Başarılar Yunus kardeşim. Eğer oyuncu tavsiyesi istersen,, buradayım..![]()
Başarılar Yunus kardeşim. Eğer oyuncu tavsiyesi istersen,, buradayım..![]()
Bakarım Yılmaz
Malesef pahalı biraz.
Tabiki oyuncu tavsiyelerini beklerim.
Sağol Ersin teşekkürler.
Ve gelelim Middesbrough maçı ve öyküsüne.İŞTE İLK MAÇIMIZ:
MAÇIN YILDIZI:ELANO
Ve MAÇIN ÖYKÜSÜ:
Man City o hafta pazartesi salı çarşamba ve perşembe gününü çift antrenmanla geçirdi.Cuma günü izin yapan Man.City Cumartesi günü ise kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.Ve otobüs hareket etti City Of Manchester stadyumunun önüne geldi oyuncular indi.Soyunma odalarına geldiler oyuncular.Ligin ilk maçıydı.City taraftaları takımlarını uzun zamandan beri görmemiş ve özlemişlerdi.Galibiyet bekliyordu 48000 taraftar.Yunus ise galibiyetten emindi ve takımla arasında şöyle bir konuşma geçti.
YUNUS:Haydi beyler ilk maçımız galip gelmemek için hiçbir sebebimiz yok bu maçı alın ve taraftarımızın yüzünü güldürün.
Maç başlıyordu taraftarlar müthiş bir çoşku içinde maçı seyrediyorlardı ve 44te Bianchisahaya çıkıyor ve tribünleri coşturuyordu.66 DA Elano ve 89 da Woodgate kendi kalesine atıyor ve bu skor galibiyetin mümessili oluyordu herkes rahat bir galibiyetle seviniyor evlerine gidip rahatça uykuya dalıyorlardı.
MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI:
YUNUS:Evet öncelikle takımımı kutluyorum başında çıktığım ilk maçta takımım beni mest etti onlara bu galibiyet için teşekkür ediyorum çok heyecanlıydım ama kazandık mutluyuz tüm oyuncularımın performansından mutluyum.Hepsinin tek tek alnından öpüyorum ve gelecek maçlara umutla güvenle bakıyorum.Evet sorusu olan.Yok iyi geceler.
DEVAMINDA READİNG MAÇI VE ÖYKÜSÜ.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?