiğini yazdım.. bunlara ilaveten şu anda takımın yarısıyla, taraftarın tamamıyla kavgalı halde ve bu özelliği de oyuna aktarılmalı...

Ali Cansun'un özellikleri ve CA'sı, en fazla TFF 1.lig oyuncusu olabilecek kapasiteye getirilmeli... sahada gezinip duruyor, Gençler maçında attığı golü neresiyle attı hala emin değilim... ve ilk 11'de oynuyorsa, bunun, Bakkal'ın diğer forvetlere küstüğü için olduğunu da belirtmek isterim...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

beklenen oldu ve Mesut Bakkal istifa etti... Bakkal'la beraber İdari Menajer Hasan Çetinkaya da takımdan ayrıldı...

takımı devre arasına kadar Bünyamin Süral çalıştıracak...

bu arada Bakkal'ın kadro dışı bıraktığı Volkan Arslan da yeniden takıma katıldı...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

daha önce defalarca CA'larının artması gerektiğini söylediğim Murat Ceylan ve Erdal Kılıçaslan takımın değişmez isimleri oldular...

Murat Ceylan; altyapıdan yetişmiş bir oyuncu, Antepli... çoğu kişi (bunlara TRT'nin spikeri de dahil) Manisaspor'dan Yunus Murat Ceylan'la karıştırıyor... DM, MRC demiştim öyle oynuyor ama sık sık atağa da katılıyor ve son iki haftada 2 gol attı...

Erdal Kılıçaslan; tahmin ettiğim ve belirttiğim gibi De Nigris'le beraber hemen hemen her maç oynamaya başladı, Ali Cansun'u oynatmıyor... Çok süratli ve çalışkan, ve yine mevki olarak belirttiğimiz (düzelttiğimiz) gibi AM/FC oynuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ugur Yildirim'in Free-Kick oyunda 19 mu benim oyunda mi ole cikiyo? Eger data da 19 ise kesinlikle 20 olmali zaten yanlis bilmiyosam gecen sene oleydi adam sonucta Free-Kick dunya sampiyonu ayrica penalti taking de 20 olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ugur Yildirim'in Free-Kick oyunda 19 mu benim oyunda mi ole cikiyo? Eger data da 19 ise kesinlikle 20 olmali zaten yanlis bilmiyosam gecen sene oleydi adam sonucta Free-Kick dunya sampiyonu ayrica penalti taking de 20 olabilir.

Oyunda 19, ama bir süre sonra 20 oluyor.... Biz burda çok tartıştık, biraz düşebilir dedik...

Fakat şöyle birşey var ki, Uğur'un bu sezon pek fazla frikiğini göremedim, daha doğrusu takım adam akıllı frikik kazanamadı ki Uğur kullansın... ama kullandığında da hiç saçma sapan yerlere gittiğini görmedim... ayrıca kornerler vs. takımın tüm duran toplarını Uğur kullanıyor....

Ama penaltı bence 20 olmamalı... Bu sezon çok kritik bir penaltıyı kaçırdı (Trabzon maçında)...

Yine de, çok fazla izleyemediğimiz özelliklerini Hollanda'dan geldiği gibi bırakma taraftarıyım ben...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by werder91 View Post
    Diawara gerçekte gitti dimi, oyunda hala Antep'te... ayrıca o ne olmuş öyle bee?.. benim bildiğim Diawara koca bi kalasdı, oyunda uçuyo mübarek!!!
    Katılmıyorum, Diawara yaşlı olduğu için Türkiye'ye geldi.Bence gayet teknik bir oyuncu, inanılmaz süratli, ki iyi bir oyuncu oluşunun en büyük hazırlayıcısı bu özelliği.Şutları genellikle sert şutlar (gözlemlediğim kadarı ile).Tabi ki çok üst seviye br oyuncu değil ama ligimizin orta seviye Anadolu takımı golcülerinden daha iyi bir oyuncu olduğu izlenimi bıraktı bende.
    Tabi ki Gaziantep araştırmacısı daha iyi ve geniş bir bilgiye sahiptir, bendeki bilgi kısıtlı Fransa Ligi ve Türkiye Ligi gözlemlerinden..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    Oyunda 19, ama bir süre sonra 20 oluyor.... Biz burda çok tartıştık, biraz düşebilir dedik...

Fakat şöyle birşey var ki, Uğur'un bu sezon pek fazla frikiğini göremedim, daha doğrusu takım adam akıllı frikik kazanamadı ki Uğur kullansın... ama kullandığında da hiç saçma sapan yerlere gittiğini görmedim... ayrıca kornerler vs. takımın tüm duran toplarını Uğur kullanıyor....

