1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İlk önce 'bile' kelimesini neye dayanarak kullanıyorsun anlamış değilim.2.olarak siz de Servet,Bouzid,Hakan ve Orkun'la Uefa alcaksınız sanki!

Neyse genel olarak Fenerbahçe'nin abartıldığı düşüncesien katılıyorum.

Kime sorarsan sor şu an GSın kadrosu Bjkden daha iyidir kıyasınıda sen yap.. Kalecisinden başla forvetine kadar.. Orkun demişsinde, bana yediği hatalı golleri söylesene bi yaptırdığı aptalca penaltı var ama Hakanın her BJkli sövüyor ya Üzülmezin ya da diattanın Toramanın hataları. Cisse nin de ne kadar oynadığı ortada. Bi de linderotha bak oynadığı maçlarda..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Kime sorarsan sor şu an GSın kadrosu Bjkden daha iyidir kıyasınıda sen yap.. Kalecisinden başla forvetine kadar.. Orkun demişsinde, bana yediği hatalı golleri söylesene bi yaptırdığı aptalca penaltı var ama Hakanın her BJkli sövüyor ya Üzülmezin ya da diattanın Toramanın hataları. Cisse nin de ne kadar oynadığı ortada. Bi de linderotha bak oynadığı maçlarda..
    Sadece Üzülmez,Hakan ve Diatta kısmına katılıyorum.Toraman bu defansın bel kemiğidir.En iyi Türk defans oyuncusudur.Mesela yakın zamanda 2-1 kaybedilen Fenerbahçe maçında yaptığı harika müdahalelerle takımın en iyilerinden biri olmuştur.Cisse Beşiktaş'ın bu sene yaptığı en iyi transferlerden biridir.Biz Beşiktaşlılar olarak da kendisinden çok memnunuz.Gs'nin kadrosunun Beşiktaş'tan üstün olduğuna da katılmıyorum.Neyse uzamasınKişisel görüşüm.
    Hem konu Fb konusu Bjk-Gs kıyaslamaya gerek yok

Mesaj Yetkileri