1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Türkiye'de İlk: Melisa Antepspor'da!!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bu ilk değilDaha önce Ayşe(ayseeq) arkadaşımız da bir kariyer açmıştıVe çok ilgi görmüştü
    Bu arada Aaritalo ve Piatti ikilisni kaçırma derim benBaşarılar Melisa...
    ehem ehem
    başarılar melisa uygun olan bir vakitte online fm yapmayı düşünüyorum seninle tabii sende kabul edersen...(başlık hazır: kim demiş bayanlar fm oynayamaz diye!!! FM female challenges volume:1 :P)ilginç olur belki o maç
    antepte işler iyi yürür umarım... takipçinim

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    ehem ehem
    başarılar melisa uygun olan bir vakitte online fm yapmayı düşünüyorum seninle tabii sende kabul edersen...(başlık hazır: kim demiş bayanlar fm oynayamaz diye!!! FM female challenges volume:1 :P)ilginç olur belki o maç
    teşekkür ederim, tabii neden olmasın..

bu arada kariyere devam edelim........

Gaziantepspor'da transfer çalışmalarında ses çıkmazken, medyada bir sürü isim dolaşıyor...(üstteki mesajlarda, hepiniz sağolun). Gündemdeki isimleri ve transfer çalışmalarını T.D. Melisa'ya sorduk:

"Öncelikle şunu söyliim, eeeee, bu ismleri ortaya atan herkese teşekkür ederim. tabii ki hepsi Gaziantepspor'a faydalı olabilecek isimler fakat, bi kaçıyla ilgili biraz araştırma yaptırdım ve bize baya pahalı olduklarını söyleyebilirim...şu an için elimizdeki kadroyu tanımaya çalışıyoruz... tabii gözlemlerimiz de sürüyor, taraftarımız endişe etmesin..."

BU ARADA GAZİANTEPSPOR, İLK HAZIRLIK MAÇINI OYNADI...

Bir hazırlık maçı olmasına rağmen, baştan sona heyecan içinde geçen maç, beklendiği gibi berabere bitti: 2-2...

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Melisa G., genç golcü Ali Bayraktar'la beraber basının karşısına geçti...

"Öncelikle tüm oyuncularımı, 90 dakika boyunca azimle oynadıkları için kutluyorum. Tamamen kişisel hatalardan goller yedik, ama bu da sezon yeni başladığı için doğal karşılanmalı. Ali Bayraktar gelecek vaadeden bir oyuncu olduğunu bu maçta gösterdi... Onun bu performansını sezon boyu tüm takımımdan bekliyorum..."

Bu arada Gaziantepspor'un Antalya'da kampa gireceği ve burda 5-6 hazırlık maçı daha yapacağı belirtildi....

Birazdan diğer hazırlık maçları da gelecek, takip eden ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    ehem ehem
    Aslında ilginç olur.İki bayan menejerin ortak kariyeri.Kimin daha yatkın olduğunu görmüş oluruz ve ilginç bir deneyim olur hem sizin için hemde Turksportal için

Mesaj Yetkileri