Ama penaltı bence 20 olmamalı... Bu sezon çok kritik bir penaltıyı kaçırdı (Trabzon maçında)...

Yine de, çok fazla izleyemediğimiz özelliklerini Hollanda'dan geldiği gibi bırakma taraftarıyım ben...
    Penalti o a kadar onemli degil de sonucta (bahsetmemin sebebi de su yanlis bilmiyosam oyunda free-kick'den gol atma beceresini etkileyen bisey penalty taking o yuzden bunu last ettim) Ugur'un free-kick ozeligi gecen sene Hollanda da 20 idi ayrica free-kick dunya sampiyonasinda Zidane ve Roberto Carlos gibi dunyaca unlu free-kick ustalarindan siyrilip kazanmis bi kisi. Tamam diceksiniz gazozuna bi yarimsa faso fiso ama genede yabana atilcak bi durum degil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Simdi editore baktim Ugur Yildirim'a free-kick icin 17 verilmis mesela Alex'in de 18. Eh simdi bu adam Turkiye'ye gelince free-kick ozeliginden puan mi kaybetmis oluyo? Buna pek anlam veremedim dogrusu.
    Last edited by licentia : 28.Aralık.2007 at 04:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onunla da pek alakası yok aslında. Ama bir kez frikik şampiyonu oldu diye çat diye 20 verilmez herhalde. 17-19 arası bir değer verecektir araştırmacımız. İyi firkik atmanın konsantrasyon, soğukkanlılık gibi özelliklerle de alakası vardır, bunu da hesaba katalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Oyunda Uğur Yıldırım'a verilen "frikik" değeri, bana biraz fazla görünüyor... çünkü oyunda her sezon en az 9-10 tane frikikten gol buluyor ki, bu bence gerçeği yansıtmıyor...

Gerçekte yarım sezonda Uğur ne yaptı derseniz; aslında çok istikrarlı bir futbol oynadığı söylenemez... Bakkal'ın kaprisleri neticesi bir ara kadroya bile alınmadı.. hadi onu geçelim, en son İstanbul Belediye maçından önce de Bünyamin Süral'la tartışıp kadrodan çıkarıldı... Devre arası tatilinden sonra Gaziantep'e dönmeyeceği bile konuşulur oldu... Ayrıca "frikik"ten bir golü bile yok...

Tüm bunlara rağmen çok kaliteli ve takımın en iyi 1-2 oyuncusundan biri olduğu kesin... Ve aslında Türkiye'ye gelince özelliklerinin düşmesi meselesi, bence, Türkiye'deki futbol anlayışından kaynaklanıyor... Burda ki anlayış, maalesef, çok kaliteli oyuncuların bile ister istemez birşeyler kaybetmesine sebep oluyor...

Kezman buna bir örnektir, geçen sene yedek oturtulan De Nigris buna bir örnektir, ve hocaların kaprislerine kurban giden Uğur Yıldırım da bunlardan biridir...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Simdi oyunda bi istatistigin gercegi yansitmamasi cok yaygin bi durum zaten mesela X oyuncu gidiyo bi sezonda 50-60 gol atmiyo veya Y oyuncu bi o kadar assist yapiyo ama gercekte belki de kariyerinde X 15 golu asmamistir ve Y 15 asisti asmamistir? Taktige gore oyuncuyu kullanisa gore oyunda belirli yeteneklerdeki oyuncularla insan ustu gercek disi istatistiklere raslamak mumkun sonucta bu bi oyun ve hic bi zaman o kadar gercekci olamicaktir. Ayrica bi oyuncunun belli bi yeteneginden faydalanamak o Teknik Direktor'un hatasidir ve demek degildir ki bir baskasi faydalanamaz. Mesela oyundaki Mesut Bakkal faydalaniyor olabilir veya ben oyunda Gaziantepspor'u ele alirim faydalanirim. Sonucta Ugur Yildirim'in ozel bi free-kick kabiliyeti piyasaya ilk ciktigindan beri vardi, su an da var, ve bir gun Turkiye'den ayrilirsa gene olucak. Bu abartilsin demiyorum ama bu oyuncu ile Turkiye'ye geldi diye dusurlmemeli. Carrusca nasil hala 159 PA yani Turkiye'ye gelmesi onun Arjantinli arastirmacilarin onda gordugu yetenegi ve potansiyali kaybetmesine sebep olmadiysa ayni durum Ugur Yildirim icin de gecerli olmali. Daha adam yeni geldi Hollanda'dan Turkiye'ye tasinmak ole kolay is degil yani sadec futbol acisinjdan da degil adam Gaziantep'de havasi, suyu, insani herseyi farkli.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

söylediklerinde haklısın ama şöyle bir durum da var; her ülke araştırmacısının oyuncu özelliklerinden çıkardığı anlamlar farklı olabiliyor, ayrıca her lig ve ülke için farklı kriterler olabiliyor... tabii ki bu, Türkiyeye gelen her oyuncunun özellikleri düşecek demek değil...

zaten ben Uğur'a biraz daha süre verilmesi gerektiğini belirttim, gözlemleyemediğimiz özelliklerinin Hollanda araştırmacılarının verdiği değerlerde kalması taraftarı olduğumu söyledim...

