yokbvurda kimse
yokbvurda kimse
selamün aleyküm arkadaslar
Selam beyler![]()
Yarın sınav var.Hiç çalışasım yok ama bir kaç dakkika sonra ben elime test kitabına alınca anlamsız saatler başlayacak. Ben çıkıyorum herkese iyi günler.
Herkese selamlar. Avrupa Yakası'nda reklam konuldu. Bende TSI'ye uğrayayım dedimBugün olduğumuz yazılılardanda çok yüksek notlar bekliyorum. Yarınada tarih ve kimya var. Kimyadan çözemediğim soru yok
Tarihe de bakmadım fazla. Genelde yorum sorcakmış çünkü.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Yaa Mert bizim de önümüzdeki hafta başlıyor. 7'si Ülkeler Coğrafyası, 8'si Genel Türk Tarihi, 9'u Türkiye Coğrafyası. Aynı haftada İngilizce sınavı var ama tarihini bilmiyorum.![]()
Bizde hergün 2-3 sınav var2 Haftaya sıkıştırmışlar sınavları. Sanki gün yok gibi. Hergün 2-3 sınava çalışmaktan şaşı şaşı bakıyorum...
size çalısan demir pas tutmaz diyerek moral vermek isterdim ama malesef veremedigim için siz en iyisi tekrar tekrar calışın![]()
Bundan sonraki hafta bi geçsin bayram yapcam bayramNe bu hergün sınav hergün sınav
Çekilirmi bu stres ya?
Serhat, bu aralar kafedeki kazancın iyimiş4 tane olmuş itibar
![]()
![]()
ee abi yavaş yavaş işin meyvelerini topluyoruz işte sen tabi bi varsın bi yoksun taraftar senden memnun olmadıgı için vermiyor![]()
ben haftada 3 gün grafiker olarak yapcam stajı hamaliker olarak yapıyorum zaten haftaya sınavlarda başlıyor kimmiş rahat haline şükret![]()
Bu gece guşluğu ben açayım bari, hadi guşlar ötün bakalım...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bide ben ses vereyim![]()
Grev bitmistir, artik buralar dolsun tassin.
Merhabalar..
Oh be.Selamlar.
bakıyorumda kusların sessizligi modundasınız![]()
Ne grev'i bu ya
Oh bea açıldı sonunda![]()
selam herkese nbr aygün berkay
İyidir Ferit SaoL.
Kimse burayi ozlememis galiba en iyisi kafeyi toptan kapatmak..
İm***** bak şansını kaybedecen barış bizimle.![]()
Naberkay![]()
Uzun bir aradan sonra..
Merhaba millet nasılsınız?
İyidir sağol Berkay nolsun.