eder bence
eder bence
Bencede...
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
hayır biraz daha başka lig gezsin
Benim tanıdığım Murat Abi bu takımı şampiyon yapmadan bırakmaz.
Etmesin büyük düşüğnsün büyük oynasın..
Bence ona İngiltere ve italya ligi yakışır oralara gitsin
hocam hangi taktik kullanıyorsun ya..
Toulouse ile buraya kadar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hayırlısı olsun...
murat abi
ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN
Şamp. Ligine Çıkarttın Takımı Abi Devam Etseydin 1 Sezon Daha :![]()
Yeni takımı merak ediyoruz![]()
Senin için hayırlısı neyse o olsun abi.Yeni takımı bekliyoruz.
Toulouse'dan ayrıldıktan sonra 2-3 tane teklif geldi ancak reddettim.Uzun bir tatilden sonra M.Boro'dan teklif geldi.Ligde kötü günler yaşıyorlar ancak kadroları kaliteli idi.Benim gideceğim yer M.BORO'ydu.
Gelen teklifi kabul ettik ve Middlesbrough'da göreve başlıyoruz.
Kadromuzu da ekleyelim.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
başarılar murat abi.....
basarilar abi
Başarılar abi![]()
başrılar murat kardeş
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
İlk maçımız
Premier Lig
Premier Lig
Fa Cup 3.rd
Premier Lig
Lig Tablosu
Takımın son durumu
![]()
abi bu takımla işin zor yaa
Güveniyoruz sana Murat abi ligde kalabilirsin![]()
Murat Abi Boro ile Arsenal'i 2-1 yenmişsin.Aynı skor gerçekte de oldu.Maç yeni bitti. Ne tesadüf![]()
süper kariyer oluyo walla bravo yalnız bir-iki sorum olacak fransa 2.liginin formalarını nereden buldun?
ikincisi de fm2008 in kendi forma tarzının ismi ne? (3dgt-ss08 gibi)
Last edited by King_91 : 09.Aralık.2007 at 20:09
Toulouse ile kariyerin süperdi valla 15. haftadan başlamasaydın kesin şampiyon da olurdun UEFA Kupası ve Fransa Kupası'nı almışsın... Tebrikler! Boro'da da başarılar dilerim...
m'boro ile başarılar bu arada fransa liginin forma ve logoları zaten oyunda var galiba
Yine bir Murat Özdemir kariyeri. FM oynamasını bilen adamı seyretmek zevkli gayet.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
transferler baya iyi takımda bir potansiyelde var iyi yerlere getirebilirsin başarılar