Sezon başında as takımla antremanlara çıkan PAF takım oyuncusu Zafer Kargoğlu, 3.Lig ekiplerinden İskenderunspor'a kiralandı... genç oyuncu sezon sonuna dek İskenderunspor'da oynayacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Gaziantepspor'da Uğur Yıldırım dönemi uzun sürmedi...

İlk yarının son maçından önce T.Direktör Bünyamin Süral'la tartışarak kadro dışı bırakılan oyuncu, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle devre arası kampına dönmedi...

Önce Ankaraspor'la anlaştığını bildiren oyuncuyu Sivasspor da istiyor... Uğur'un menajeriyle Gaziantepsporlu yöneticiler şu an ayrılmanın pazarlığını yapıyor ve tahkim kurulu kararı da bir iki gün içinde açıklanacak...

Ayrıca sezon başı transfer edilen ancak, ligde hiçbir maçta forma giyemeyen Tomas Sedlak da, devre arasında gelerek, sözleşmesini feshetti ve ayrıldı...

Bunlara ek olarak, Samsunspor'dan Samet Kılıç imza atarken, kaleci Hakan Uygun da bi kaç gün içinde Antep'e gelerek sözleşme imzalayacak...

De Nigris'in transfer ettiği(!) Jesus Mendoza'nın da denendiği ve önümüzdeki günlerde imza atacağı açıklandı...

Yine 2 yabancı oyuncu da kampta antrenmanlara çıkıyor ama henüz transfer edilip edilmeyecekleri hakkında kesin bilgi verilmiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

krapiovic Ömer Catric'in Command Of Area kaç vermeyi düşünüyorsun bence 4'ün üstünde olmamalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Ömer'de çok ciddi bir düşüş var... Bana göre bunun temel sebebi, defans oyuncuları ile maç içerisinde anlaşamaması... Ama gol olunca, defans oyuncusu değil de Ömer ön plana çıkıyor...

Sadece "İletişim" özelliğini düşürerek gerçeğe yaklaştıracağımızı sanmıyorum, onun için bi çok özelliği üzerinde oynama gerekli, söylediğin özellik (Command of Area) bana gelen datada 11, iletişim ise 12 yapılmış...

Bunları düşürebilirim ama her iki özellik de en az 9-10 olur... Artı olarak, çok fazla sakatlık yaşamaya başladı...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ömeri ben yapmıştım en son Alpaslan.Ayrıca tekrar bakarmısın Rep puanlarına düşük tut eğer yüksekse,sonra milli takıma gitmesin oyunda.Kaç oldugu yazabilirmisin buraya Home ve Current Reputation'larını...

Ayrıca Ömer baharının sonunda bitmiş,o kadar yükseltme bence,vasat gibi görünüyor.Karar yinede senın...
    Ömer ca 115, pa 130...
    Home rep 120, Current rep 110...

Bunlar senden gelen datada.. Ayrıca Injury P. 1....

Rep biraz yüksek gibi ama, benim oyunlarımda hiç milli takıma çağrılmadı... Ayrıca Ömeri yükseltmeyi düşünmüyorum... Bazı özellikleri düşer...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Murat Ceylan çok iyi bir oyuncu.Şimdiki değeri(CA) 95-100 arasında olmalı ve -8 verilmeli gelecekteki değerine.Özellikle bu yıl genç oyuncuların çıkış yaptığı bir yıl oldu.Altyapılar oyuncularını pazara sürdü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ömer milli takımı bıraktıgını açıklayalı baya oldu.Bence bu konuyu araştırın milli takımı bıraktı.Diger özellikleri hakkında çok bir bilgim yok fakat yıllardır Ömer'i izlerim adam gibi yan toplara çıktığını görmedim bence Command Of Area Ömer'in 4 olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Eger milli takimi biraktigini aciklamissa neden international retirement'i isaretlemiyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Murat Ceylan'ın değerlerini girdim verter adlı programla deneme olarak.

@krapinovic
    Metin Tuğlu ve Ali Öztürk hakkındaki görüşlerini merak ediyorum..
    Ayrıca Uğur Yıldırım'ın son durum nedir? Kaldı mı gitti mi n'oldu?

