Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Geçen seneki kariyerim'i takip edenler bilirler. Valenciennes'i seçip ilginç bir kararda bulunmuştum.Ve Valenciennes benim içimde adeta bir aşk oldu. Ve FM2008 elime geçer geçmez seçtiğim 2.takım Valenciennes oldu. Neyse fazla uzatmayalım. Size kariyerimi boş zamanlarımda aktarmaya çalışacağım. Haydi Bismillah
Hazırlık maçlarını hemen veriyorum. Hazırlık maçlarında iyi bir performans sergiledik diyebilirim.
Ve transferlerim. 2 tane İspanyol oyuncuyla anlaştım. Biri Prieto biri David Gonzalez. Özellikle David Gonzalez "cuk" oturdu. Tekniği "20". Ve bir de geleceğin yıldızlarından transfer ettim. Doudin'i herkes tanır heralde. İşte transferler.
Lige Lens maçıyla başladık. Müthiş bir maç çıkardık. Galibiyeti hakkettik ve güzel bir galibiyetle sezona başladık.
2.maçta Lorient'le deplasmanda karşılaştık. 90+4'te yediğimiz golle yıkıldık. Ama oyundan memnundum.
3.maçta Strasbourg ile karşılaştık. 3-1 gibi net bir skorla kazandık. Takımım çok iyi yahu. Asıl sınav bu maçtan sonra olacak. Bakalım alt sıraların güçlü ekibimi yoksa üst sıraların aday ekiplerinden biri mi olacağız? Rakip Bordeaux olacak.
3.maçlar sonunda zirvedeyiz. Ama böyle gitmeyecek biliyorum.
Devamı gelecek bizi takip etmeyi unutmayın![]()