bende hiç hatırlamıyorum üstelik burakla konuşurken msn de bana lig maçlarını izlemediğinden bahsetmişti sadece avrupa maçlarını izliyormuş ee öyleyse nerden görmüş zor bela çıkardığını anlamıyorum
burak dostum sen belki farkında olmadan belkide takım sevginin büyüklüğünden dolayı fenerbahçeye fanatiklik içgüdüsüyle yorumlar yapıyorsun bak bende galatasaraylıyım ama hiç demiyorum hakan şükür 7-8 sene önce hiç durmadan tam saha press yapıyordu rakip defansın 2 dk pas yapmasına izin vermiyordu bunun için dayanıklılığı 18-19 olsun demiyorum çünkü o eskidendi artık bu özelliği9-10 lara kadar düştü
sende carlosun belki yıllardır düşüşte olan frikik atma yeteneğini görmek istemiyorsun
ben alexin bir sürü özelliği gerçek dışı düşürelim dedim sen karşı çıktın benim amacım alexi kötülemek değildi hatta bana göre ligin en iyi oyuncusuydu sonra ben alex için kafamdaki özellikleri yazdım 167 ca çıktı mesela ama ben şunu yaptım 3 yıldır bir tane tehlike dahi yaratamadığı uzun şutunu 12 ye indirdim kaleciyle karşı karşıya iken köşelere bıraktığı plaselerini bitiriciliğini 19 a yükselttim 3 yıldır bir tane tehlike yaratamadığı frikiğini15 e indirdim inanılmaz derecedeki off the ball ve önsezi yeteneğini 19 20 lere yükselttim
senden allah aşkına şu taraftarlığını bir kenara bırak üzerindeki formayı çıkarda sonra TARAFSIZ yorumlar yap
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bide sen fenerbahçeyi korumak zorunda değilsin ya fenerbahçeyi ligin en iyi avrupanın en elit takımı yapmak amacında olma yahu buradaki amaç gerçekçi olmak sana bıraksak milandan daha iyi takım yapacaksın