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Murat Ceylan'ın değerlerini girdim verter adlı programla deneme olarak.
    Bu verdiğin değerleri FM'ye işlersek, DM mevkisine göre Murat Ceylan'ın CA'sı 105 olur...

801 datasında Murat Ceylan'a verilen CA 70 idi... Ben şu haliyle CA'sını 97 yapmayı düşünüyorum... Ama özellikle belirtmek isterim ki, CA'dan daha önemli olanı, oyuncunun mevkisine göre bazı özelliklerine verilen değer...

Ama hız ve hızlanma dışında, vermeyi düşündüklerim hemen hemen senin yaptığına yakın değerler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TT3 View Post
    @krapinovic
    Metin Tuğlu ve Ali Öztürk hakkındaki görüşlerini merak ediyorum..
    Ayrıca Uğur Yıldırım'ın son durum nedir? Kaldı mı gitti mi n'oldu?
    Metin Tuğlu antrenmanlarda gayet iyi çalışıyor, sürekli kendini geliştiren bir futbolcu olduğunu düşünüyorum... Ama takımda sürekli savunmada oynatılıyor ki bence gerçek mevkisi bu değil, maç içerisinde pozisyon almada ve konsantrasyon konusunda ciddi hataları oluyor...

Yine de CA'sını bir miktar artırıyorum... 801'de CA olarak 80 layık görülmüş... Bence bu 90 olabilir ve mevkii olarak da WBL 20, ML 15, MC 10 olarak düşünüyorum...

Şu an Gaziantepspor'da Ali Öztürk adında bir futbolcu yok, PAF takımda da yok, acaba isim karışıklığı mı oldu?...

Uğur Yıldırım konusu şu an tam bir muamma... Takımdan ayrıldı ama Federasyona "ücretleri ödenmediği için serbest kalma" başvurusu reddedildi... Sivasspor'la görüştüğü ve Bülent Uygun'un istediği yönünde haberler çıktı ama, resmi olarak halen Gaziantepspor oyuncusu...

Eğer iyi bir bonservis bedeli teklif edilirse gözü kapalı gidecektir, çünkü Bünyamin Hoca ile kavgalı ve artık burda oynamak istediğini de zannetmiyorum...
    Last edited by krapinovic : 23.Ocak.2008 at 00:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

@krapinovic
    Yazık oldu o zaman.. Çok yetenekli bir oyuncu kaybetmiş oluruz..
    Ayrıca isim karışıklığı oldu pardon.. Ali Bayraktar diyecektim..
    Metin Tuğlu da gördüğüm kadarıyla sol bek oynatılıyor.. Fm de senin verdiğin datalarda dl özelliği hiç yok.. Sence en azından 10 olması gerekmezmi ? Ayrıca sol bekte Metin Tuğlu dan başka kim oynuyor?
    Ben de Gaziantepliyim ancak İstanbul'da yaşıyorum.. Bu yüzden izleyemiyorum maçları Lig TV de yok.. Sorularımı yanıtlarsan sevinirim..

Bu arada oyunda Kaba Diawara ve Afanou hala takımda ve takımın asları.. De Nigris kadroya dahi alınmıyor.. Bence Diawara'daki değerleri hak eden De Nigris.. Ca olarak yükseltilmesi lazım De Nigris in.. Muhammet Şentürk hala mc olarak gözüküyor.. Uğur Yıldırım ın top sürme değeri hala 6.. Özetlerden falan izlediğim kadarıyla bu değer en az 11 olması gerekir.. Vasat ın üstünde olduğu kesin çünkü.. Ayrıca burdaki izlenimlere daha çok değer verilmesini isterim çünkü G.Antep te 8.0 ile 8.01 arasındaki fark sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyor.. Fakat senin yazdığın birçok önemli değişiklik var.. Umarım bunlar 8.02 de oyuna yansıtılır..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by krapinovic View Post
    Bu verdiğin değerleri FM'ye işlersek, DM mevkisine göre Murat Ceylan'ın CA'sı 105 olur...

801 datasında Murat Ceylan'a verilen CA 70 idi... Ben şu haliyle CA'sını 97 yapmayı düşünüyorum... Ama özellikle belirtmek isterim ki, CA'dan daha önemli olanı, oyuncunun mevkisine göre bazı özelliklerine verilen değer...

Ama hız ve hızlanma dışında, vermeyi düşündüklerim hemen hemen senin yaptığına yakın değerler...
    İzlediğim özetlerde boş alana kaçan ve koşan bir oyuncu gibi aklımda kalmış bilgi için teşekkürler.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri