Next Mourinho heVay be abime bak
![]()
Next Mourinho heVay be abime bak
![]()
Lulinha konusunda açıklama yapıcam az sonra
Maaş bütçesinden arttırdıklarımı harcadım diyelimyalnız maddi durum şu pek iç açıcı değil kulüpte borç 15milyon ytl
Yakışır değil mi
Şimdi o bölgede oynayan iki oyuncum vardı zaten. Birisi Carlos Eduardo diğeri Rodrigo Fabri. Takımda sorun olmaması için kiralamayı tercih etmiştim malum fazla forma şansı bulamayan üzülüyor, performansı falan düşüyor. Fakat düşündüğüm gibi olmadı işler...Kupa maçında iki oyuncumuda kaybedince büyük sıkıntıya düştüm. Carlos 5 ay, Fabri 2 ay sahalardan uzak kaldı...Geri çağırma opsiyonuda koymadığım için sözleşmeye yaptığım büyük hatayla kalıverdim ortadaNeyseki zor dönemi atlattık sakatlarım iyileşiyor.
--------------------------------------------------------------------------
Ligte 15. haftaya kadar geldim bilirsiniz sizde bazen kaptırıyor insan kendisini ''bir maç daha bir maç daha'' derken sezon almış başını gitmişşimdi ekliyorum ss'leri...
Hazırlık maçları
3 hazırlık maçı yaptık sadece kupa maçlarımız başlayacağı için.
--------------------------------------------------------------------------Liga-Pokal çeyrek final
Hertha Berlin güçlü takımlardan birisidir aslında ama futbol adına hiçbirşey koyamadılar ortaya. Sahanın her yerine hakimdik, futbol dersi verdik diyebilirim ilk kez katıldığımız bu turnuvada yarı-finale yükseldiğimiz için çok mutluyuz
--------------------------------------------------------------------------
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.