Egemenin dedikleri cıktı..Egemen o para ile Holoskonun besiktası alması zor demişdi...Egemene neler söylenmişdi....Holosko giderse Fransaya gidecek.
Egemenin dedikleri cıktı..Egemen o para ile Holoskonun besiktası alması zor demişdi...Egemene neler söylenmişdi....Holosko giderse Fransaya gidecek.
"Dememiş miydim?" demeye bayılırım
Sağolasın Emurafu, haklılığımı gördüğün için
Ben aylar öncesinden bu transfer gündemdeyken bağlantılarım sayesinde transferi en ince ayrıntısına kadar açıklamıştım ama birçok kişi karşı çıkmıştı, şimdi Sinan Engin benim dediklerimi doğrular nitelikte açıklama yaptı.
V.Manisaspor'un Holosko'yu 6.1 milyon Euro'dan aşağı vermeyeceğini söylememe rağmen bazı kaynaksız arkadaşlar direttiler neye güveniyorlarsa artık ama yine haklı çıktım
İMKB'ye bir yazı gönderildi diye hemen gelin-güvey oldu bazı arkadaşlar ama bu yazının içeriği sadece görüşmelerin başladığıydı. Transfer asla olmayacak demiştim ve fiyatı da burada rakamlarla belirtip, bu fiyatı BJK'nin ödeyemeyeceğini söylemiştim.
İsteyen önceki mesajlarımı okuyabilir.
Egemencim ben bir yukarı mesaj yazdım ama okumadın veya okudun da anlayamadın.
Yönetim senin dediğin yönde çıkan haber üzerine yeniden yayınlıyor Holosko'yla ilgilenmeye devam ediyoruz biten birşey yok vazgeçmedik dercesine hala açıklama yapıyor.
Ama sen hala kendi düşüncendesin...Sende haklısın...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"