Kayseri Erciyesspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Kayseri Erciyesspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
yusuf soysal
kamil şener aydın kemal hüseyin yoğurtçu
(DR)
ilhan özbay köksal adem dursun ilker erbay
(MR)
Emrah(Alaattin) Burhan(Ömer Közen)
İlhan özbay ın determination ve finishing (13-14) yükseltilebilir ayrıca move into channels eklenebilir.
Köksal yedek in yaratıcılığı (13-14) ve passing (14-15)yükseltilebilir ayrıca killer balls often da denebilir.
puerta kalbimizde...
Alaattin lige iyi başlamıştı ama, Emrah kesti onu. Aslında ikisi de iyi forvet. Köksal müthiş çıkış yakaladı.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ilhandona'yi daha iyi yapila bilirdi..
İlhan Özbay: İlhan bu sezon takımının en golcü oyuncusu 5 golü var ama finishing 13-14 çok olur. Moves into channels kesinlikle olmalı. Acc 14 hatta 15 agility ve pace' de 14 civarında olabilir. Strength vasat. Çok dayanıklı hırslı. Maçın 5. dakikasında defansın arkasına sarkıp golünü attı. Süper lig kalitesinde bir oyuncu. Maça tek forvetin arkasında serbest olarak başladı sürekli gezdi maçın sonunda da orta sahanın sağındaydı. 1. Lig' in en üst ca' sı bu oyuncunun olmalı.
Köksal Yedek(AMRC): Özetlerde seyredip çok beğendiğim biriydi. Oyunda AMC maç boyunca AMR de görev yaptı arada kanat değiştirip AML' ye geldi. Bol bol faul yaptı gerçekten kötü günüdeydi. Rakip de ona boş alan bırakmadı.
Kamil Şener(DR): Güçlü, hızlı ve agresif bir sağ bek. Dirtiness yüksek. Baya pislik yaptı
Turan Bilge: DL başladı mc tamamladı. Çok güçlü ve dengeli bir oyuncu.
burak abi ilhan özbayın özellikleri kesinlikle yükselmeli
turan akkoyun daha çok dl oynuyor mevkisi düzenlenmeli
ayrıca küksal yedeğe değinmek istiyorum çok yetenekli birisi çok etkili oynuyor maçlarda next topuz olabilir![]()
Yarın K.Erciyes-Giresun maçı var.
Deniz müsait olursan maça gider misin ? Sanırım biletlerde 2 ytl.Gidilebilir diye düşünüyorum.
Çok memnun kalırım kendi adıma da.Giresun'un deplasman performansını başkalarından dinlemek te güzel olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
abi gitmeyi bende çok istiyordum ama bugün saat 1.30da dersane başlıyo ondan dolayı gidemiyorum maça çok üzgünümamam giden arklardan alırım raporunu anlatırım sana
evet abi artık havalarda soğudu azaldı iyice sadece maraton açılıyor ora bile dolmuyor inşallah düzelir bu durum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugün Erciyessporla oynama fırsatı buldum ve birçok hata ile karşılaştım Bunlardan bazıları:
İlhan Özbayın sözleşmesi sona ermiş ve takımdan ayrılıyor oysa sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalamşıtı.
Yusuf Soysalda aynı durumda.
Güven Kocabal takımdan ayrıldık ancak oyunda hala takımda gözüküyor
Transfer bütçesi 0
Başkanı Ziya Eren değil artık Enver Kemalğolu oldu. Bunlar ilk göze çarpanlar umarım düzelir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada erciyesin araştırması kime ait acaba
İlhan Özbay' ın özellikleri hızı hızlanması ve teknik özellikleri artmalı.
ayrıca şunuda belirmeliyim erciyesin popularitesi çok ama çok düşük takım uefaya gidiyor kimse gelmiyor takıma bütçe sıfır birçok futbolcunun sözleşmesi birip ayrılıyor çok kötü bir araştırma olmuş araştırmayı yapan yardım istese yardım ederdim.Erciyesle oyun oynayamıyorum![]()
buna sevindim abi
Evren K.Erciyesspor'da
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Mardinsporlu Evren Avşar ile 1.5 yıl süreli anlaşma imzaladı.
İlhan Özbay G.Antepspor'da
Kayseri Erciyesspor'un başarılı savunma oyuncusu İlhan Özbay,sezon sonuna kadar Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'a kiralık olarak verildi