1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Sheriff Misafir

Carlos'un frikikleri dünyada sayılıdır.. Frikiklerine videolar yapılmış.. Belkide gelmiş geçmiş en iyi frikik atan adamlar arasında gösteriliyor.. Ama ben şu ana kadar Carlos'un Real'de ki gibi noktalardan frikik atma fırsatı bulduğunu göremedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Carlos'un frikikleri dünyada sayılıdır.. Frikiklerine videolar yapılmış.. Belkide gelmiş geçmiş en iyi frikik atan adamlar arasında gösteriliyor.. Ama ben şu ana kadar Carlos'un Real'de ki gibi noktalardan frikik atma fırsatı bulduğunu göremedim.
    Roberto Carlos'un frikiklerinin nedeni topa sert vurmasından dolayımı yoksa çok iyi kullandıgı için mi ? Adam sezon başına maksimum 2 frikik golüyle oynuyor R.Carlos'unki bu degerde ise bir Beckham'a bir Riquelme'ye 25,30 civarı verilmeli...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Roberto Carlos'un frikiklerinin nedeni topa sert vurmasından dolayımı yoksa çok iyi kullandıgı için mi ? Adam sezon başına maksimum 2 frikik golüyle oynuyor R.Carlos'unki bu degerde ise bir Beckham'a bir Riquelme'ye 25,30 civarı verilmeli...
    Topa bukadar sert ve isabetli vuran bir adam daha yok desek..
    2 frikik golünü bir maçta attığını görmüştüm..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Topa bukadar sert ve isabetli vuran bir adam daha yok desek..
    2 frikik golünü bir maçta attığını görmüştüm..
    İbrahimoviç'te frikiklere çok sert ve R.Carlos'tan daha isabetli vuruyor.Ayrıca isabetli demişsinde sezon başından bari hangi frikiği kaleye tehlikeli olacak şekilde kaleye geldi en fazla kalecinin üstüne geliyor.

Sheriff Misafir

İbrahimoviç'te frikiklere çok sert ve R.Carlos'tan daha isabetli vuruyor.Ayrıca isabetli demişsinde sezon başından bari hangi frikiği kaleye tehlikeli olacak şekilde kaleye geldi en fazla kalecinin üstüne geliyor.
    Frikikleri vuruş tarzına ve vurduğu yerlere bakarsan daha iyi vurabilecek bir oyuncu yok Türkiye'de.. Yahu Adriano desen anlıyacağımda İbrahimovic ne alaka kaçtane frikik atmış hayatı boyunca.. Uzaktan sert vurabilir ama frikik bambaşka birşey.. Fransa'ya attığı bir gol vardı Carlos'un hatırlarsınız, O golü atsın hadi İbrahimovic yada başka herhangi biri.. Roberto Carlos bu ligte en etkili frikik vurabilen oyuncudur bence.. Ve kaleciler onun frikiklerini tutamaz en fazla çeler..Sezon başından beri vurduğu frikiklerde de ya çok az farkla dışarı gitmiştir yada kaleci köşeden zor bela çıkarmıştır..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Frikikleri vuruş tarzına ve vurduğu yerlere bakarsan daha iyi vurabilecek bir oyuncu yok Türkiye'de.. Yahu Adriano desen anlıyacağımda İbrahimovic ne alaka kaçtane frikik atmış hayatı boyunca.. Uzaktan sert vurabilir ama frikik bambaşka birşey.. Fransa'ya attığı bir gol vardı Carlos'un hatırlarsınız, O golü atsın hadi İbrahimovic yada başka herhangi biri.. Roberto Carlos bu ligte en etkili frikik vurabilen oyuncudur bence.. Ve kaleciler onun frikiklerini tutamaz en fazla çeler..Sezon başından beri vurduğu frikiklerde de ya çok az farkla dışarı gitmiştir yada kaleci köşeden zor bela çıkarmıştır..
    katılıyorum onun frikiklerini daha cok etkili görmedik ama o bir efsane.İbrahimovicle kıyaslanamaz asla.gun gelecek o da cok etkili frikiğini atacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Köşeden zor bela mı çıkartmıştır hangi maçta böyle oldu takip ettiğim kadarıyla böyle bir olay gerçekleşmedi bu sezon...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Köşeden zor bela mı çıkartmıştır hangi maçta böyle oldu takip ettiğim kadarıyla böyle bir olay gerçekleşmedi bu sezon...
    bende hiç hatırlamıyorum üstelik burakla konuşurken msn de bana lig maçlarını izlemediğinden bahsetmişti sadece avrupa maçlarını izliyormuş ee öyleyse nerden görmüş zor bela çıkardığını anlamıyorum

burak dostum sen belki farkında olmadan belkide takım sevginin büyüklüğünden dolayı fenerbahçeye fanatiklik içgüdüsüyle yorumlar yapıyorsun bak bende galatasaraylıyım ama hiç demiyorum hakan şükür 7-8 sene önce hiç durmadan tam saha press yapıyordu rakip defansın 2 dk pas yapmasına izin vermiyordu bunun için dayanıklılığı 18-19 olsun demiyorum çünkü o eskidendi artık bu özelliği9-10 lara kadar düştü

sende carlosun belki yıllardır düşüşte olan frikik atma yeteneğini görmek istemiyorsun

ben alexin bir sürü özelliği gerçek dışı düşürelim dedim sen karşı çıktın benim amacım alexi kötülemek değildi hatta bana göre ligin en iyi oyuncusuydu sonra ben alex için kafamdaki özellikleri yazdım 167 ca çıktı mesela ama ben şunu yaptım 3 yıldır bir tane tehlike dahi yaratamadığı uzun şutunu 12 ye indirdim kaleciyle karşı karşıya iken köşelere bıraktığı plaselerini bitiriciliğini 19 a yükselttim 3 yıldır bir tane tehlike yaratamadığı frikiğini15 e indirdim inanılmaz derecedeki off the ball ve önsezi yeteneğini 19 20 lere yükselttim

senden allah aşkına şu taraftarlığını bir kenara bırak üzerindeki formayı çıkarda sonra TARAFSIZ yorumlar yap
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bide sen fenerbahçeyi korumak zorunda değilsin ya fenerbahçeyi ligin en iyi avrupanın en elit takımı yapmak amacında olma yahu buradaki amaç gerçekçi olmak sana bıraksak milandan daha iyi takım yapacaksın
    Last edited by extensor : 07.Aralık.2007 at 09:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri