1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Valenciennes ile 2008'de de Varım!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar 2. sezonunda şampiyon olursun (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Ooooo , başarılar geçen senenin başarısızı bu sene baya iyi.
    Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Güzel başlamışsın.
    Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    ooo birader tamam ya monacoyuda yenmişsin paristen puan almışsın daha ne olsun ligin devlerine kafa tutuyorsun tebrikler (ya bu arada benim valencia kariyerinede bekliyorum bi bakarsın eksik gedik varmı takım nasıl yorumlarını bekliyorum) bu iki takım arasında pilot takım anlaşması vardı geçen sene bu senede varmı
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    bu takımdan hiç beklemezdim ama... şaka bi yana başarılar...
    Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    başarılar mustafa yine iyi gidiyor kariyer
    Quote Originally Posted by welet View Post
    Başarılar 2. sezonunda şampiyon olursun (:
    Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Gecikme için özür dilerim.

Ligin 7.haftasında deplasmanda ST.Etienne ile karşılaştık. Haksız bir penaltı sonucu () 2-1 mağlup olduk. Golümüz Savidan'dan geldi.

Ligin 8. haftasında lig sonuncusu Nancy ile karşılaştık. Rahat bir galibiyet aldık.

9.haftada rakibimiz Lille idi. Youla ile öne geçtiler Kolombiyalı Sanchez ile karşılık verdik ve maç 1-1 bitti. Zevkli bir maçtı.

Kupadan elendik! Kupada 3.turda karşılaştığımız Lorient'e 1-0 mağlup olduk. Bu maçta gözüme çarpan bitiricilik eksikliğini Savidan'ın yanına bir forvet alarak gidereceğim.

Transfer Gelişmeleri:
    Takımımız İspanya'nın Cadiz takımında forma giyen İspanyol çok yönlü orta saha oyuncusu Miguel Garcia ile O YTL () Karşılığında anlaşmıştır. Garcia 1.1.2008 tarihinden itibaren takımımızın bir parçası olacaktır.Kamuoyuna duyrulur.

Ayrıca takımımız Sunderland'ın tecrübeli defans elemanı Stanislav Varga ve Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Semih Şentürk ile görüşmelere başlamıştır.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 19.Aralık.2007 at 21:18 Reason: Lille maçının resmini düzelttim.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri