1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar Gökhan Gönül iyi bir bek değil.

Aklı fikri hücumda olan bir bek.

Savunma özelliği yok denecek kadar az.

Yer tutmasını adam tutmasını bilmiyor.Hızı ve dribling yeteneği ile çalım atarak hızlıca ilerleyebiliyor.Bence çok da abartılacak bir isim değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Yer tutmasını adam tutmasını bilmiyor.Hızı ve dribling yeteneği ile çalım atarak hızlıca ilerleyebiliyor.Bence çok da abartılacak bir isim değil.
    PSV maçında açık görüldü ki defasif yönüde çok iyi Farfan'ı oynatmadı .. ofansif yönü defansif yönüne daha baskın olsada defansif yönüde iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Bence tmm ofansı daha iyi ama adamı kötülemeye gerek yok oynadığı oyun ortada ama defansı ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum dünkü maçta bir iki pozisyonda topa bakarken arkasına kaçanlar oldu, kaçan adamları hamit gösterince onların yanına gitti ama dünkü maçta gerçekten iyiydi..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Bence tmm ofansı daha iyi ama adamı kötülemeye gerek yok oynadığı oyun ortada ama defansı ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum dünkü maçta bir iki pozisyonda topa bakarken arkasına kaçanlar oldu, kaçan adamları hamit gösterince onların yanına gitti ama dünkü maçta gerçekten iyiydi..
    Futbol bir takim oyunudur. Hamit gibi ozellikle cok geriye gelen ve bekin aciklarini kapatan bir oyuncu oldugu surece bir cok oyuncu iyi gorunur.

Gokhan'in hizina, kararliligina, cevikligine diyecek bir laf yok. Ama yukarida yazildigi gibi 135 CA'lar bence hayal. Gokhan mac boyunca yanlis yer tuttugu icin devamli arkasina adam kacirdi. Bunu hizi ile telafi etmeyi basardi. Norvec'in kaleci ile karsi karsiya kaldigi ancak ofsayt olan iki pozisyonda da Gokhan markaj yapmadigi icin pozisyonlarin dogmasina neden oldu.

Cogunuzun, gazete yazarlarinin etkisinde kalmis oldugunuzu dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Futbol bir takim oyunudur. Hamit gibi ozellikle cok geriye gelen ve bekin aciklarini kapatan bir oyuncu oldugu surece bir cok oyuncu iyi gorunur.

Gokhan'in hizina, kararliligina, cevikligine diyecek bir laf yok. Ama yukarida yazildigi gibi 135 CA'lar bence hayal. Gokhan mac boyunca yanlis yer tuttugu icin devamli arkasina adam kacirdi. Bunu hizi ile telafi etmeyi basardi. Norvec'in kaleci ile karsi karsiya kaldigi ancak ofsayt olan iki pozisyonda da Gokhan markaj yapmadigi icin pozisyonlarin dogmasina neden oldu.

Cogunuzun, gazete yazarlarinin etkisinde kalmis oldugunuzu dusunuyorum.
    Ömer' e katılıyorum. Hemen Gökhan Gönül' e 130-135 ca vermek, ileride milan' da, chelsea' de oynar demek için çok erken. Bence şu an 120 ca vermek en mantıklısı olacaktır. Gökhan Gönül' ün özel bir yetenek oldugu tartışılmaz ama ileride kötü oynadıgında veya takım kötü gittiğinde taraftardan tepki aldıgında bunlarala nasıl başa çıkabilecek ona bakmak lazım. FM' deki pressure özelliği bakalım ne kadar baskı kaldırabiliyor. Yoksa Lig A' da geçen sene yılın oyuncusu olmuş bir adamın yeteneğini ne benım ne omer' ın ne de x,y' nin burada tartışması mantıklı olmaz.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri