1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Yeni bir macera (Nec Nijmegen)

Hybrid View

Tebrik ederim,güzel gidiyorsun.

Quote Originally Posted by altiner93 View Post
    Tebrik ederim,güzel gidiyorsun.
    bu hafta vitesse ile bir maca ciktik ve cok zor bir maci daha geride biraktik.son vuruslardaki beceriksizligimiz az kalsin maci berabere bitirecekti.ilk yarida kaleyi bulan 5 suttan sadec 1i kaleyi buldu .ikinci yarida 2. golu bulunca isi bitirdiggimizi zannettik ve 6 dk yedigimiz 2 golle mac 2-2 oldu 88 ve 90 da pespese gelen gollerle galibiyete uzandik cok ii oynadigimiz bu maci kaybetsek cok uzulurdum

macin adami peter wisgerhof

bu arada hafta icinde isvecli genc kaleci dennis sköld (17) takimimiza transfer olmustur cok yetenkli bit kaleci ilerde basarili olacaktir .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cemil_vtec View Post
    tebrikler ve başarılar ama resimlerin hemen hemen hiçbiri yok
    tesekkur ederim resimleri ayarlamaya calistim aslinda hepsi gzoukuyor ama biraz gec acilior onun icin ozur dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    excelsior deplasmanina gittik bu hafta .bir sonraki macimiz ajax deplasmani oldugu icin oyuncularimi dinlendirmek istedim ve yedek agirlikli bir kadro ile ciktim maca ve 2-1 kazandik .aslinda maci hak eden taraf excelsiordu ama sansimizin yardimi ile attigimiz 3 sutun 2 si gol oldu .simdi onnce erteleme maci olan ajax macini sonrada 2. yari fiksturu olan ajax macini oynayacagiz . (bu hollanda da fikstur cok karisti ne cıkarsa oynuyoruz :S )

macin adamis itay shecter (cok sansliydi)
    Last edited by ozgurstar : 08.Aralık.2007 at 13:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri