sayın peluk kardeş
benim duyduğum kadarıyla, ki öylede olması lazım zaten..FM araştırmacıları gidip takım antremanlarını izliyorlarmış.
paf takımını bile takip ediyorlarmış.
bi keresinde ama bizim ülkemizdemi bilmiyorum futbol menejer araştırmacısı antremanlara bi kaç defa üst üste gelince çocuğu rakip takımın casusu sanıp iki saat sorguya çekmişler oda kırk dereden su getirmiş, rakibin casusu falan değilim diye ikna edene kadar.ya ama yine söylüyorum bu olayı sadece duydum
herneyse asıl söylemek istediğim dostum şuydu ben birazda irfan başaranın FM deki durumu değilde bizim turksportalın galatasaray araştırmacısı paf takımını çıplak gözle seyretmişse irfan ne durumda diye sormak istemiştirm belki alakasız bir başlıktas sormuş olabilirim.
bunu sorma sebebimde ben basından ifran hakkında bir iki cümle duydum çok yetenekli türk milli takımın aradığı oyuncusu geliyor diye...
tıpkı beşiktaştaki muhammet gibi irfan hakkındada bir iki yorum duymuştum ama daha sonra hiçbir bilgiye ulaşamadım..bu sebeple sormak istedim..
bir de şunu belirtmek istiyorum. trabzonspor gözlemcisi arkadaş kim bilmiyorum ama ben trabzobzon gençlerini samsunda düzenlenen bölge turnuvasında izlemiştim önlerine geleni ezip geçtiler süper futbolcular geliyor sanırım...

Alıntılı Yanıtla