ilk iki maçta kullanmadığım fakat eski fm lerde ve pes te oynadığım taktiğe geri döndüm.

bu taktikte güvendiğim iki isim Aguero ve Maniche sakat onlarda dönünce bu taktikle çok iyi sonuçlar alacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 3.hafta

Zaragoza-A.Madrid

Yeni taktik ile çıkacağımıuz ilk maçta takılabiliriz diye düşünüyordum ama takımım çok iyi oynayarak ve sayısız pozisyondanda yararlanamayarak 3-1 kazandı.Rakipte bir çok pozisyondan yararlanamadı. Özellikle kalecim süper oynadı Aslında bu maçta herşey olurdu

Maçın Adamı Leo Franco
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası 1.Rnd. İlk Karşılasması

Maça gol yiyerek başladım ama ondan sonra süper bir oyunla 4-1 öne geçtim. Daha sonra rehavet sonucunda maç 4-3 e gelsede deplasmanda galip gelerek iyi bir sonuç aldım. Defansımda sorun var biraz ama sezon sonunda anca iki iyi stoper ile bu sorunuda çözerim

Maçın Adamı Maxi Rodriquez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 4.Hafta

A.Madrid-Valencia

Zor bir maç olacaktı. Takım yorgundu. Gol atıp 1-0 öne geçmemize rağmen yediğimiz basit bir golle sahadan 1 puan ile ayrıldık

Maçın adamı Seitaridis
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 5.Hafta

R.Betis-A.Madrid

Ortada geçen maçı 83. dakikada Luis Garcia nın attığı gol ile almayı bildim bu galibiyet çok güzel oldu

Maçın Adamı Luis Garcia
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 6.Hafta

A.Madrid-Espanyol

Espanyol çoğunlukla bana ters gelen bir takımdı. Ama süper bir futbol ve ezici bir galibiyet aldım

Maçın Adamı Maxi Rodriquez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6.Hafta Sonunda Puan durumu