1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Bİr Efsane Canlaniyor(monaco)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgurstar View Post
    tesekkur ederım oncelikle özgürcan in onunde nene ,piquenne daha sonrada koller var ama ozgurcani yinede macin son yarim saati oyuna aliyorum tabi gol atmasi zor oluor ama isime cok yariyor bir genc oyuncu olarak
    hmmm...zaten fazla gol atmasıda beklenemez...1 sezonlukmu kiraladın?..
    bişidaha sorucam türkiyede oynayan yıldızları almayı planlıyomusn...alex,lincoln,carlos,ricardinho gibi

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    hmmm...zaten fazla gol atmasıda beklenemez...1 sezonlukmu kiraladın?..
    bişidaha sorucam türkiyede oynayan yıldızları almayı planlıyomusn...alex,lincoln,carlos,ricardinho gibi
    evet bir senelik kiraladim dun internetin koptugu saaterde ozgurcani oynatmaya basladim gayette guzel oldu turkiyeden keske alex ,carlos , lincoln , delgado gibi kisilerden bazilarini alabilsem ama malesef butce yok su an ki hedefim kerlon (ricardinho yu sevmem onu diyeyim )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evimizdeki ilk maglubiyet hezimete dondu cufrenin atilmasiyla auxxerre 0-4 yenildik

haftaya lille deplasmani var

lille macini da deplasmanda kaybettik tanidik bir yuz olan youlanin attigi gole en gel olamayinca sahadan 1-0 maglp ayrildik

simdi ki mac caen deplasmani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    caen i deplasmanda 4 golle maglup etmeyi basardik yedigimiz 2 golse bizim icin ders oldu

copue de liga 3.roundunda stadde rennesle karsilastik ve 1-0 lik galibyetle derbiye moralli gidiyoruz

bir sonraki macimiz deplasmanda psg ile oldu (ilk deplasman derbisi) ve malesef 4-3 yenildik defansa bir turlu car bulamiyoruz bu aralar cok gol yiyoruz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu aralar hic ii gitmior ama bakicaz artik arastirioruz

sonunda kazandik jerko lekonun attigi golle sanssizligimizi kirip o.marsellie yi 1-0 yendik .bu takim buyuk maclara farkli oynuyor

iyi oynadigimiz bir macta son dakikada yedigimiz golle 3-3 berabere kaldik

Mesaj Yetkileri