Memo iyi yolda laf yok...
Asistleri gözüme girmeye başladı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet evet Mehmet çok iyi.![]()
Senin yaptıklarını iyi biliyorumBizim okul takımının kadro daha seçilmedi.Seçer hoca belki beni.Birkaç hareket öğrette yapalım
![]()
Hoooooop
Burda okul takımı kaleciliği yapmış ve Yarı final maçı oynamış adam var.Hemde il turnuvalarında![]()
İş beyinde bitiyor, sahada oldugun zaman beynini çalıştırıp maça kendini vermen gerekiyor.
Hoopcu, bana ödüllerimi saydırma forum göçer.![]()
Beyler Kumruburger yiyen var mı aranızda ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Memo diğer adamlarda da iş lazım.Kaleciyle karşı karşı tam 16 pozisyon kaçaran adamla aynı takımda olsan çıldırırsın heralde
Murat abi o ne![]()
Valla Aygün bende bugün yedim kızla dışardayken güzel bişeymiş ama içinde baya bişiler var yani
Sucuk-sosis-salam-salata-patates kızartması falan![]()
Aman kalsın![]()
Ben çıkıyorum.Yatıyım kendime geliyim..İyi geceler.
murat abi beni de anlat futbolum nasıl![]()
Ferdi sen de ışık biraz sönük ama olsun
İyi geceler Aygün.
Kumru ve bilimum benzerler çeşitlerini çok severim. Yahu söyleyipte neden canımızı çektirdinnerden bulcam ankarada yapan yer.
![]()
Forza Yengen![]()
Ayvalık Tostu'da iidir.Bu sene ekmek getirmedim ayvalıktan yoksa kalkar yapardım şimdi.
![]()
Banada yarım kokoreç ozaman.
Bu ne yahu gece gece...
Burasıda kapanmıştır Guşluk emrinize amade.![]()
Yiyin gaari
![]()
murat abi numarayı arasam bizim buraya getirirmi![]()
Ben aradım uçakla atacaklarmış aşşağıya paraşüte bağlayıp![]()
oo tamama o zaman terasa çıkıyim.Yere düşerse ben hemen koşup giderim.Yemek konusunda benden hızlı davranan olmaz![]()
Yahu niye koydun onu![]()
Acıktım valla ya.
benimde canım çekti murat abi ne yaptın yaa![]()
Ferdi kalk 2 tost yap bana karışık olsun![]()
yatmadan önce de sucuk iyi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazın ne güzel gece saat 1'de pide söylerdik şimdi nerdeee
Evet Ferdi beni unutma![]()
murat abi tost dedin aklıma girdin yapmaya gidiyorum![]()