Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 272 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Dortmund'da beraber çalıştığımız sevgili dostum Jürgen Klopp'la telefonda lafladık biraz. Önce hal hatır sorduk, Jürgen kilo aldığından şikayet etti ve laf tabi ki futbola geldi.

Jürgen Klopp : Bu sene baya iyi gidiyorsunuz, bravo. Nasıl vaziyet?

Erdem J.D. : Sağol, şimdilik baya iyi. Oyuncularımı seviyorum. genç ve kaliteli bir kadro kurdum. Kulüp zaten buna müsaitti. Senin yaptığın gibi (gülerek)

Jürgen Klopp : Geçen seneki maçlarımızda bunu gördüm. Bu sene de çok fazla değiştirmedin zaten

Erdem J.D. : Evet, gençlerle birlikte Barrientos'u aldık.

Jürgen Klopp : Nasıl biri?

Erdem J.D. : Barrientos mu? İyi para verdik ama deydi. Çok akıllı ve teknik. Üstelik saha içinde agresif ve savaşçı. Biliyorsun buna dikkat ederiz.

Jürgen Klopp : Evet. Ben de onun oyununu seviyorum. Belki biz alırız he? (gülerek)

Erdem J.D. : Heheh. Senin Pablo'yu değil de Toby'yi (Alderweireld - DC) istediğini biliyorum.

Jürgen Klopp : Evet ama ben de satmayacağını biliyorum (gülerek)

Erdem J.D. : Mbiwa'ya 31 milyon verdin, o fiyata neden olmasın (gülüşmeler)

Erdem J.D. : Sen nasılsın? Bu sene transfere para harcadın. (76M harcadı Dortmund) Ligde işler iyi gitmiyor?

Jürgen Klopp : Evet bir türlü toparlayamadık. Çok puan kaybettik. Big Brother'ı (B.münih'i kastediyor) yakalamamız artık zor.

Erdem J.D. : Sen de UEFA'yı alırsın bu sene. Geçen sene elimden çalmıştın (gülerek) -Dortmund geçen sezon UEFA'da finalde GS'ye kaybetti.

Jürgen Klopp : Bilmiyorum belki bu sezonun tek tesellisi o olabilir. Ama henüz çok maç var. Ligde toparlayıp Şampiyonlar Ligine katılmamız gerek. Juventus maçı için ne diyorsun? Grup maçlarında çok iyiydiniz.

Erdem J.D. : Münih'i yenmişlerdi biliyorsun. Çok gol yiyoruz. İtalyan'lar bu zafiyetimizden yararlanacaklar. Sert oynayıp gol atmamızı engellerlerse hezimet olabilir

Jürgen Klopp : Sen de oyunu yavaşlat. Topu onlara bırak. Ama yıldırım gibi kontra ataklar yapman gerek. Biliyorsun işte.

Erdem J.D. : Evet Lyon'u böyle perişan etmiştik bu sene. Ama yine de gol yiyoruz. Takım çok genç ve istekli. Bazen bu dert oluyor.

Jürgen Klopp : Aklında bir şey var mı?

Erdem J.D. : Emin değilim. Mourinho gibi yapabilirim.

Jürgen Klopp : Nasıl?

Erdem J.D. : Xabi'yi üçüncü defans oyuncusu gibi hemen önlerinde oynatıyor. Ama oyunu da ona kurduruyor. Topu Eriksen'e hızlı ulaştırırsak, onlar geri dönemeden pozisyon bulabiliriz diye düşünüyorum.

Jürgen Klopp : Haklı olabilirsin... İhtiyar ne yapıyor? (Cruyff'u kastediyor)

Erdem J.D. : (Gülerek) Ne yapsın, havalar soğudu kışın ortalarda pek gözükmez. Juventus maçını bekliyordur.

Jürgen Klopp Dikkat et... Skorlar önemli değil. Adamı küstürme.

Erdem J.D. : Tamam.

Jürgen Klopp : Peki başarılar diliyorum dostum. Hem sana hem de bana!

Erdem J.D. : İhtiyacımız var! (gülüşerek.) Hoşçakal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri